30 de juny 2008

SABIES QUÈ?


Difícilment pot començar un procés negociador per realizar el trasllat de la fàbrica de ciment, si el principal afectat: Lafarge-Asland, no rep cap PROPOSTA OFICIAL per iniciar converses ..... ja han passat 3 mesos, a què esperen?

Sabies què ..... Lafarge Cementos SA no ha rebut, fins ara, cap notificació oficial sobre la proposta feta per la majoria dels grups polítics municipals per iniciar un procés de negociació entre l'Ajuntament-Generalitat i Lafarge que permeti arribar a un acord per traslladar la fabrica a un altre lloc?


Sabies què ..... aquest acord municipal es va prendre en el Ple de març del 2008?


Sabies què .... sols es va enviar al Departament de Medi Ambient de la Generalitat i no a Lafarge Cementos SA ?


Sabies què.... El Departament de Medi Ambient de la Generalitat va contestar a l'Ajuntament que en aquest "hipotètic" inici de negociació, ells no hi tenen pràcticament res a veure, i que en tot cas la notificació hauria d'anar adreçades a unes altres Conselleries, com Industria, Salut, Economia o Política Territorial?


Sabies què ... La Generalitat ha contestat que en el cas "hipotètic" del trasllat de la fabrica, com la moció de l'Ajuntament (1999) per excloure la incineració de residus als forns de la cimentera, son temes que haurien de ser tractats en diferents àmbits, d’acord amb el procediment administratiu de l'autorització ambiental, i que finalment la Generalitat ha concedit a Lafarge Cementos ?

1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Las razones, por la cual la Generalitat de Catalunya y el equipo de gobierno del Ayuntamiento De Montcada- cesar-Maresma,para que incineren toda clase de residuos altamente peligrosos para nuestra salud en la cementera Lafarge-Asland son altamente "razonables".
Son 175 millones de euros cada año para la Generalitat de Catalunya y 1,2 millones de euros cada año para el ayuntamiento de Montcada, en pesetas 200 millones,.
¿No os parecen una "buenas razones" hacer todas las filigranas y patrañas politicas que hagan falta a cambio de unos muy suculentos EUROS?.
El que no respire bien que se large a otro pueblo y el que no pueda ¡que se joda! je je je.