26 de set. 2008

UNA ALTRA CRÒNICA SOBRE EL PLE MUNICIPAL D'AHIR DIJOUS

Una altra forma de veure el Ple , un altre punt de vista de la sessió d'ahir , detalls que passen i molt cops ningú explica.

Un Ple quan és tan llarg i sobre tot tècnic , pot provocar moments en certes persones que retraten una mica com som, exemple que ens envia un observador, que es manifesta "neutral" que es va fixar en el següent:

El "politòleg" s'avorreix com una ostra durant l'explicació del Maresma, badall al canto. Els tècnics presents a la sala ( quina colla que son, no?) els costa seguir el debat, tots es mouen contínuament de la cadira , i si un badalla , ja se sap el que passa.

César, en actitud "mestre" reparteix a dojo bronques per a tothom, tot explica-li-hi a la regidora Eva Garcia que era el torn de rèplica.

Mentre parlava el Sr. Maresme, que en aquesta ocasió no ha fet servir el seu famós “Powerpoint”, l'avorriment ha estat molt gran i tot rascan-me el cap he mirant el sostre per poder confirmar que la partida pel manteniment de la Sala de Plens també ha estat retallada. Els llums necessiten una neteja urgent!!!.

Ni quan Maresma ha dit que tenien uns recursos minsos , ha fet "despertar " a l'audiència.
Sergi Hermoso, és nota que es troba avorrit, juga amb el seu mòbil de 20.10 a 20.23 h.
Cada cop més es fa difícil d'entendre per a molts el llenguatge "financer" del Maresma. Perill de quedar tots anestesiats!!!!
Surt definitivament " la imaginació" de Jordi Climent per dir que hi haurà retallades a les entitats.

Maresma se’n riu de l'oposició, presumint de fer-lis un parany. No explica que el famós Pla - l'original- té més de 100 mesures, el seu és una "còpia i enganxa" de 10 línies. Ai! pillin, pillin, a on es troba el teu Pla?

L'Alcalde intenta fulminar amb la mirada a la regidora Laura Campos quan aquesta l'ha recordat el desplaçament de la Poli Local per ajudar a un familiar seu.

L'Alcalde i el seu portaveu , pràcticament no s'han dirigit cap paraula, sols 2 o 3 apunts breus.

L'Alcalde , emprenyat tot el Ple , anava fent dibuixets en els seus papers durant els temps que no li pertocava intervenir. Per cert, costa cada dia més, entendre que diu i més quan està emprenyat.

Eva Gonzalo, com ja és habitual, jugava amb el seu mòbil durant tota la sessió, missatges, jocs, ? o bé potser un tic de nerviosisme.

Sergio Hermoso i Anna Rivas xerraven, per moments, com si estiguessin en el pati de l'escola.
Guijarro … darrerament està molt trist!

Que feia Joan Parra, etc, etc , la veritat no he tingut temps de poder-los seguir a tots, serà en tot cas en un proper dia, com també algun/un membre de l'oposició que també les passava "canutes"
Ahir se'ns va confirmar "lo dura que es la politica", costa aguantar com cal el paper que toca representar en una sessió plenària, la d'ahir és de les "durilles" i un entén que s'escapi algun que altre gest que políticament no és correcte. En els fons no són "superhomes o dones" , són com tots nosaltres
Amb perdó ,


L'OBSERVADOR

8 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Quina sort poder tenir reporters de l'estil 'Está pasando'! de Telecinco.

Visca la premsa groga!

Bon cap de setmana a tots, jo el passaré a casa estudiant politologia i el fenòmens de les Plataformes!

Anònim ha dit...

La verdad es que es vergonzoso, que no se contéstarán las preguntas sobre la presunta irregularidad de su casa (no pienso pagar más permisos de obras), tampoco contesta el porqué mandó a la policía local a un tema personal fuera del municipio(les pediré que me lleven al trabajo a Barcelona), desprecia a la oposición y pisotéa.a los suyos. Disfruta el tiempo que te queda, si no te echan los tuyos, lo harán las urnas.

Anònim ha dit...

No te cabrees (17'21). Lo que pasa que ni el Hermoso ni la Rivas entienden lo que escuchan por lo que deben distraer su mente para no dormirse.Eva esta siempre cabreada, no se porque será,....
Y el Sr Cesar , es como esos dictadores que piensan "como me esta pasando eso a mi , con lo listo que soy , con lo trabajador que soy...). No sabe como encontrar una salida a su"ruina" como persona.
Lo que tendríaa que mirar es como partidos con tanta buena historia como el PSC-PSOE puede convertirse en un grupo de mediocridades luchando por mantener ese sueldo a fin de mes que en el mundo privado jamás soñarian recibir : ( estudia el curriculum laboral y academico de todos los miembros del equipo de gobierno y hablando vulgarmente : ¡¡es pá cargarse ¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Para el de las 17:21.
Quien se pica... ajos come¡

Bartolo, el de la flauta.

eter ha dit...

Gracias por estar ahí.
Teneís mil veces más credibilidad que la veu de "urdazi".
A galopar.
Visca montcada.

Anònim ha dit...

Que pasajes nos quedarán por ver y escuchar de nuestro equipo de gobierno, ya están soltando lastre y se les nota.
La falsa bravocunería de nuestro alcalde en el pleno lo demuestra, está tocado y hundido.
Han dejado por el camino muchos muertos,socios, amigos y compañeros, como así le gusta regocijarse a nuestro efermizo alcalde de todas las personas que ha utilizado y estrujado a su conveniencia.
Seguro que la mente de todos no estaba en el Pleno,¿que les importa a éstos, la situación municipal? son tan agonías que sus mentes divagan en su desenlaces personales del final del reinado del todopoderoso César. ¿Como quedará mi bolsillo aconstumbrado a la exquisitez...? Se empiezan a derrumbar los castillos de arena de muchos personajillos que han vendido a gran parte del electorado de éste municipio. Vamos a ser observadores de primera fila del hundimiento del Titanic, a partir de ahora vendrán las puñadas, los empujones y codazos por sobrevivir y mantener a toda costa el trono.
Estaremos atentos en el desenlace final.

Titanic.

Anònim ha dit...

se dice ....... se comenta....... se rumorea...... etc etc etc.....y que pasa,pues nada hombre nada si es que somos masocas,yla opsicion que es la que podia meter mano pues nada de nada como siempre a verlas venirque se esta mejor

Anònim ha dit...

El nivel es bajo,porqué los que mandan su nivel es bajo ¿Que nivel tienen los que mandan? Sería bueno que se consultara en las empresas y compañeos que tuvieron lo que eran y lo que hacían.