13 de des. 2006

OPINIONS ENVERS LES PROPERES ELECCIONES MUNICIPALS


VOTAR, NO VOTAR, O...¿?
AQUESTA ÉS LA QÜESTIÓ.

Encapçalem i recuperem aquest espai, amb el primer comunicant que ha obert aquest debat

Deixa el teu comentari, la teva opinió és important.




"Com a ciutadà de Montcada i Reixac crec que tindrien que reflexionar si hi ha algú o alguna candidat/a, dels partits polítics del nostre municipi que sigui mereixedor del nostre vot: César Arrizabalaga no té ètica, solament es té presen a si mateix; Joan Maresma no té valentia per lluitar pel poble; IC no té capacitat; ERC no té projecte global per tot el municipi i PP és la dreta "rancia".
El vot en BLANC ,és , en aquet moment l´única alternativa ètica , honrada, inteligent, que té als nostres ciutadans com a centre de l'acció pública."
Un ciutadà cansat



14 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Crec que el vot en blanc afavorirà a l’actual alcalde. Per tan s’ha de votar un altre. Per poder enderrocar al villano.

Anònim ha dit...

Quin és el vot útil de canvi, doncs?

Anònim ha dit...

Estic d¡acord amb el mail inicial però només veig que problemes, tant si es vota en blanc com per que algú tingui temps de preparar una bona alternativa... amb la "merda" (perdó) que deixen qualsevol es posa a netejar.No se si hi ha algú amb ganes de posar-s'hi i encara més mal perque ho saben i es refien que tornaran a sortir, que es pot fer?

MONTCADA CONFI ha dit...

Quan els polítics perden l’ètica i abandonen les ideologies de partit, llavors és quan es mostra la veritable imatge “dels polítics” , és a dir, surt allò que portem els humans: l’egoisme, l’ego, el despotisme, etc. etc. i, naturalment omplir-se les butxaques, viure del “cuento....” No vull pas generalitzar, però a la vista del que està passant sobre els afers urbanístics de tot el país i en paraules d’un professor d’ètica de la Universitat de Barcelona, deia aquest professor en un programa de ràdio a Catalunya: “els ajuntaments honestos – de tot l’Estat- es podrien escriure en un paper de fumar”.
No sé el que es pot fer per solucionar aquesta lacra. Ara bé, penso que és arribada l’hora de què prenem consciència la ciutadania i demanem que el sistema electoral canvií i els sufragis siguin a través de llistes obertes, res de llistes tancades, elegir a les persones més fiables, més conegudes, més honrades, i més ètiques, entre la ciutadania, res de campanyes electorals de mentides, de fum i de màrqueting.
Manel

Anònim ha dit...

Crec que tens raó Manel, una de les solucions seria poder votar a través de llistes obertes,encara més a les locals, on els polítics sóm més a prop i coneixem els seus defectes i les seves virtuds públiques.Les darreres eleccions, el vot en blany i la molt alta abstenció ha estat un avís per a navegants.....la ciutadania comença a llunyar-se dels politics, això és perillós, doncs, trontolla el sistema democràtic.
Lrd irregularitats urban´´istiques són una prova d'aquest "desmadre". s'hauria de dir aqui a Montcada i a tot arreu "Qui estigui lliure de pecat que llançi la primera pedra"
Anna
PD; felicitats als creadors d'aquesta pàgina.

Anònim ha dit...

Llistes obertes? Bona idea!

Anònim ha dit...

tendrias que haber conocido montcada antes de que viniera el cesar, puta pena...12 años de oscurantismo, y si teneis dudas preguntad a la gente que ya vivia aqui antes, prefiero un alcalde fuerte que uno amable que no haga nada sino quedar bien con todos

Anònim ha dit...

Ser fort no és el mateix que ser intransiguent , despota i egolatra.....Segueixo la acciò polìtica i de transformació del nostre municipi des de l'any 1976 i púc donar una opinió amb argument.Aquest batlle es un"cancer" pel nostre municipi.

Anònim ha dit...

Que quiere decir el comunicante de "preferir un alcalde fuerte". Que tenga el principio del consenso en orinal de su casa?
Que se rodee de una camarilla de despolitizados, de unos verdaderos escaladores oportunistas que lo único que les interesa llenar su estomago y su cuenta bancaria, a cargo, claro, de los contribuyentes de este municipio.
Un alcalde fuerte.... sin ética, con un sentido muy precario de lo que és la politica y el sentido de servicio que deberia guiar esos principios que dice defe nder pero que esta alejado, vamos, en la otra orilla. Un alcalde fuerte, quiere decir cobrar tres sueldos: Ayuntamiento, Entidad Metropolitana, TERSA, tarjeta VISA.... y además sumar los ingresos de su compañera y concejala..... Se imagina lo que puede entrar en esa casa a costa de todos ? ese es el alcalde fuerte que usted cree que necesitamos....?
Vaya usted al oculista, o mejor deje de ser un pelota de turno.
Daniel

Anònim ha dit...

Això de la politica té que tenir quelcom que enganxa, atès que són molts pocs que no volen repetir, a Montcada tenim uns regidors que no és jubilant per res..., per exemple: Carles Guijarro i Joan Maresma,amb recorden aquell antic concurs: Què deia:, Sí,sí....yo sigo....¡
El nostre alcalde porta tres legislatures, una com a regidor i dos com Alcalde, sembla que continuarà les passes dels anteriors....és a dir: ...yo sigo¡
Quim

Anònim ha dit...

Crec que s'ha de votar sempre, a traves del vot podem canviar les politiques i els politics, algunes vegades es tarda més del compte, però, jo no crec que hi hagi millor alternativa, encara que el vot en blanc o l'abstenció si es exercida en responsabilitat es també molt respectable.
En les eleccions locals hi ha una alternativa als partits oficials, es les candidatures independents que en aquests municipis mitjans o petits tenen bones oportunitats, ja que els candidats solen ser gent que el poble coneix.
Una candidatura independent a Montcada? Perquè no? .

J. Pont - Masrampinyo

Anònim ha dit...

por favor que salga una cadidatura independiente, y que los que no gobiernen hagan oposición y que solo gobiernen aquellos que ganan elecciones y no todo el mundo como pasa en Montcada.

Anònim ha dit...

EL ALCALDE ES FUERTE?
Pero si sus mismos concejales le han hecho polvo!

Anònim ha dit...

Lo único que tiene fuerte el Cesar son los bolsillos.
¿Y quién no es fuerte con mayoría absoluta?
Yo mas que fuerte lo veo MALO.