13 d’ag. 2007

COL.LABORACIÓ EXPONTÀNIA D'UN LECTOR DEL NOSTRE BLOG

RACIONALITZAR ELS SOUS DELS POLÍTICS.

No tots els governs municipals són el mateix....

Llegeixo en una publicació local, que el CUP (Candidatura d’Unitat d’Esquerres), ha complert el seu primer compromís post electoral: abaixar els sous de tots els regidors i de l’alcalde, amb un estalvi, amb respecte al mandat anterior, de 85.000 Euros.” (any). Aquest estalvi estarà destinat a necessitats socials. Els dos membres del CUP de Sant Celoni, a més a més, han renunciat al seu sou com a regidors, i destinar-los per pagar un lloguer d’un local que se cedirà a totes les entitats de caire social d’aquest poble que ho sol.licitin.... Això si què és coherència!

A BANDA, he pogut saber que l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha nomenat al nostre Alcalde, César Arrizbalaga Zabala a la quarta vicepresidència de l’entitat del Transport. Crec, que aquest nou nomenament, abans de l’Entitat de Medi Ambient, li representa un nou ingrés a la seva butxaca, independentment del sou d’alcalde.

Si tots recordem, en el darrer Ple Municipal de Constitució del nou Consistori, l’equip de govern, entre altres acords, es van pujar els seus respectius sous.

La propera vegada que hi hagi eleccions municipals, pregaré, perquè hi hagi una candidatura CUP a Montcada.

(Manel,
lector d'aquest blog)

5 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Això ens agradaria a alguns a Montcada, Cal gent implicada per fer funcionar una Candidatura d'Unitat Popular.
Els Joves de Montcada ho tenim clar, algun més s'apunta al carro??

La CUP - Sant Celoni és tot un exemple de coheréncia, sí senyor!

Endanvant amb les CUP!

Anònim ha dit...

No tinc altres paraules que afirmar el meu sincer d'acord amb el Manel. Però no pel simple fet de destacar que els que ens representen i ens governen al poble es van pujant els sous mentre a Montcada encara tenim zones precaries d'urbanisme i, tal com fa i vol la CUP, per les necessitats socials, que a Montcada creixen i no cessen.
També afirmo que la CUP és molt coherent i que St.Celoni i Cardedeu és un model a seguir.Voto a favor per crear Candidatura d'Unitat Popular a Montcada.
Tenim 4 anys per fer-ho!

Anònim ha dit...

Ciertamente el comentario tiene calado si nos atenemos a lo que estamos viendo sobre la practica que ejercen hoy los politicos, dónde, entre otras acciones, no se ruborizan para nada, para subirse los sueldos.
No nos demuestran nada, ni un atisbo o ejemplo para que la ciudadania podamos cambiar de opinión sobre ellos.

La perspectiva de la politica, su inoperancia, si vemos lo que esta pasando en Barcelona -es veu el llautó- nos tienen que hacer ver a los votantes que habrá que mover ficha y decantarse para fomentar y votar a candidaturas apolíticas, es decir: agrupaciones vecinales, como por ejemplo los "CUP".
Hay cuatro años por delante, y ahora es el momento para crear esa plataforma y para que ejerza de una vez la acción ciudadana, echando afuera con los profesionales de la politica.

Fernando (Montcada Centre)

Anònim ha dit...

Cada poble es una realitat diferenta.
Cal aplaudir el que han fet els del CUP a Sant Celoni.
A Montcada les referencies no son iguals. No tinc res en contra que els politics amb dedicació exlusiva cobrin un sou digne aixi com la resta de regidors a mitja dedicació, peró els sous que s'han aplicat son una mica exigerats , la realitat socioeconomica del meu poble no es correpon amb les remuneracions dels nostres edils.
Com diu el Sr. Soriano la mitjana de sous al Valles Occidentals es una xifra que tindria de servir de referencia.
Entre 40.000 i 50.000 euros any bruts per dedicació exclusiva i uns 20.000 euros per mitja dedicació serian unes xifres més raonables que estarian per sobre del que guanya la mitjana dels nostres treballadors a Montcada ( entre ells jo, 32.000 euros any) .

Alex.

Anònim ha dit...

He atribuit al Sr. Soriano una dada que la va fer publica el dia 27/7 el Sr. Jose Garriga.
Els ingressos mitjans a la Comarca del Valles Occidental per treballador es de uns 23.500 euros a l'any.

Perdó per la confussió

Alex.