16 de maig 2008

2 "MANIS" QUE PODEN COINCIDIR














L’IES Montserrat Miró té la intenció de manifestar-se al carrer el dia 29 de maig, coincidint amb la que farà la Plataforma Antiincineració de Montcada i Reixac. Volen sumar-se a la mateixa, i aprofitar que tothom conegui la reclamació que fan: Que continuï l’oferta de poder estudiar el batxillerat nocturn a Montcada .


El professorat considera que la reestructuració que vol dur a terme la Generalitat, implicaria que Montcada es quedi sense aquesta oferta que des de 1970 s’imparteix en les seves aules. L’IES M. Miró és l’únic a Montcada que permet matricular-se a batxillerat nocturn, opció dirigida principalment a un tipus d’estudiant que treballa i que vol completar els seus estudis.
La Comissió creada vol evitar que el proper any els alumnes que optessin per seguir estudiant de nit, ho tinguin que repetir primer, tinguessin de buscar l’alternativa en un altre centre fora de Montcada. El professorat vol fer arribar la seva preocupació al Síndic de Greuges, grups parlamentaris , l’Ajuntament així com iniciar una recollida de signatures a Montcada.

1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

aquesta es la gran política de reducció de costos i augment de serveis del tripartit,

El tripartit és la fòrmula o pacte de govern que més mal està fent a Catalunya i a la democracia de tota la història democràtica.

La Generalitat és una colla de gent amb ganes de cotxes oficials i bons sous res més.

un altre govern ja, per Catalunya