12 de jul. 2007

EL GRUP DE MEDI AMBIENT DE MiR, HA PRESENTAT UNA INSTÀNCIA AL NOSTRE AJUNTAMENT

(FOTO: l'ASLAND QUAN VA COMENÇAR A EXPLOTAR EL TURÓ,
FONS: Biblioteca de Catalunya)
Per veure la imatge més gran, cal "clicar" sobre la mateixa










INSTÀNCIA
Nom i Cognoms : Vicenç Vilana Bonet
DNI 37,7503,438
Municipi Comarca Codi Postal
Montcada i Reixac VO 08110
Adreça Sant Ramon, 29 Telèfon: 935646287/690207841
Actuant en representació del:
Grup de Medi Ambient de Montcada i Reixac-Ecologistes en Acció de Catalunya

EXPOSO:

Ens hem assabentat que l'empresa Lafarge ha presentat una sol·licitud per l'explotació de pissarres a la vessant Sud del Turó de Montcada durant un període dentre 26 i 44 anys.
També ens hem assabentat que hi ha una proposta per incorporar el Turó de Montcada al Parc de Collserola i que l'Ajuntament de Montcada juntament amb el de Barcelona no ha aprovat encara la citada proposta.
Lamentem que d'aquestes qüestions, les quals considerem importants, ens en assabentem per entitats externes o institucions superiors.

DEMANO:

Còpia de la proposta de l'expedient d'incorporació del Turó de Montcada al Parc de Collserola i tota la informació al respecte que hagi tramitat l'Ajuntament de Montcada.

Sol·licitar una reunió pel mes de setembre amb la Regidora Medi Ambient i Sostenibilitat, Sra. Eva Gonzalo, per tenir un canvi d'impresions sobre aquesta problemàtica.

Signatura:

Montcada i Reixac, 12 de juliol de 2007

IL·LM. SR. ALCALDE DE L’AJUNTAMENT DE MONTCADA I REIXAC

5 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Vilana ¿tu crees que la Sra.Eva Gonzalo tiene algúna noción sobre el tema y de verdad crees que va a solucionar algo?.El Sr.Alcalde a lo mejor si,pero cuidado que es vecino tuyo y te coge manía persecutoria.

El tema es con Francesc Baltasar que dice que la culpa no es de las industrias cementeras.

Anònim ha dit...

la srta. Eva Gonzalo me parece que nos va a dedender muy bien en el tema de Medi Ambient i sobre tot en l'habitatge que li deixaran fer molta cosa

Anònim ha dit...

dedender???

Anònim ha dit...

No se si nos va a defender , depende de que .

En todo caso la Regidoria que llevará Eva Gonzalo se creó hace casi un año y medio , se hizo a medida de la nueva regidora Fina Manzano ( esposa del Alcalde) y que se sepa de momento , Alquileres para jovenes, etc, etc) no ha dado ningun resultado tangible.
¿Alguien sabe cuantos contratos de alquiler a traves de esta regidoria se han hecho?...hablo de pisos viejos.... muchos anuncios en la Veu, mucha promoción , Barcelono Meeting Point, etc, etc... para dar un resultado de 0 patatero.
Por cierto se invirtieron muchos dineros en reformar la Casa Larratea para que esta regidoria fuese alli, ¿ Alguien sabe algo?...

el silencio como bandera.

Me conformo con que se trabaje en serio y para defenderme ya me basto yo solito.

Soriano ( Pla d'en Coll)

Anònim ha dit...

Molt bé, Sr Soriano. Menys política de galeria i que es noti el treball municipal ja que paguem molts diners als polítics i càrrecs de confiança.