13 de jul. 2007

Ara toquen vacances, després... ?

Benvolguts amics i amigues internautes,

Com ja us vam avançar, marxem per fer vacances. És bo descansar hi aprofitar per a reflexionar d’allò que volem o no fer amb aquest mitja d’expressió: Montcada Confidencial.

Han estat uns mesos intensos, amb 424 “posts” penjats fins ara, independentment d’un molt important número de comentaris que han farcit de manera diversa, i en alguns casos brillantment els mateixos. Notícies locals que hem pogut esbrinar, construir i investigar en alguns casos, la qual cosa ha contribuït per engrescar uns altres col·laboradors, que ens han fet arribar els seus punts de vista, mitjançant treballs que passaven des d’articles d’opinió sobre la marxa del nostre municipi, critiques sobre aspectes de la política local, com també de les actuacions dels nostres representants del Consistori, així com, un reguitzell d’escrits, alguns realitzats entre una visió en clau humorística a satírica. Aquesta continuïtat d’anar “penjant” escrits, sense aturar-nos, ha estat possible gràcies al suport de moltes persones i algunes Entitats, tots hem contribuït per fer el “miracle” d’aquest projecte del “Montcada Confidencial”.

Hem estat, tots i totes protagonistes, aixoplugats en l’anònim, certament, però lliures, com ho volíem des de què vam començar aquest blog que ha arribat a la seva primera etapa amb maduresa i incidència sobre l’opinió ciutadana. No volem presumir de res, encara que no podem negar que estem satisfets, doncs, hem contribuït a allò que mancava al nostre municipi: crear una altra veu, sense embuts, àgil i interactiva. Una participació ciutadana que ha enriquit aquest projecte que va començar a caminar el mes de novembre de l’any passat, amb molts dubtes, amb certa preocupació per poder salvar els obstacles que des de bon principi vàrem intuir.

Ha valgut la pena aquest treball?... Creiem honestament (subjectiva apreciació) que hem fet allò que calia fer, intentar sacsejar la societat civil montcadenca, posar-li unes pàgines de llibertat, perquè poguéssim dir, també, la seva, dintre d’un ordre i respecte envers les persones, encara que de vegades no hem pogut aconseguir-ho eficaçment, però sí que hem posat interès, perquè això no passés.

No sabem, no tenim ben clar quin camí farem una vegada retornem de les vacances. Potser convindria obrir una nova etapa, tractant temes més oberts a polítiques més generals, o potser seguir igual que fins ara ...o una mica de tot.

Seria bo rebre alguna que altra idea o proposta per poder configurar (si així ho decidim) amb més seguretat el camí a seguir, nosaltres en tenim rumiada alguna que altre que des de bon principi volíem posar en practica, però abans calia comprovar els resultats d’aquest blog que en el moment d’escriure aquestes ratlles, porta més 102.000 entrades o visites a les nostres pàgines. La primera noticia o comentari que va estrenar aquest blog (26.11.06) va ser, a banda de la nostra nota de presentació, la publicació d’una carta d’opinió d’un gran i veterà amic de Can Sant Joan, que va replicar a unes declaracions del nostre actual alcalde, carta recollida a: “Hoja Informativa”; també dues cartes llegides al diari local “A Fons Vallès”, una sobre Can Cuiàs i una segona per una tala d’arbres a Sant Maria; passant per un ventall d’escrits sobre urbanisme fins arribar a les darreres: les retribucions del Consistori, les darreres notícies de la zona-21, i allò que ens proposa LAFARGE, més anys per continuar l’explotació del Turó... i aquí ho deixem.

Ara toca vacances, després ........

Rebeu tots i totes els nostres millors desitjos, perquè gaudiu d’unes bones i merescudes vacances estivals.

Montcada Confidencial

4 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Vosotros mismos lo explicais,habeis creado otra voz en Montcada,agil,e independiente.

En Montcada existe la Hoja Informativa desde hace muchos años es una revista mensual de Can Sant Joan,interesante de verdad.

El problema de este blog es que no interesa a Cesar Arrizabalaga ni a Juan Maresma,conociendo las malas maneras de Cesar hará todo lo posible por fastidiaros,es su estilo,el de los viejos tiempos,es el unico alcalde de toda Catalunya que tiene cien manifestaciones contra su persona,sus temas de limpieza,inmobiliario,soterrament,infraestructuras,no han gustado a gran parte de la población ¿porqué será será?.

En vuestra vuelta sois libres de hacr lo que querais con el blog,pero lo que si os podemos decir que sois una mosca cojonera para el alcalde,y que vuestra libertad no le interesa,quiere La Veu,organo oficial donde sale todas sus fotos,con sus ¿inauguraciones? y sus visitas por Sudamerica,Pais Vasco,y otros varios ¿y de que le vale? para poner El Punt en una zona tradicional de la Montcada de los cincuenta-sesenta,dejar Can Sant Joan a su libre alberío,la Zona 21,especulación total,lo mismo que la futura Rasa,los acabados en FADESA brillan por su ausencia desde hace un montón de años ¡que casualidad¡el fué el pumotoor de dicha obra.

No,no interesa este blog al alcalde y a su partenaire el inclito de Hacienda,el hombre que iba para alcaldable,pero esta mejor mangoneando en Hacienda,los correveidiles del alcalde y sus tecnicos se ve que no estan preparados para llevar Hacienda o es una cosa de dos y entre ellos queda el pastel.

Anònim ha dit...

Espero que tengais unas buenas vacaciones y que volvais con los ánimos renovados para seguir siendo el único referente de libertad informativa de Montcada pues me temo que la VEU seguirá a las órdenes del caudillo por la gracia de dios...
En otro escrito planteabais vuestras dudas en el tratamiento de los comentarios, mi humilde opinión es qué tal vez esté copado por la mismas personas, que utilizan el blog para replicarse y contrareplicarse y llega un momento que se pierde el discurso principal de la cuestión, que era en este caso criticar o ensalzar la labor de nuestro Ayuntamiento.
De todas maneras yo no se como se puede solucionar ese tema y si vosotros tampoco sabeis o podeis mejor dejarlo como está, todo menos establecer algun tipo de censura que no haria otra cosa que estropear el servicio impagable que haceis a los ciudadanos de Montcada.
Ánimo y hasta la vuelta.
Atentamente.
Martillo de Herejes.

Anònim ha dit...

Els sous dels caps polítics de l'Ajuntament son una vergonya per molta gent de Montcada que tenen uns ingressos mensuals per sota dels 600 €. Mentrestant ,ells van de farra en farra, i viatjen a tot el mon per tonteries. Son polítics mediocres però tampoc son bones persones perquè abusen del poder i no tenen en compte les necessitats de molta gent que ho passa malament.
Estic molt deçebut, tots ells que no eren res ,ara es creuen deus. Quina pena em fan perquè "son tan pobres que només tenen diners", i han perdut allò que mes val que es la dignitat i la honestedat.

Anònim ha dit...

Cerdanyola, entre altres poblacions, tambè es queixa la ciutadania, dels sous i assignacions dels regidors i alcalde. Hi ha una llacuna jurídica en la normativa que regula aquests sous. Ells, ho saben, i se'n aprofitant per fer allò que diu la dita castellana: " hago de mi capa un sayo"
Cantaclaro