29 d’ag. 2007

ALLÒ QUE COBREN ELS POLÍTCS. UNA CARTA PUBLICADA AL DIARI "EL PAIS"

“No es esto, señor Corbacho”

Una carta publicada al diari El País amb data d’avui, ens porta, un altre cop, a la consideració si els nostres “polítics” estan bé o malament pagats.

La carta acaba amb aquestes paraules...

“...transmítale a su jefe (s’adreça al cap de premsa del senyor Celestino Corbacho, President de la Diputació de Barcelona) un sentimiento de decepción y de impotencia : no corrimos delante de los grises para que al cabo de los años uno de los nuestros acabara cobrando un sueldo público, cinco, seis o diez veces superior al de la mayoria de sus votantes.
Salud y socialismo para el compañero Celestino; eso sí en en libetad y, sobre todo, en austeridad.”
José Antonio Sánchez Martínez, Santa Maria de Palautordera.


PD/ El sou del Sr. President de la Diputació de Barcelona, segons el mateix autor de l'escrit és de 144.200 Euros/any. S'ha de dir que el senyor Corbacho ha renunciat a continuar cobrant el sou d'Alcalde de l'Hospitalet que està quantificat en 87.000 Euros/any. És a dir, que es queda amb el sou de President.
A banda, el nostre alcalde, César Arrizabalaga, creiu que hauria de fer el mateix, renunciar a un sou, com vice president de l'entitat metropolitana del transport?

Debat obert.....

28 d’ag. 2007

Opinió argumentada, opinió penjada.


Celebrada las elecciones locales, el pleno para aprobar aquello de los “bolsillos” de sus señorías, y acabada la corta longevidad de las vacaciones estivales, llega el momento de la verdad....dónde nuestros concejales electos, principalmente a los que forman el equipo de gobierno, deben afrontar aquellos grandes temas que dejaron aparcados antes de las elecciones. Habrá que refrescarles la memoria y enumerarles a modo de apertura post electoral y vacacional, unos cuantos asuntos, los que siguen:

Qué se va hacer ante la desplegada reivindicación de un sector de vecinos y afectados de a zona 21.? Se construirá según los proyectos iniciales ¿

Qué se va ha hacer finalmente en los terrenos de la antigua Cervecería de la calle Montiu ¿

Qué proyectos hay para el uso de los locales de la torre Casamada y “Dos Torres”.?

Qué calles estan programadas para efectuar reparaciones o bien substitución del firme de la calzada.?

Qué se va hacer o dónde va ha llegar la presión del ayuntamiento para zanjar la explotación del Turó. ¿ Cuando se va ha comenzar a recuperarlo para la ciudad y para el parque del Collserola ?

Y de la “chatarreria” de Can Sant Joan ? seguirán la actividad o acabará finalmente como esa otra actividad muy cercana a la “llera del Besós”: según reza un gran cartel anunciador: Automóviles Flíper.

Bien, ahí queda este corto recordatorio de lo que tienen pendientes por hacer y dilucidar, todos aquellos que nos prometieron mucho diálogo y sabernos escuchar (ciudadania), pero mucho nos tememos que ahora todas esas promesas, se diluyan con el viento... es decir, “lo que el viento se llevó”. No vamos a darles 100 días, puesto que llevan ocho años los mismos, con algunas nuevas incorporaciones, la cual cosa podrá ayudarles a salir o no airosos de este trance que tienen por delante y durante los próximos cuatro años.

Ciudadano Kane

21 d’ag. 2007

MONTCADA I REIXAC, VERDA, NETA, JOVE.....ETC. ETC.

MARGE ESQUERRA DEL RIU BESÓS, DAVANT DE MONTCADA CENTRE, UNA " BONICA" VISTA , MOLT ADIENT AMB L'ESLÒGAN MUNICIPAL.

18 d’ag. 2007

ESTAMPES URBANES....

LA MATEIXA VIA DE TREN (Barcelona - França)... ? SÍ ! PERÒ SÓN DOS PASSOS DE NIVELL BEN DIFERENTS...

Endevinalla: a veure, quin pas és el de Montcada? el de la banda esquerra o bé el de la dreta?



(per veure l'imatge més gran, "clica" sobre les mateixes)


13 d’ag. 2007

COL.LABORACIÓ EXPONTÀNIA D'UN LECTOR DEL NOSTRE BLOG

RACIONALITZAR ELS SOUS DELS POLÍTICS.

No tots els governs municipals són el mateix....

Llegeixo en una publicació local, que el CUP (Candidatura d’Unitat d’Esquerres), ha complert el seu primer compromís post electoral: abaixar els sous de tots els regidors i de l’alcalde, amb un estalvi, amb respecte al mandat anterior, de 85.000 Euros.” (any). Aquest estalvi estarà destinat a necessitats socials. Els dos membres del CUP de Sant Celoni, a més a més, han renunciat al seu sou com a regidors, i destinar-los per pagar un lloguer d’un local que se cedirà a totes les entitats de caire social d’aquest poble que ho sol.licitin.... Això si què és coherència!

A BANDA, he pogut saber que l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha nomenat al nostre Alcalde, César Arrizbalaga Zabala a la quarta vicepresidència de l’entitat del Transport. Crec, que aquest nou nomenament, abans de l’Entitat de Medi Ambient, li representa un nou ingrés a la seva butxaca, independentment del sou d’alcalde.

Si tots recordem, en el darrer Ple Municipal de Constitució del nou Consistori, l’equip de govern, entre altres acords, es van pujar els seus respectius sous.

La propera vegada que hi hagi eleccions municipals, pregaré, perquè hi hagi una candidatura CUP a Montcada.

(Manel,
lector d'aquest blog)