25 de gen. 2008

Nota premsa PPC de Montcada.



El Partit Popular qualifica d' "inútil" la visita de la Consellera Geli a Montcada.
Arran de la visita de la Consellera per a presentar el Pla funcional del futur hospital.

25 gener’08.- El Partit Popular considera inútil la visita de la Consellera Geli a Montcada per presentar el Plà funcional del futur hospital. Segons García “el que necessitem és que comencin a treballar en la construcció de l’hospital i, d’això, res de res. No ens calen actes institucionals sinó que posin diners per fer aquest equipament hospitalari que considerem vital per descongestionar el problema sanitari que patim a la nostra comarca ”.

El Partit Popular considera que la Consellera no compleix els seus compromisos amb el que demostra que té poc interès en els ciutadans. Eva García ha manifestat que “és una vergonya que ara vingui a explicar les dimensions de l’hospital després de tants mesos de retard i quan encara ni tan sols està resolt el problema de la cessió urbanística dels terrenys. A més, es va comprometre a presentar aquest plà i començar amb les obres de l’hospital durant l’any 2007 i continuen sense fer res al 2008”.

Segons la Portaveu del PP a Montcada i Reixac Eva García, “el govern de la Generalitat no va incloure cap partida en els pressupostos del 2008 destinada a aquest equipament sanitari i ara ve la Consellera de Salut a demanar caritat perquè siguem els municipis afectats els que avancem els diners per pagar el concurs d’idees. Això a més d’insòlit és vergonyós i els alcaldes dels nostres municipis s’haurien de negar”.

García ha afegit que “la Consellera de Salut i l’alcalde de Montcada fan aquest acte purament electoralista i quan passin les eleccions generals es tornaran a oblidar de l’hospital i dels ciutadans afectats per la seva ineficàcia.”

5 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

cambio incineracion por presupuestos para hospital sera esa la propuesta de la consellera

Anònim ha dit...

Eva,como gesto de un partido politico vale.

Pero......siempre el pero maldito pero,vosotros los del P.P.haceis lo mismo en periodo de elecciones,vendeis humo y ofreceis el oro y el moro,más verguenza politica y etica personal.

Como gesto vale,uno más.

Anònim ha dit...

HACIENDO CASO DE MI MEMORIA HISTORICA... LA SEÑORA GELI Y SUS ACOLITOS PESEBRISTAS, HACEN DEL TEMA DEL HOSPITAL UN LARGO TRAYECTO, NOS LO VENDEN A PLAZOS COMO "PLANETA AGOSTINI".
QUE JETA TIENEN, SE LES HAN ACABADO LAS IDEAS ORIGINALES... BUENO, EXCEPTO "LAS AROMAS" DE MANUELA DE MADRE Y SU ORQUESTA.
ESTO ES POLITICA???????
Dios mio... socorrooooooo!!!!
SALVANOS¡¡¡¡¡

OTO

Anònim ha dit...

Porque el PP no explica su modelo de Sanidad y de Hospitales y que hace donde tiene responsabilidades de gobierno, explique ustedes su modelo de financiación publica con gestión privada mediante pago capitativo ejemplos Alcira y Valdemoro. !Menos demagogia!

Anònim ha dit...

Com sempre els Srs. del PP fent ús del "No a tot". Com diu l'anònim de les 14:27 que expliquin com ho fa el seu partit al País Valencià o a Madrid, que segurament aprendrem coses noves. No siguin tant demagogs, que ja sabem que s'apropen eleccions i la poltrona la vol tothom.