12 de març 2008

ALGÚ POT ANAR A L'INFERN....I NO ÉS BROMA


Això es pot deduir desprès de conèixer el que va publicar el diari oficial de la Santa Seu (l'Osservatore Romano) edició del dissabte dia 8 de març 2008.


El periòdic, portaveu del Vaticà, ha fet públic un llistat de 7 nous pecats capitals que a partir d'ara s'hauran d'afegir als 7 que ja coneixíem (Luxúria, Ira, Supèrbia, Gola, Mandra, Cobdícia i Enveja) .


Dels nous (manipulacions genètiques, experiments amb éssers humans, injustícia social, no causar pobresa, no enriquir-se a costa del bé comú, no consumir drogues i no contaminar el medi ambient) ens quedem amb aquest últim, ja que ens troben directament afectats:

NO CONTAMINAR EL MEDI AMBIENT ! (és condemnat: com no reciclar la brossa) .

Tant de bo hi hagi molts catòlics practicants en les instàncies que hauran de decidir SI o NO "contaminar" encara més el nostre ja "dèbil" medi ambient, tant de bo això els faci rumiar i deixin d'insistir en autoritzar a Montcada d’incinerar nous residus perillosos. Potser la por a ser cremats a l'infern els faci canviar d'opinió.


Però per anar més segurs, no podem confiar-ho tot a què els creients de bona fe decideixin avui per demà canviar d'actitud, haurem de seguir amb la dita castellana de: “A Dios rogando pero con el mazo dando"


Per cert, algú sap si els polítics i tècnics del Departament de Medi Ambient de la Generalitat, així com els directius de Lafarge són catòlics practicants?

7 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Hombre ya hera hora que el papa nos echara una mano al pueblo de montcada y a Catalunya.
Ahora IRAN AL INFIERNO TODOS LOS DIPUTADOS DE CONVEGENCIA I UNIO, ¿PORQUE ELLOS SON CIRSTIANOS VERDAD?
POR VOTAR TODOS EN EL PARLAMENT A FAVOR DE LA INCINERACION DE TODA CLASE DE RESIDUOS ALTAMENTE PELIGROSOS PARA NUESTRA SALUD.
!!!!PAPA, AL INFIERNO CON ELLOS!!!!!

Anònim ha dit...

Jo confiaria més en les nostres forçes . La Maria Comellas, Fc. Baltasar, etc, etc son "rojos" ( be, es una forma de dir).
Pert tant ,com ja estan condemnats a l'infern hem de pensar que no faran cas al Papa. Lo millor es seguir el consell de l'escrit ... si cal : A Dios rogando pero con el mazo dando.

Per cert , si s'aplica aquesta doctrina al peu de la lletra caldrà ampliar i molt l'infern.

Amics del Confidencial sou una colla d'amics de la conya marinera.

Anònim ha dit...

La verdad es que sí, estoy de acuerdo con su comunicado, no soy católica, pero ahí le doy la razón al PAPA de ROMA, ya que van todos al VATICANO cuando canonizan a un “Milagroso”, que vayan al infierno por no respetar el MEDIO AMBIENTE,
¿Por qué? los católicos del PARLAMENT no canonizan la INCINERADORA de Montcada para que no quemen los residuos tóxicos,.
Pero claro a lo mejor ya están en el infierno, y les da lo mismo seguir quemando.

Vladímir Ilich Uliánov ha dit...

L'infern és quelcom no demostrat, jo personalment els enviaria al gulag del Turó.

Treballarien plantant arbres i recuperant l'entorn natural que han destruit.

Anònim ha dit...

VALE Y DESPUES !!!AL INFIERNO CON ELLOS!!!!

Anònim ha dit...

El daño medio-ambiental, es mas un producto de la soberbia y el egoismo humano, que otra cosa.
La soberbia del ser humano, que se siente un demiurgo, (un dios menor, como poco )
Demiurgo
Una de las representaciones del Demiurgo es la cara de león: Una deidad con cabeza de león encontrada en una gema gnóstica, en «La Antigüedad explicada y representada en figuras» de Bernard de Montfaucon, la cual puede tratarse de una representación de Demiurgo.
En filosofía, el demiurgo es la entidad que, sin ser creadora, es impulsora del universo imprimiéndole movimiento.
Literalmente: maestro, artesano; en sentido figurado: creador, hacedor. En la filosofía idealista de Platón y en la mística de los neoplatónicos, creador del mundo, hacedor del universo; es uno de los atributos de la divinidad.

Anònim ha dit...

La religion es algo verdadero para los pobres, falso para los sabios, y util para dirigentes. (seneca).