19 de des. 2006

AVUI... QUE HI HA PLE MUNICIPAL

MÉS PREGUNTES

Acceptem que som uns pesats, doncs, no parem de preguntar..... però és clar com tampoc ens contesten.... continuarem insistint a veure si hi ha sort i algun amable comunicant ens diu allò que preguntem.

Avui, al Ple Municipal és presentaran per la seva aprovació, els pressupostos de l’any 2007, seria bo que algú de l’oposició preguntés quants euros s'han destinat per despeses de representació del nostre Alcalde durant l’any 2006, i que es digui quina quantitat serà destinada per l’any 2007.

Nosaltres creiem que el millor remei per evitar la rumorologia ciutadana, dubtes i informacions mal intencionades, és millor una explicació clara i transparent de com es gasten els diners dels impostos. Informació, creiem, que tindria de ser ben detallada, fil per randa, del primer a l’últim euro.

Hi ha molts Ajuntaments, versemblants al nostre, tant pels pressupostos com pel número d’habitants, que arriben a detallar fins i tot una despesa de taxi de 10 euros.

Per evitar més rumors, fem un altre pregunta que necessitarà una resposta d’algun dels nostres polítics locals:

Qui o quina partida pressupostària, es va fer càrrec de la despesa d’un dinar (*) celebrat en un restaurant de Barcelona, del nostre Alcalde, la seva esposa i d’un important constructor que té interessos `per invertir molt a Montcada i Reixac?

Si va pagar l’Ajuntament, és bo saber l’import de la despesa (la sorpresa seria que s’expliqués amb detall), o si va ser el constructor, també és important saber-ho.

Pot semblar la pregunta insignificant per alguns, però a vagades aquests detalls tenen rellevància, doncs, poden sumar-se a uns altres detalls, on podrien explicar-se moltes coses.


(*) Va passar durant el mes de novembre, coincidint amb el Salò Barcelona Meeting Point, exposició dedicada al mon de la construcció i promoció immobiliària.




1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Puede isinuarse que mantenemos un alcalde a cuerpo de rei, no es muy grave seguro que tiene dedicación exclusiva para su pueblo.

Pero quiero preguntar si el Sr. Sergio Hermoso presidente del area de urbanismo o el Sr. Carlos Guijarro presidente del area social si tienen esta dedicación exclusiva 60.000.-€ anuales por que siguen trabajando en sus profesiones antes de ser regidores. Es normal que el pueblo este pagando a personas que no cumplen con él? "dedicación exclusiva"

El Sr. Alcalde sabe que esto sucede ? quiero pensar que no tiene ni idea y que sus presidentes de area son muy generosos trabajando para el pueblo, para ellos y para todos.