17 de març 2008

Sabies què....?




TOT DEPÈN DE VOSTÈ, SENYOR ALCALDE: INCINERAR, SÍ o NO...?





Sabies què … la decisió del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, d'ajornar 18 mesos l'autorització d'incinerar residus a les cimenteres va ser una decisió prèviament pactada amb les alcaldies de Sant Feliu i Montcada?


Sabies què…. el Departament de Medi Ambient va anunciar-ho molt abans a la direcció de Lafarge ja que es veien obligats a contestar la sol·licitud d'autoritzció feta el mes d'octubre del 2007 per no caure amb silenci administratiu?


Sabies què …. tirar endavant aquest projecte depèn ja exclusivament de la postura que prengui l'Ajuntament en l'informe que ha de fer?


Sabies què....ha sorprès la magnitud de l'oposició de la ciutadania al projecte d'incinerar residus, fet que la Generalitat i Ajuntament esperaven fos més minoritari?


Sabies què… fonts properes al Conseller Sr. Baltasar en comprovar el rebuig creixent que hi ha sobre aquesta problemàtica, han manifestat: si ens diuen que NO, s'acaba tot, cosa que confiem no passi; ara més que mai, és imprescindible la complicitat de l'Ajuntament de Montcada i Reixac envers el projecte ?

12 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Mear fuera del tiesto – sabias que….
La señora Ferrusola, la mujer del ex-president Jordi Pujol, afirmó recientemente que le molesta mucho que el actual 'President de la Generalitat', José Montilla, tenga nombre castellano y no hable bien el catalan
A mi lo que me molesta es que esta señora de tanto 'seny' no se haya fijado en si Montilla gobierna bien o mal en Catalunya.

Buenos y honrados gestores políticos es lo que necesitamos los catalanes y menos tonterías, que después de haber aguantado al PP algunos estamos hartos de intereses políticos; hemos quedado con las cabezas lavadas y mareadas en una especie de fuerza centrífuga enloquecedora.

A esta señora lo que mas le preocupa es que el Sor. Montilla no sepa cobrarle a las empresas el 3% ,sin que se entere nádie, como lo hacian los suyos.
Sra. La proxima apunte mejor y no se mee fuera, que Vd. No lo limpia después.

Seguimos esperando que el gobierno municipal de Montcada, DEJE DE MEAR TAMBIEN fuera del tiesto en el tema de la incineración DE TODA CLASE DE RESIDUOS ALTAMENTE PELIGROSO PARA LA SALUD.
Y de una vez por todas se posicione CLARAMENTE , y le diga a la Generalitat que ;TODAS LAS MENTIRAS QUE QUERAIS ¡!!PERO AQUÍ NO INCINERAIS!!!!!!!!
¡!!LA INCINERACIÓN ES CANCER DE PULMON!!!!!!!!!!!.

Anònim ha dit...

El 3r i el 5è sabies que són més falsos que un bitllet de 15 euros

Anònim ha dit...

!!YA, Y TU ERES AUTENTICO !!!, ¿VERDAD?

Anònim ha dit...

Pues va ser que sí, nuestro alcalde repetirá...ara lo própio como en el ecoparc 2, ya lo tenia vendido. Él no consulta a su grupo...?para qué? si son todos unos bolsilleros y receptores de prevendas. Sólo responde a sus intereses egocentristas. Sólo hay que seguir su rastro y sus acciones para ver que eso es asi.
Ordeno y mnado, o Yo o la tempestad¡¡¡
Menuda suerte tenemos con éste personaje. Despierta Montcada¡¡¡

La sombra

Anònim ha dit...

Tu si que meas fuera de tiesto, comunicante de las 00,52 del dia 17.
Deberias dormir más y asearte las ideas. Si quieres dejar un comentario déjalo dónde toca.
Robin

Anònim ha dit...

Com sempre el temps anirà posant a tothom el seu lloc.
Les dates van passant i ja veurem .

Per a mi hi ha dos fets que indiquen que el que es diu pot ser cert.
1º L' Ajuntament no va presentar cap al.legació a la sol.licitud d'autorització S'enten que no necessitaven cap explicació i que deixaven amb la seva actitud fer a la Gene i Lafarge.
2º El famós e-mail de Climent a Maria Comellas indica que la comunicació es directa, l'impressió es que van del braçet.
--------
Afegir que que a la Conselleria van reaccionar molt en contra quan es van assebentar de la posició de ICV-EUiA de Montcada , la Comellas va dir que sort que a Montcada encara hi ha gent responsable ( es referia a l'Alcalde).
I per ultim dir que el informe es una peça clau no ho possa en dubte ningú.

Anònim ha dit...

Yo ya había planteado que el aplazamiento de 18 meses había sido pactado entre los Ayuntamientos de San Feliu, Montcada y la Generalitat.

Por eso resultaba tan repugnante la afirmación del lameculos corre ve y dile (Jordi Climent) cuando afirmaba que la Generalitat había tenido que aflojar ante la presión del Ayuntamiento...

Srs. del Ayuntamiento, Sr. Alcalde Sr. Lameculos (Jordi Climent)no mareen mas la perdíz si ustedes no quieren aquí no se incinera ( recuerdan que cuando gobernaba José Maria Campos los de Barcelona se tuvieron que tragar la incineradora de residuos hospitalarios sin llegar siquiera a ponerla en marcha). Otra cosa es la licencia medio-ambiental, esa sí que la tienen que conceder antes de finales de abril, pero una cosa es la incineración y otra la licencia para el funcionamiento de la Fábrica.

Anònim ha dit...

Ara es veurà com s'actua , estem davant del moment critic.

Cesar Arrizabalaga va afirmar que ell anava a la manifestació com a ciutadà, no com Alcalde.
L'Alcalde Cesar anirà contra el ciutadà?

Queden 18 mesos per pendre la decissió ( segons Lafarge no fa falta tant de temps), ara es l'hora de la veritat .
Com justificarà l'autorització?
Les proves que es faran a Vallcarca ja es van fer a Sant Feliu, la jugada només es per guanyar temps i calmar l'ambient.

Li demano a l'Alcalde que per un cop faci cas al "ciutadà" que va anar a la manifestació.

Anònim ha dit...

Robin, Robin, Robin... Eres !!un Tontin!!!

Anònim ha dit...

ROBIN, FIJATE SI TENGO CLARAS MIS IDEAS, QUE HAN LLEGADO INMEDIATAMENTE ADONDE YO QUERIA.
LO HE DEJADO ADONDE TOCA, FIJATE SI TOCA, QUE TE HA LLEGADO A TI,QUE TAMBIEN ERES UNO DE LOS QUE, NO SOLO MEAN FUERA, SINÓ QUE SE CAGAN TAMBIEN FUERA DEL TIESTO.
UN SALUDO CARIÑOSO.

Anònim ha dit...

DIMECRES, 19/03/2008 - 06:00h
El control de les dioxines de la incineradora de Mataró s'amplia a dones lactants
El nou estudi del Consorci per al Tractament de Residus també incidirà en els efectes ambientals
El Consorci per al Tractament de Residus Urbans del Maresme ha donat el vistiplau per encetar un nou control sobre els efectes de la incineradora de Mataró. Tot i que fins avui tots els resultats han negat que la planta afecti la salut dels mataronins, l'organisme manté els estudis periòdics, no tan sols a la capital comarcal, sinó també a Arenys de Mar, en funció d'uns paràmetres de distància acceptats inicialment.
Les principals novetats del nou control, que es desenvoluparà fins al 2009, consisteixen a incorporar dones lactants en el mostreig per saber els nivells de dioxines a la llet materna, i controls directes en l'ambient.

Des de la posada en funcionament de la incineradora de Mataró, el 1995, per tractar els residus comarcals, el debat sobre els efectes de la crema de residus en la salut humana s'ha mantingut encès amb més o menys força. L'entitat responsable de l'equipament, el Consorci per al Tractament de Residus Urbans del Maresme, ha encarregat en aquests divuit anys diferents estudis per garantir que la incineradora complia la normativa i que els nivells de dioxines, furans i metalls pesants no afectaven negativament la població. El gerent del consorci, Carles Salesa, recorda, però, que malgrat els resultats positius «els controls s'han mantingut per a la tranquil•litat de tothom». En la darrera sessió plenària de l'entitat es va aprovar posar en marxa un altre estudi «sobre la monitorització biològica dels nivells de dioxines, furans, policlorats bifenils i metalls pesants a les poblacions de Mataró i Arenys de Mar».

Més informació a aquesta informació d'El Punt.
QUE CARA TAN DURA, DECIR QUE LAS DIOXINAS Y FURANOS NO AFECTAN A LA SALUD DE LA POBLACIÓN.
Supongo que las pruebas no las hará la propia empresa, o el departamento de medio ambiente, porque si lo hacen estos ¡!arreglada está la población de Mataró!!.
La prueba la hace el consorcio =empresa = departamento de medio ambiente = Sra. Comellas = conseller Baltasar = Generalitat de Catalunya con todos sus partidos políticos, ¡!arreglados estamos con estos “defensores” de la contaminación!
¡! QUE EL SEÑOR NOS PILLE CONFESADOS!

Anònim ha dit...

Sabies que hi ha un escapolit del nostre ajuntament que se'n va anar per amor de l'ajuntament i que hi viu molt bé, sense pencar.
Vet a qui un gat¡
Vols que segueixi, doncs, tu també ho pots fer, si ets veí de Montcada. Cal que caminis una mica al matí poer Montcada i ho veuràs amb els teus propis ulls. Gent desvadagada, gent aposentada¡

Això és el que hi ha.Tenim el que ens mereixem.

Alfonso