9 de març 2007

VIATGE A PARÍS... SABÍEU QUE...?


Sabíeu que...

Sabíeu que l’Alcalde, més acompanyants: Joan Maresma, Sergio Hermoso, Ramon Sánchez, etc., tenen previst un viatge a París, els propers dies 22 i 23 de març?

Sabíeu que el programa de visites a realitzar, ha estat preparat conjuntament, entre l’Ajuntament i l’empresa Lafarge (Asland)?


Sabíeu que desprès se’ns dirà que tot forma part del Pla Estratègic. Sabíeu que la majoria dels que s’han apuntat al viatge no saben ben bé que s’ha de fer.

Sabíeu que l’AAVV de Can Sant Joan, barri, on està ubicada aquesta empresa no ha rebut cap invitació “oficialment parlant”, cosa que sí, han rebut altres associacions i particulars.?


Sabíeu que visitaran alguna que altra planta cimentera per comprovar “in situ” el seu funcionament (tema crematoris de residus, filtres, etc)

18 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Para Euridice : Para que te animes , venga que te lo han puesto a huevo.
Me gustaria que hicieses un escrito parecido al que publicaste con titulos de peliculas, te acuerdas ?
Te doy una pista : " ...siempre nos quedara Paris" ,frase celebre de "Casablanca" , no se quien podria encarnar a Glenn Ford i Rita Haidwoord , pero tu tienes imaginacion de sobra, venga atrevete.

Del viaje a Paris de nuestros ediles, no vale la pena comentar nada, bueno a lo mejor nos transforman el rio Ripoll con el Sena y, mira por donde, ya nos podremos pasear en "bateaux"


Un seguidor de Euridice.

Anònim ha dit...

Pero...es que estos Sres. políticos son técnicos?
Que van de escursión?
Tendrán que llevar algún ingeniero o especialista en estos temas noooo?
Que sepa yo Ramón Sánchez sólo es jefe de obra. El Alcalde profesor y el Sr. Maresma político vitalicio.
Hablan francés????

Anònim ha dit...

Ei!! veins de Can Sant Joan , estigueu alerta, m'han dit que també i serà present personal de la Generalitat que es responsable del tema de la combustiò dels residuos en les cimenteres .

Al tanto que va de canto.

A.Riera

Anònim ha dit...

A part dels que volen fer turisme, també sembla que algun que altre tecnic de l'Ajuntament viatjarà ( arquitectics, tecnic medi ambient, etc).

Pero ja es casualitat que el viatge coincideix amb la precanpanya i el conflicte de la barriada de Bifurcació amb la cimentera i Ajuntament , per tant cal estar a la guait del que es digui, Generalitat-Asland-Ajuntament, "tripartit" que ens explicaran com de bé funcionen les empreses contaminats. Alerta em aquest viatges "patrocinats" , acostumen a sortir molt car.

Salvador A.T.

Anònim ha dit...

Pues la Generalitat nos endosa a nosotros todo ¿por qué será?

Anònim ha dit...

Ah¡ París, ciudad de la luz, del amor, del Moulin Rouge, Notre Dame, el Sena....la magia de Paris puede influenciar en nuestros embajadores locales....
El arte de quemar residuos puede ser fatalmente traído por nuestros incansables y sufridos viajeros que acostumbran siempre a viajar unidos a: ....Chicago, China, El Salvador, Europa, País Vasco, et.etc.,
De París no nos traerán un bebé, NO, sino el convencimiento para que las cimenteras de nuestra querida Catalunya acepten quemar esa: " caca inerte” proveniente de nuestros magníficos Ecoparcs, de nuestras hermosas y redondas depuradoras. Que bien! Montcada una vez más será fiel vasalla de la muy noble y blasonada Barcelona y su Comarca. Seguro que nos traerán la patente y nos dirán que quemando esas cacas nada nos pasará, viviremos felices y respiraremos de ese aire tan benefactor, exento de partículas y enriquecido con “jalea Real”.
Dios mío, sálvanos de estos políticos que parecen que hayan salido de una tómbola de feria.
El Zorro

Anònim ha dit...

Pero dónde hay cimenteras en París?

A mí me parece que están en las afueras,afueras... y pocas!

O quizás se las pongan en las cocinas a los "pie noir" o a la gente de color! no sé, yo no he visto cimenteras en París, o tal vez... no estuve por la labor???¡¡¡

Anònim ha dit...

Que sí, que sí que el Zorro tiene razón, de ahí su nombre, ahora de regalo pre-electoral nos traerán técnicas innovadoras, bioquímicamente testadas, contra alergias de todo tipo, beneficiosas y depuradoras del oxígeno natural. ASLAND será el bienestar del futuro y del mañana y la Cimentera será fuente de minerales orgánicos naturales.
ESLOGAN: MONTCADA VERDA, BONICA, SANA ETC. ETC. ETC.
luki

Anònim ha dit...

Creo que si en Paris ya existen cimenteras preparadas para quemar esas mierdas, se debería hacer un estudio para valorar el coste medioambiental, de transporte y de quemarlas. Es posible que nos salga más barato quemarlas en Paris, que hacer una gran inversión, más las subvenciones de dinero publico.

Anònim ha dit...

Pues a París pueden ir a explicarles lo "sostenible" que es Montcada, ya que "sotenemos" toda la basura del area metropolitana, y que estos "señores" sepan francés, lo dudo, iran a que "les hagan un francés" ...eso si, no se preocupen que ya se encargaran de pasar la factura.... ¿nos merecemos a estos politicos?...¿y a los técnicos que los asesoran? porque un buen sueldo se llevan, creo que rondan los 3400 euros...que pena!!!!

Anònim ha dit...

Y por qué no ponen una claveguera soterrada que cruce la ciudad dirección Pedralbes, y así saldrán un poquito de contaminantes por ahí que parece que no se vive mal del todo? Por lo menos ellos no están asfixiados! ¡Por un reparto justo!

Anònim ha dit...

¿ Aqui vale todo ?

Seguir asi.... os auguro un buen futuro....

Mirar donde debeis y dejaros de tonterias...

Saludos

Anònim ha dit...

NO ME LO PUEDO CREER, LO LEO Y NO MELOPUEDO CREER, QUE SE QUEMEN RESIDUOS EN LA SEMENTERA, DESPUES DEL TRABAJO QUE COSTO CERRAR LA INCINERADORA, PERO ¿ CON QUIEN HA CONTADO? ¿ HA PREGUNTADO AL PUEBLO? O POR LO MENOS ¿han informado? espero que si no es tan malo quemar los residuos TENGAN LA VALENTIA DE LLEVARLO EN SUS PROGRAMAS ELECTORALES

Anònim ha dit...

Hombre! qué quieres que nos lo tomemos en serio, serio...
Pues si nos lo tomamos tan en serio como tú quisieras, abría que salir a la calle todos los días a manifestarnos: QUÉ VIENES?

Anònim ha dit...

Amic del Confi:
El motiu que m'ha decidit a fer un comentari es per aclarir una part d'aquest viatge, dic sols una part per que l'altre potser que també vagi lligada em el que dieu. Per el que jo m'han dit, ja que m'han invitat, es que principalment l'objectiu es veure com queda a les rodalies de Paris la recuparació de una montanya semblant a la de l'Asland, com ho han fet, aixó es que m'han explicat.
A part de aquest aclariment també pot ser que el viatge tingui l'intenció que vosaltres denuncieu, si es aixi, quan torni us explicaré les vivencies.

Aprofito per felicitar els components d'aquest blog.

Anims, tots som necessaris per a fer les coses millor.

Anònim ha dit...

Doncs noi, no és un tant estrany això?

Un viatge tant multitudinari, invitant a un munt de regidors, tècnics i demés, només per veure com queda una muntanya recuperada després de la seva explotació!!
Però si no cal anar en lloc, simplement el que hàuria de haver fet Lafarge és recuperar el nostre turo tal i com es va comprometre el seu dia i que es deixin de romanços i sopar de duro, ja ens imaginem que maco quedaria el turo verd i sense fabrica, de veritat que ho podem imaginar i no ens costa gaire, simplement és el nostre somni.

- Ensenyaran també els percentatges de malalties respiratòries de la població que viu a tocar de les seves fabriques com es el can nostre?

- Ensenyaran també que ecològic és cremar residus tòxics?

Vicenç Pedrapicada
Montcada Centre

Anònim ha dit...

Hola amics,
penso que això d'anar a un viatge pagat sense saber ben be a que s'hi va ja és de per si prou sospitós, - no ho penseu. De veritat es necessari aquest viatge pels interessos de Montcada (segurament de la cimentera si que ho és), com pot ser que hi ha gent que no sap ni a que va, això ja diu molt de per on van les últimes intencions d'aquest viatge.
Pel que sembla volen ensenyar els resultats de la recuperació d’una muntanya després de explotació per fer ciment, però no se per que crec que ens volen convèncer per “recuperar” el nostre turó de la mateixa manera que la cantera de la Vallensana, per dir-ho clar, duent runes i altres materials de rebuig. De fet l’empresa Aslad ja es va comprometre fa anys a reforestar el nostre turó i no ho ha fet, ara els hauríeu de deixar amb un pam de nassos i no anar-hi ningú, però sempre hi haurà algú que rendirà pleitesia als poders fàctics.

El peó negre.
Pla d’en Coll

Anònim ha dit...

Y la última Veu dice que ahora se va a Londres, como alguien dijo ¡este tío se quiere dar la vuelta al mundo a nuestra costa.

Hagan lo que quieran mientras Udes. manden (hasta en la policía) después de las elecciones ¡ya veremos!