10 de jul. 2007

COMENTARI SOBRE LA PRESENTACIÓ DE LA "CAL"


Èxit d’assistència en l’acte de presentació de la CAL

L’acte de presentació del nucli de la CAL a Montcada i Reixac, celebrat el passat divendres 6 de juliol, va aplegar més d’una vuitantena de persones al Cafè Colon.

Miquel Àngel Gràcia, president de l’ABI, va introduir els parlaments de Marta Serra, presidenta de la CAL a Montcada i Reixac, qui va explicar què és i per què s’ha creat aquesta associació al nostre municipi, a l’hora que va convidar a les entitats assistents a participar en les activitats de la Coordinadora. Seguidament, Maria Ventura, fundadora i portaveu de l’Esplai de la Dona, va parlar sobre la importància que l’associacionisme ha tingut a la història de Montcada i com a través de la mobilització de la societat civil s’han aconseguit moltes millores per a la nostra ciutat. Finalment, David Vila, portaveu de la CAL a nivell nacional, va expressar públicament la seva satisfacció per poder assistir a la presentació d’un nou nucli de la Coordinadora i va animar als assistents a defensar la nostra llengua i la nostra cultura, parlant el català en tots els àmbits de la vida.

Al final dels parlaments, es va destacar que les persones o entitats interessades a col·laborar amb la CAL ho poden fer, també, fent-se sòcies de l’entitat.

Com a cloenda de l’acte, els presents van poder gaudir de l’actuació musical del grup de folk català “Els amants de Lulú”, així com d’un petit refrigeri.


Recordem que: la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana) té com a objectiu principal promoure l’ús social del català i la cultura catalana a través de diverses accions, com el Correllengua. Les trobades dels membres de la CAL Montcada tenen lloc els dijous a dos quarts de deu del vespre a l’ABI (C/Colon, 5) i estan obertes a tot aquell què n’estigui interessat.


(fotos cedides per la CAL)

0 COMENTARIS (clica i escriu els teus):