21 de març 2007

COMUNICAT DE "LA PEGATINA"


Arrel dels rumors i els darrers comentaris rebuts, “La Pegatina” vol desmentir de forma pública que el grup actuï a la Festa Major 2007 de Montcada i Reixac. És cert que fa unes setmanes vam rebre la trucada del departament de Cultura de l’ajuntament de Montcada i Reixac on se’ns oferia tocar com a teloners d’un grup de molt renom al Vallès.

“La Pegatina”, pel compromís amb la música local i amb el jovent de Montcada i Reixac, va posar dues condicions:

- La primera va ser que l’actuació fos d’accès lliure. La Festa Major és una festa del poble per a la gent del poble i per aquest motiu creiem que ningú ha de pagar per poder gaudir d’una festa que, en teoria, és de tots els ciutadans de Montcada i Reixac.

- La segona va ser que “La Pegatina” només actuaria al municipi si compartien cartell amb una altra banda local.

Cap d’aquestes condicions va ser aceptada pel consistori i, per tant, ens sentim obligats a no tocar a la nostra festa major.

Amb tot, l’ajuntament de Montcada i Reixac ha tornat a demostrar el poc que es preocupa pel jovent, no deixant accedir lliurement als concerts a aquells que són els seus principals destinataris, així com no oferint una oportunitats als grups musicals locals de donar a conèixer el seu treball davant els seus conciutadans.


La Pegatina

11 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

La joventut de Montcada esta orfe... No hi ha CAP partit politic que s'interessi per nosaltres... Bueno si, interessos interesats com sempre, uns que no foten res (amics del Cesar) i uns altres que fan una oposició que fa riure, sense propostes concretes (JERC).

Anònim ha dit...

Molt bé pegatinos, molt bé.

Això és coherència amb uns principis i el demés son tonteries, felicitats per la vostre postura, els joves estem amb vosaltres i us agraïm aquest gest, fer pagar per una festa popular és una aberració burgesa, - que n'aprenguin!!

Maria de la O.

Anònim ha dit...

Un aplaudiment per la coherència dels Pegatina. Pocs grups són capaços de renunciar a uns quants rals per la seva ideologia.
I un boikot a la festa major d'aquest any. Un cop més als joves s'ens margina....

Interessos interesats, o digali com vulguis, però les JERC han estat dels pocs que s'han atrevit alçar la veu amb els pocs mitjans que dispossaven en contra de les actuals polítiques de joventut; de manera desinteressada ja que no busquen res més que millorar les condicions de vida dels joves.

Un ex-jerki!!

Anònim ha dit...

Doncs jo me'n recordo que els primers a demanar actes gratuïts per la Festa Major van ser les JERC, l'any passat... repartint un munt d'octavetes durant la nit dels focs artificials.
I aquell xup xup ha quallat. Visca el jovent amb coses a dir, i visca La Pegatina.

Anònim ha dit...

Felicitacions! Els joves volem espais de trobada i de difusió de la nostra activitat cultural: musical, teatral. Cal compartir experiències i no ens ho posen gens fàcil.
Per altra banda, hi ha qui diu que la joventut està orfre, però jo em demano, t'has interessat per saber quines propostes hi ha sobre la taula? T'has assebentat que hi ha AJM?, o que pots participar en un espai de debat que es fa al casalet? Ho dic perquè bàsicament aquell que més es queixa és el que menys fa.

Anònim ha dit...

Si La Pegatina vol tocar a un concert gratuit i compartir cartell amb un altre grup de Montcada pot fer-ho a les "8 hores de rock". Ho té fàcil.

Anònim ha dit...

Como siempre el sr. Alcalde y su camarilla prefiere a la gente de afuera, para los de Montcada nada, el traerá a algún grupo de Santa Coloma...o no... cualquier cosa es mejor que la gente de Montcada.
Eso sí los de Montcada pagan.

Anònim ha dit...

Boikot a la festa Major!!! Jovent surt al carrer!!!!

Anònim ha dit...

¿ La Pegatina ?
¿ Y quienes son ?
No muevo un dedo para ver a los Cantos Rodados... imaginar para estos ....

Anònim ha dit...

Pegatina?
no vas tocar fa un parell d'anys a festa major?

saps que hi ha altres grups de música a montcada que també volen tocar?

deixa'ns...

Anònim ha dit...

Sí, fa dos anys van actuar a Montcada i Reixac per la Festa Major. Què us ha fet canviar d'idea? Potser ja no necessiteu l'ajuntament per promocionar-vos?

Por interés te quiero Andrés.