16 de gen. 2008

POSTURA OFICIAL DEL PP SOBRE L'INCINERACIÓ


El PPC s’oposa radicalment a la crema de llots de depuradora a la fàbrica de ciment Lafarge

14 gener ‘08.- El Partit Popular de Montcada i Reixac considera totalment injustificat que es pugui concedir la llicència per a l´ús de llots de depuradora com a combustible en substitució del combustible fòssil actual a la fàbrica Lafarge Asland. Està demostrat científicament que hi ha un risc per la salut relacionat amb les sustàncies químiques que es produeixen, per tant no es pot consentir que les pràctiques que es prohibeixen en altres ciutats per considerar-se com a perilloses, es tractin d’implantar a Montcada, una ciutat que hem estat històricament molt solidaris amb els residus, i que això ha provocat que la nostra ciutat estigui entre les més contaminades del país. Hi ha estudis universitaris que avalen aquestes teories i que constaten que existeix una relació entre la crema de llots provinents de les depuradores a les fàbriques de ciment i l’existència de cáncer i determinats tipus de malalties sobretot respiratòries. En el cas de Montcada, si afegim la proximitat de la fàbrica amb el nucli urbà, fa que el risc potencial sigui més elevat. Per tant, no podem permetre que mentre existeixi un risc, certament elevat, es cremin aquests llots a la fàbrica de ciment.

Considerem que és intolerable que la Generalitat de Catalunya amb la complicitat del govern municipal es plantegin donar la llicència a la fàbrica de ciment Lafarge Asland i, en aquest sentit, participarem en totes les actuacions que es fagin en contra d’aquesta incineració. Montcada no es pot permetre generar més residus i ser encara més abocador de totes les escombraries de l’entorn.MC : La regidora de l'Ajuntament de Montcada Eva Garcia és notícia en aquests últims dies, ja que el seu partit la vol incloure en un lloc destacat en la llista electoral per Barcelona, i que presentaran a les properes eleccions del 9 de març . Així ho ha publicat el rotatiu "El Mundo" igual que fa poc dies "El País".

La regidora del PP de Montcada, en el cas que es confirmès la seva elecció, es podria donar la coincidència que tingués d'optar entre un lloc al Parlament de Catalunya ( Francesc Vendrell va anunciar que deixaria l'escó ) o bé, al Parlament Espanyol .

16 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Sra.Eva cuando se ponga al frente de la manifestación,empezaré a creerla,hoy por hoy lo considero un gesto electoralista.
Hagan oposición municipal en los plenos,SIEMPRE,son tan culpables como Maresma e I.C.que pactaron ocho años con el alcalde y ustedes callaron.

Anònim ha dit...

Bienvenida se la postura del PP, poco a poco todos se van posicionando.
¿Encuentro a faltar la nota de CiU, alguien sabe que piensa esta Coalición?

¿ Y el Ayuntamiento que dice? , empieza a ser preocupante este silencio, Cesar Arrizabalaga anunció hace meses que se iban a posicionar , ¿ para cuando? , hay silencios que hablan solos.

Anònim ha dit...

GRACIAS, PP

Anònim ha dit...

Menos mal que el PP tambien nos apoya a los vecinos de la plataforma, aunque no soy del PP les agradezco el gesto y tambien escuché a la Sra. Garcia en el debate de la radio diciendo que están en contra de la quema de lodos de depuradora en Asland, gracias PP !
A esta señora le deseo mucha suerte en su partido, he hablado algunas veces con ella y me parece muy correcta, educada y culta. No me extraña que su partido la promocione tanto.

Paco el Jove ha dit...

Quan més lluny marxi millor, una neo-franquista menys.

Segur que a la capital de l'Imperio l'estimaran més que aquí.

Anònim ha dit...

Las barbis cap a Madrid

Anònim ha dit...

El comentari de Paco el jove , és gairabé tant neo-franquista com ell.
A veure si començem a desterrar d'una vegada aquest tipus de comentaris .
Aixó que voste sugereix és el que feien el nacis o el que feia Franco , no sigui igual que ells , sigui més demòcrata i argumenti més les seves explicacions , guanyarà en credibilitat.
Encara que la senyora Eva no sigui de la seva corda ( ni la meva), no faci aquests comentaris. Hi han determinades afirmacions que semblan igual vinguin de la dreta o de l'esquerra , l'únic que les canvia son les banderes.

Un que ni es diu paco , ni es tant jove.

Anònim ha dit...

M'agrada que es mullin també els del PP, gràcies !

Anònim ha dit...

Ahora sólo quiero ver a la Sra. Eva participar de los actos de la plataforma y entonces me lo creeré, que venga a las reuniones y a las manifestaciones y tendré que reconocer que es responsable de sus palabras

Paco el Jove ha dit...

Resposta a l'anònim de les 19.01.

El franquisme i el nazisme és van caracteritzar per l'assassinat, la tortura, la repressió...sóc incapaç de veure en el meu comentari cap d'aquests trets. L'intenció anava per que marxi a treballar a Madrid. Ets una mica flipat no??
La credibilitat és guanya dia a dia, treballant i militant no en un fòrum d'internet.
Quan ens trobem digam neo-franquista a la cara, que anirem a fer una cervesa, sortirem de dubtes de qui és més franquista.
Per mi, tu, el teu partit i el PP aneu al mateix sac. Espanyolistes que neguen els drets que corresponen al poble català.
Sense que serveixi de precent aplaudeixo el posicionament del PP.

Aquest vespre tothom a l'ABI!

Anònim ha dit...

Quan toca, toca.

El partit popular mai ha estat ni estarà la neva opció política, per que ideològicament estic anys llum dels seus postulats, però ara vull dir-lis una paraula sincera, GRACIES.

Óscar

Anònim ha dit...

A los que se llaman Paco y a los que no se llaman Paco ....

"No es aixo companys, no es aixo..."

Yo creo en el debate de las ideas, con respeto, podemos discutir sobre una idea con distintos puntos de vista.

En este caso, al igual que en otras ocasiones he criticado con dureza, me congratulo de la postura de la oposición municipal (PP), sí señor, además argumentada. No comulgo con sus ideas, pero entiendo que en este asunto han hecho, de momento, su trabajo.

Dicho esto, también felicito a nuestros conciudadanos Eva García (PP) y a J.J. Nuet (IC-EUiA), y me alegro de su éxito personal y político, una a nivel autonómico y el otro a nivel nacional. (Y como puede apreciarse uno y otro están en las antípodas con sus ideas políticas).

El tema de la contaminación en Montcada, nos afecta a todos, ya seamos de cualquier partido político o no, simplemente por el hecho de ser ciudadanos de Montcada. Entiendo que estamos hipotecando, el presente (con el altisimo grado de contaminación de nuestro pueblo) y el futuro (que el aire de Montcada será irrespirable para nuestros hijos) y por otra parte complicando la calidad de vida de nuestros mayores, agravando las enfermedades propias de la edad.

No quiero escurrir el bulto sobre nuestras responsabilidades con el medio ambiente de nuestra Comunidad, pero pienso que ya hemos aportado, medio-ambientalmente a la comunidad, como para que sean otras Municipios quienes tomen esa responsabilidad. Hay que hacer un reparto equitativo entre todos los municipios de las responsabilidades para con la comunidad.

Pienso que todos, Gobierno Municipal incluído y la sociedad civil de Montcada, deberíamos hacer un frente común para que no se produzca este evento.

No se debe excluir a nadie, creo que sería un grave error.

TOT ESTA PER FER, TOT ES POSSIBLE !!!

L'ou de la serp

Anònim ha dit...

Estoy muy contenta de que el PP hable así de claro, no es la primera vez que lo hace y les quiero felicitar, soy de Terra Nostra y la Sra. Eva García se reunió también con nosotros y habló muy clarito.
Gracias PP por ser sinceros y coherentes !

Anònim ha dit...

cuando el pp respete la democracia yo los respetare

Anònim ha dit...

¿Es que hay algun partido politico que respete la democracia?.
!!Que ilusos son algunas personas!!,
No olvideis que las democracias son el lavado de cara de las DICTADURAS.
!!A ver si os enterais ya de una puñetera vez!!.
Un Republicano.

Anònim ha dit...

Esta plataforma va ha tener más fuerza que la anterior, puesto que con la salud no se puede jugar.
Sólo es cuestión de tiempo que el mensaje de la peligrosidad vaya calando como lluvia fina y entre encada casa, en cada vivienda.
Otra vez el equipo de gobierno tiene en paso cambiado. No aprenderan nunca, ahora lo tienen peor puesto que ya se les ha visto el plumero, y por cierto muy largo.
NO A LA INCINERACIÓN!!!

Família Costa R.