25 de gen. 2008

AHIR , a Can Sant Joan …. continua la feina


La Plataforma demana a tots els regidors que participin a la manifestació del proper dijous 31 de gener.

La xerrada col.loqui d’ahir celebrada en el Col.legit El Viver de Can Sant Joan, s’emmarca dins del pla d’acció que la Plataforma Anti-incineració està desenvolupant per informar als veïns del projecte que hi ha en marxa, projecte impulsat per la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat, amb l’objectiu d'incinerar residus en la Fca Lafarge-Asland.

Els assistents a l’acte varen escoltar tot uns reguitzells d'arguments contraris a què es torni a incinerar en el nostre poble. El perill per a la salut i la ubicació on es vol incinerar varen ser, altre cop, el gruix central de la xerrada que el col.lectiu venial va repetim en tots els actes que fa. Cal destacar que la Plataforma va sortir al pas de l’acusació de generar alarma social que havia fet l’Alcalde César Arrizabalaga, manifestant que el que genera la vertadera alarma social són les emissions que durant 90 anys ha fet i continua fent l’empresa cimentera Lafarge. D’altra banda, s’ha exigit a l’equip de govern de l’Ajuntament que es posicioni definitivament amb els veïns en la seva lluita per evitar la crema, entre altres, de llots de depuradora.

L’acte va finalitzar amb la intervenció del públic que va expressar la seva preocupació, es varen escoltar veus molts critiques en contra de l’equip de govern per la seva conducta en un tema que consideren hauria de ser defensat pel nostre Ajuntament.

Un dels portaveus del col.lectiu, José Luis Conejero, va recordar la importància de la manifestació del proper dijous dia 31 així com va demanar (hi haurà la coincidència del Ple Municipal del mes de gener), que els regidors municipals s’afegeixin a la protesta, facilitant si cal, per un tema d’horari, que la manifestació s’aturi uns minuts a l’espera de la presència dels edils.
(FOTOS: Montcada Confidencial)

1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Gracias por venir a bifurca, estuve en la charla del Vivero, una vez mas tenemos que unirnos todos los vecinos para conseguir algo,

Ana Mª Can San Juan