7 de set. 2008

ESTAMPES URBANES

Una escampada de pamflets de propaganda municipal sobre els cursos oberts de l’escola d’adults, van ser llençats per un parell de nens (entre 4 a 6 anys) davant de la mirada dels pares o parents.
Creiem que és necessari assenyalar que aquesta vegada l’Ajuntament no té pas cap culpa de res, son els adults que deixen fer aquestes coses que embruten la ciutat i no afavoreix a l’educació de llurs fills ni a la convivència ciutadana. Això, aquest fet no ho fa tothom, per sort, però sí una minoria, com aquests pares que ho permeten, sense fer-hi res per evitar-lo, i menys encara, per recollir-los i llençar-los a la primera paperera.

(foto: M.C. Plaça de l'Església, dimecres dia 3 de setembre, al matí)

6 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

M'encenc cada vegada que veig alguna cosa així, o que un cotxe aparqui sobre la vorera, o que la gent no deixi baixar en el tren, o que els joves no cedeixen seients a la gent gran, o que el fumador de torn decideixi fumar en llocs prohibits... El respecte per tot allò que és comú es perd... i m'entristeix.

o.

Anònim ha dit...

...O que conduzcan el camion de la basura a toda velocidad por nuestras calles.
O que los servicios que pagamos sean cada vez peores.
O que los impuestos los paguemos los de siempre y los ricos cada vez pagan menos,.. etc.
La falta de respeto está en todas partes.

Anònim ha dit...

Comentario aparte es la fauna que estos últimos han aposentado sus reales en la estación de Montcada Manresa: gente borracha que no hacen más que meterse con los viajeros. No sé como la policía lo permite.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el tema de l'estació de Montcada i Reixac Manresa. És vergonyós. Durant anys s'ha permés actituds incivíques, i de vegades violentes. És veritat que en ocasions puntuals he vist agents de la policia local a la zona, però també és cert que aquest problema fa anys que existeix i no es fa res de res.

o.

Anònim ha dit...

A veure qui té nassos de penjar una foto amb la fauna de l'estació. Mereixeria un pulitzer.

Anònim ha dit...

Algunos padres tendrían que volver a la escuela antes que sus hijos.
Aprovechando el tema de los colegios, ya se que no viene muy a cuento pero, me puede decir alguien cuantas plazas de guardería para niños de menos de 12 meses hay para un municipio de 35.000 habitantes como Montcada?. Estas plazas son suficientes para la demanda que hay? gracias