26 de nov. 2006

PRESENTACIÓ I SALUTACIÓ DE MONTCADA CONFIDENCIAL

Montcada Confidencial, neix amb la voluntat de continuar amb l’esperit que uns altres ja van iniciar a través d’un blog anomenat: Montcada Tertulia 2006, avui inoperant, sembla ser que a unes persones els hi feien nosa. Son personatges que no admeten altres opinions, la critica i molt menys la discrepància amb les maneres de gestionar o governar aquest municipi que tant estimem.

Bé, ho sentim, però serem crítics opinant i expressant tot allò que calgui, doncs, convé mantenir allò tan preuat com és la llibertat d’expressió, sigui a través de l'anonimat o no.
Si alguna cosa hem pogut aprendre de l’experiència d’aquells que ho van deixar, és que a Montcada es fa necessari mantenir una altra veu, un altre tarannà informatiu, lluny de l’oficialitat dels mitjans –massa mimètics amb el govern local- que avui per avui es publiquen i circulen a Montcada i Reixac.

Aquests espais anomenats “blogs” i que ens brinda les autopistes d’Internet, són espais de llibertat, oberts per a tothom, perquè puguin dir la seva. L’únic que demanem els creadors d’aquest nou blog es demanar-vos, el respecte que mereixen totes les persones. Hem de ser tots, curosos i respectuosos amb les paraules i qualificatius.

No volem parlar, ni ens interessa les vides privades de les persones, ens mou, principalment, la implicació i funcionament de l’acció del govern municipal tant dels polítics locals com d’aquell personal eventual nomenats com a càrrecs de confiança. Ningú ha d’oblidar que els nostres polítics i els seus càrrecs de confiança, són tots servidors del conjunt de la ciutadania. Amb altres paraules: cobren de la caixa pública, per tant són i han de ser objecte de seguiment dels seus actes. Tenen la responsabilitat de governar i altres de fer oposició constructiva per complir tot allò que van prometre en llurs pactes programàtics. La transparència ha de ser la bandera dels nostres polítics, de tots. Nosaltres exercirem la critica i les opinions que calguin per manifestar la discrepància, -hi ha un munt- sobre tot allò que creiem discutible i denunciable.
Demanem també als nostres polítics una mica més de modèstia i humilitat, no han de voler modernitzar el poble de Montcada més allà del que demani la seva gent.
Vist com es requalifiquen terrenys i vist com apareixen els mateixos noms en la majoria de negocis, a ningú tindria d'estranyar que hi hagi gent que tingui dubtes

Montcada Confidencial, creu modestament, que amb aquest blog, aquesta veu independent i plural, contribuirà a fer més creïble i més forta la nostra democràcia, a defensar un dels pilars més significatius de qualsevol societat democràtica: la Llibertat d'Expressió.

Sigueu tots i totes, benvinguts/benvingudes.

Salut,

Montcada Confidencial


7 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Enhorabona¡
Endavant, Montcada necessita la vostra "veu".
Vull col.laborar amb els vostres comentaris, és important l'opinió de tots els demòcrates.
Manel B. G.

Anònim ha dit...

Cojonut...¡¡¡¡
endavant gent...¡¡¡ canya als prepotents¡¡
Salut
Jordi Campoy

Anònim ha dit...

Molt bé per l'aparició d'aquesta nova pàgina que permeti un espai d'opinió OBERTA a Montcada... siguem curosos amb els comentaris sí, però amb la mirada atenta que els "gols" ja són molts, massa... i els que som del poble de tota la vida quasi semblem estrangers, de tantes coses com "ens plantifiquen" sense saber-ne ni poder dir res.

Berta Roca

Anònim ha dit...

Me alegro de que por fin haya salido un blog independiente de información que hable de Montcada...!falta hacía!. Os sugiero que si podeís ecupereís el material de aquellos comentarios o articulos que se publicaron en ese otro blog que mencionaís. Hay que recuperar la memoria.
Si teneís dificultades yo os puedo facilitar los archivos que copié n su dia.
j.sancez

Anònim ha dit...

Ben trobats de nou! Felicitats pel retorn!
Salutacions des de la web de Pal de Paller, de Sant Andreu de Llavaneres!

Ànims i endavant!

Anònim ha dit...

Felicitats,
fa temps que jo vaig tenir la mateixa idea, però mai ho he portat a la pràctica.

Manel

Anònim ha dit...

Estic amb vosaltres¡
això és el que s'ha de fer davant dels intolerarts, dels falsos demòcrates...¡
Montcada¡ desperta!!!!
Salud i força
Jaume T.