26 de set. 2008

AVANÇAMENT DE LA SESSIÓ PLENARIA D'AQUEST DIJOUS

PLE AJUNTAMENT

Avançament d'un Ple que ha durat més de 3 hores .

L'Alcalde, amb un to de “bronca”, que ha mantingut al llarg de la sessió, ha manifestat, entre altres, això: “....L'oposició no fa els deures , no treballa i ho dic perquè sóc professor.” (volent donar lliçons morals de qui treballa o no).

La resposta ha estat donada en el torn dels precs. Per part d’Alba de Lamo ( ICV-EuiA), ha manifestat: ... “Vostè aqui no és professor, l'organització la marquem nosaltres, “bronques” les acceptava del meu pare....no de vosté , és un mal costum - faltar el respecte a l'oposició- i que ja s’ha repetit en altres vegades, espero que sigui l'última.”.

Josep Mª Gonzalez (ICV-EuiA) ha afegit: “És ètic firmar-se un mateix la llicència d'obres? És això una bona lliçó moral? (és referia al permís demanat a César Arrizabalaga per fer obres a casa seva i que la Generalitat considera que són il.legals)

La sessió d'avui ha tornar a ser moguda, l'estat de comptes i un pla de mesures d'austeritat( que no va acompanyat de cap xifra ) ha centrat el debat que ha pujat en intensitat en el torn de preguntes, concretament entre altres s'ha tornat a recordar l'expedient obert per la Generalitat en contra de César Arrizabalaga, la pregunta ha estat: El permís que va sol·lícitar a l'Ajuntament, era per obra menor?

L'Alcalde s'ha mostrat des del primer moment nerviós, molest per les intervencions de l'oposició que ha carregat des de tots els fronts en contra del govern .

Hi ha hagut moments de debat molt durs. La impressió general que un s'emporta de la sessió d’aquesta nit, és que continua el desconcert davant de la crisi econòmica. L'equip de govern, concretament César Arrizabalaga i en certa mesura Joan Maresma,cosa extranya - volen fer caure en una trampa a l'oposició hi ha caigut ell- , han donat la sensació que han deixat el vaixell a la deriva i navega sense timoner.

Ampliarem amb més detall, aquest avançament durant el transcurs d’avui divendres.

1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Estuve en el pleno y mi impresión ha sido en la linea de ese adelanto que se publica. Mi opinión personal es que el equipo de gobierno ha perdido los papeles, ahora es cuando se esta demostrando que tienen los pies de barro. No traen soluciones a los grandes problemas que tenemos y que se avecinan. Han dejado la ciudad con pegotes de especulación urbanística evidentes y que han sido el eje de su politica, dejar construir para cobrar multiples las plusvalias y licencias urbanísticas. Montcada ha caido en un gran mortero, de las manos de aquellos que han han tenido y tienen el mazo de la desverguenza...Montcada esta bien picada...por aquellos que han seguido sus propios intereses, tanto de ambiciones ególatras como las de inequivocamente de signo de promotores y constructores. La Montcada bonita, ecologista, verde, educadora, y no se cuantas pamplinas más... esta más "picada" que nunca.
Soluciones? las del Cielo¡ O bien que el pueblo salga a la calle de una puñetera vez.

House II