29 d’ag. 2007

ALLÒ QUE COBREN ELS POLÍTCS. UNA CARTA PUBLICADA AL DIARI "EL PAIS"

“No es esto, señor Corbacho”

Una carta publicada al diari El País amb data d’avui, ens porta, un altre cop, a la consideració si els nostres “polítics” estan bé o malament pagats.

La carta acaba amb aquestes paraules...

“...transmítale a su jefe (s’adreça al cap de premsa del senyor Celestino Corbacho, President de la Diputació de Barcelona) un sentimiento de decepción y de impotencia : no corrimos delante de los grises para que al cabo de los años uno de los nuestros acabara cobrando un sueldo público, cinco, seis o diez veces superior al de la mayoria de sus votantes.
Salud y socialismo para el compañero Celestino; eso sí en en libetad y, sobre todo, en austeridad.”
José Antonio Sánchez Martínez, Santa Maria de Palautordera.


PD/ El sou del Sr. President de la Diputació de Barcelona, segons el mateix autor de l'escrit és de 144.200 Euros/any. S'ha de dir que el senyor Corbacho ha renunciat a continuar cobrant el sou d'Alcalde de l'Hospitalet que està quantificat en 87.000 Euros/any. És a dir, que es queda amb el sou de President.
A banda, el nostre alcalde, César Arrizabalaga, creiu que hauria de fer el mateix, renunciar a un sou, com vice president de l'entitat metropolitana del transport?

Debat obert.....

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

http://notancerca.blogspot.com/2007/08/ranking-de-sous-dalguns-presidents-de.html
(plataforma ciudadana)

Aqui teniu una adreça que complementa els sous d'altres presidents i de diferents alcaldes. Cal veure'l i anar comparant-los. Això és una disbauixa¡ Qui és el que cobra mes..¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Seria todo un detalle que nuestro señor alcalde renunciara a cobrar de dos sitios o mas, pero no lo hara.

PROPUESTA

Si la cantidad que cobra de la entidad metropolitana es superior que la que cobra del Ajuntament, que renuncie a esta, si es inferior que la reste a la cantidad que cobrara del Ajuntament y de esta manera el consistorio se ahorraria un buen pellisco, que podria cubrir pate de los coste de la GRATUIDAD DE LOS LIBROS en los colegios publicos de Montcada.

¿que os parece?

Saludos.

Itel

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo con ITEL , su comentario me ha recordado el tema de la gratuidad de los libros de texto.
Debate que en Sta Coloma a dado fruto, alli a los padres no les costará ni un euro, aqui a rascarnos el bolsillo y sin ver ni notar ninguna propuesta para abaratir el coste por parte de nuestro Ayto.

JMM