5 de jul. 2007

PRESENTACIÓ PÚBLICA DE L'ENTITAT "CAL"


Acte de presentació de la CAL a Montcada i Reixac

Tal i com ja us anunciàvem fa uns dies, el proper divendres 6 de juliol es farà la presentació pública del nou nucli de la CAL a Montcada i Reixac.

Lloc: Cafè Colon (A.B.I.-C/Colom, 5). Hora: 20:00h.

L’acte comptarà amb la presència d’algun personatge mediàtic (encara per confirmar), així com de la portaveu de la CAL al nostre municipi, Marta Serra, i el portaveu de la CAL a nivell nacional, David Vila. Maria Ventura, una de les fundadores de l’Esplai de la Dona, també hi serà present per transmetre la visió que la seva experiència li ha donat sobre l’estat associatiu a Montcada i Reixac. Després dels parlaments, s’oferirà un petit refrigeri amenitzat per una breu actuació musical del grup de folk català “Els amants de Lulú”.

Recordem que la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana) té com a objectiu principal promoure l’ús social del català i la cultura catalana a través de diverses accions, com el Correllengua. Les trobades dels membres de la CAL Montcada tenen lloc els dijous a dos quarts de deu del vespre a l’ABI (C/Colon, 5) i estan obertes a tot aquell què n’estigui interessat.



0 COMENTARIS (clica i escriu els teus):