13 de des. 2006

POLÍTICA DE PERSONAL DEL NOSTRE AJUNTAMENT


Història d'uns fets.

La senyora Vanesa Carmona Pérez, que estava contractada com a “funcionaria interina” demana la baixa voluntària el dia 3 de setembre de 2006. Marxa, segons hem pogut saber, a l’empresa privada. Fins aquí tot correcte.

El dia 8 de novembre el Director de l’Àrea Territorial, adreça a la Junta de Govern un informe-proposta, que diu, entre altres, més o menys això: “...davant de la complexitat organitzativa d’aquesta àrea i la necessitat de reestructuració del seu organigrama, així com la millora en la gestió i agilització dels processos que s’hi desenvolupen a través d’accions de replantejament i redimensió dels serveis de l’Àrea, etc. etc. “ Atès que els contactes inicials des de l’Àrea Territorial de l’Ajuntament per trobar una persona per exercir la responsabilitat de cap d’aquest servei..... és proposa a Vanesa Carmona Pérez com a Cap del Servei de Coordinació de l’Àrea Territorial., etc. etc...

Llegit l’informe, un s’adona del caos administratiu i organitzatiu de l’Àrea d’Urbanisme. Per una banda, fins a cert punt és comprensible, ja que l’anterior Director d’aquesta Àrea plegava per voluntat pròpia el 31 d’octubre, si no anem errats.

Però continuem:

És a dir, la senyora Vanesa plega de l’Ajuntament el dia 3 de setembre d’enguany, i sembla ser que és reclamada urgentement per posar ordre al departament, d’on havia marxat. La nova contractació es fa sense publicitat i sense cap tipus de prova, hi ha prou amb el seu “currículum”. Visca la llei de Règim Local ¡ i tot allò que diu la normativa i lleis sobre la contractació de personal de les Administracions Públiques.

Aquí no hi ha ningú que no digui res....? ni l’equip de govern, ni la secretaria de l’ajuntament, ni el cap de personal, ni l’oposició... ni els sindicats, ni el comité de personal (Junta de personal) etc..? És què s’han begut tots l’enteniment. ¡

Però això no s’ha acabat, ni de bon tros.....

Quan va marxar la senyora Vanesa (setembre 2006), van contractar amb data 6 de novembre d’enguany i, per cobrir aquesta plaça d’interina, a una altra persona, més concretament a la senyora Rosa Maria Pareja Montes, que és també regidora i membre de l’equip de govern del senyor Bustos, alcalde de Sabadell. La contracten per cobrir temporalment una plaça vacant de tècnic d’administració general de la Plantilla de funcionaris, i adscriure-la al lloc de treball de tècnic d’administració general als Serveis Jurídics de l’Àrea Territorial. Tampoc s’ha fet allò que mana fer a les administracions públiques per cobrir la plaça de forma reglamentaria, és a dir, mitjançant la publicitat i posterior selecció: concurs,oposicions, etc.

També hem pogut saber que una altra treballadora que estava contractada mitjançant l’empresa de treball temporal SAFIS, ha estat contractada el dia 26 d'octubre de 2006 com a funcionaria interina. Igual que les altres places: res de publicitat i proves.

Així mateix, i sense tenir la data d’ingrés, una altra persona està treballant amb un lloc de responsabilitat a l'Empresa Municipal “Montcada Òptima “ en qualitat de tècnica del grup A. (és advocada). I sembla que tampoc s’ha fet allò que mana fer a les administracions.

Ara, la pregunta del milió: a veure si endevineu de quin partit polític són totes aquestes quatre personas? Sembla que ja hem donat prou pistes... oí?

A banda, a nosaltres, no ens quadren els números, creiem que la relació de llocs de treball s’ha alterat o bé s’ha inflat la plantilla de funcionaris. Encara que això, li pertocarà fer o esbrinar a unes altres persones avesades en matèria de personal.

I acabem:
On estan aquells principis, allò que diuen amb tanta vehemència alguns partits locals en els seus programes electorals....? Com volem que els ciutadans ens creiem el que diuen si desprès acaben dient allò de : dónde dije “digo”, digo Diego¡

Totes aquestes urgències, aquestes improvisacions, aquest desgavell organitzatiu de la planta segona del nostre ajuntament, quant ens costarà realment, als pobres i patidors contribuents...?

13 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Si es cierto lo que dice, y parece que asi es (lo acabo de comentar con alguien que esta bien informado)hay motivos para cabrearse y decir aquello de Pepe Rubianes.... "vayanse a cargar a la playa "

Francisco C.M.

Anònim ha dit...

¿Se sabe a que empresa privada a marchado la srta. Vanesa Carmona?

Anònim ha dit...

No crec que que això importi massa,doncs, la senyora Vanesa Carmona va marxar però ara per ara està de nou a l'Ajuntament. És a dir, va sortir i a tornar a entrar... cap problema...¡¡¡ plaça reservada i a mida.Tú saps quan ha de cobrar aquesta funcionaria interina ?
Josep Garcia

Anònim ha dit...

cobra més de 2500 euros per catorze pagues

Anònim ha dit...

i la que ve de Sabadell també 2500 de l'ala; perque si han de posar per menys?

Anònim ha dit...

cuales son los ingresos de esa tal Bastida con sus 27 años

Anònim ha dit...

Da igual los ingresos que sean, si no son suficientes la mantiene su amigo y mentor, bueno de hecho las mantiene y coloca a todas. Esta hecho todo un caballero el amigo, como se preocupa y las deja bien, pero muy bien colocaditas y no muy lejos para no perder el contacto....

Anònim ha dit...

AQUÍ SI HAY TOMATE!
A UNAS LES PONEN LA FAMA Y OTRAS ESCALDAN LA LANA.
Y A BUEN ENTENDEDOR POCAS PALABRAS BASTAN.

Anònim ha dit...

ESTO SI QUE ES UNA DESGRACIA, ECHAN A LA CALLE A LOS CONTRATADOS DE MONTCADA Y TRAEN A SUS AMIG@S DE DIOS SABE DÓNDE?

Anònim ha dit...

LAS QUERIDAS SANGUIJUELAS DE NUESTRO SR. ALCALDE.

Anònim ha dit...

Funcionarios legales y si puede ser de Montcada y que pasen las oposiciones, que luego nos los calamos para los restos de los restos.

Anònim ha dit...

Una vez más nos demuestran nuestros administradores que no están a favor de la justicia: ¡QUÉ HACEN ESTAS SRAS. AQUÍ GANANDO LO QUE GANAN!

Y...LOS SINDICATOS NO DICEN NADA...?
ESTO SI QUE ES ENTRAR POR LA PUERTA GRANDE (pero por la cara que tienen que no entran por una pequeña).

Anònim ha dit...

¿Por qué no se publica en el BOE las nuevas oposiciones, para que se presente todo el mundo que quiera para ocupar las plazas necesarias?

NO AL ENCHUFISMO