12 de jul. 2007

MÉS CIMENT...? NO GRÀCIES..!!!

Desprès de llegir la instància i motius del Grup de Medi Ambient, creiem que en comptes d’anar endavant, anem enrera. Semblava que aquesta explotació estava acotada per les accions dels anteriors ajuntaments, Generalitat, i per l'antiga Corporació Metropolitana de Barcelona, presidida per Pasqual Maragall.

Montcada necessita recuperar el Turó, per dignificar el seu entorn natural, per aturar d’una vegada, una explotació que dura masses anys. No podem permetre aquest nou greuge, Montcada mereix recuperar i poder vestir de verd allò que ara és gris: L’Asland o ara LAFARGE ha d’acabar de fer-nos més mal.

Recuperar el Turó ha de ser una prioritat dels governs locals. No podem badar més, cal plantar cara davant d’aquestes promeses incomplertes.

L’any 1988 l’ajuntament endegava una campanya anomenada: ”Salvem el Turó”. Cal, una altra vegada, que el poble de Montcada torni a “desenterrar la destral de guerra” ...?


Antic adhesiu de l’any 1988, fet i promogut pel nostre ajuntament
Era una clara crida a la mobilització ciutadana...

Muntanyes del Canigó

9 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

El TURÓ no lo sava ni la madre que lo pario.

Teniendo en cuenta como se las gastan este Gobierno Municipal y la opacidad con que tratan los temas que afectan a los intereses de las grandes empresas, cuando nos demos cuenta costara tantodinero echarse a tras que no sera posible.

Ejemplo la ZERVECERIA.

MARGARITA

Anònim ha dit...

Haurem de recuperar les plataformes per intentar "salvar el turó i la cervesseria". I si cal sortir al carrer com en el cas del tren d'alta velocitat ,ho farem.
Només cal que algú com vosaltres ho organitzi i la gent seguirà. Ja no podem permetre mes abusos. Si cal demanar la dimissió dels polítics inoperants també caldrà fer-ho. Els montcadencs n'estem molt farts de tot plegat.

Anònim ha dit...

Llegeixo avui al periòdic local "A Fons Vallès" això:
“Ecologistes i associacions veïnals de Montcada s’oposen a l’ampliació de l’activitat extractiva de pissarres de la cimentera Asland”
I a tot això que hi diu el nostre Ajuntament. Ha fet quelcom? Ho volem saber. Les associacions i entitats ecologistes van davant o és l’ajuntament ¿
Aquest assumpte, atès la memòria històrica, creia que estava prou clar i solucionat, però veig que no encara trontolla.
Què hi diu l’actual president de l’Àrea de Política Territorial senyor Jordi Climent ¿
Cal que ens posem tots les piles i aturem aquest nou greuge per a Montcada, cal defensar allò que la ciutadania fa temps va defensar: “Salvem el Turó”!
Salutacions
Ricard Ramos Jiménez

Anònim ha dit...

Cuantas asociaciones y entidades vecinales, firmaron este documento?
Muy pocas.

Anònim ha dit...

Señor o señora anónimo/ma de las 22:55 h.

No creo que el problema sea por el número de entidades, sino por lo que se esta fraguando, cuyas consecuencias, para el conjunto de la población, no son "pocas"...ni buenas.
Póngase la pilas, como decia un anterior comunicante y déjese de contar entidades.

Cantaclaro

Anònim ha dit...

¿Y CUANDO LO FIRMAN TODAS O LA MAYORIA DE LAS DE LAS ENTIDADES VECINALES USTEDES Sr/a del gobierno municipal, hacen caso y tienen en cuenta su opinion?.

No posó asi con la CERVEZERIA.

Anònim ha dit...

Es molt facil difamar i confundir a la gent...........

Anònim ha dit...

Desde el gobierno municipal si que es facil, difamar, mentir y sobre todo manipular, tienen todos los medios a su alcance

Anònim ha dit...

El gobierno municipal tiene medios, abogados, tiempo y dinero para hacer lo que les venga en ganas.

PUEBLO DE MONTCADA SIGAN UDES. VOTANDO AL PSC, QUE SARNA CON GUSTO NO PICA.