26 de març 2007

EL CAP NOU "LES INDIANES"

FOTO: WWW.montcada.cat

El nou CAP

Avui ha començat a funcionar el nou CAP “Les Indianes” , situat al Pla d’en Coll. Encara que, no es podrà utilitzar fins demà dia 27.

Aquesta instal.lació i aquest servei era esperat per molts ciutadans/nes. En primer lloc cal felicitar a la Generalitat per complir les demandes fetes des de Montcada, felicitació que cal fer extensiva a tots els que han lluitat per aconseguir-lo (Ajuntament, AA.VV, entitats, etc) .

El primer dia de funcionament, és comprensible alguna descoordinació, etc. No seria raonable ni just fer critiques, cal donar temps al temps. L’edifici sembla molt funcional i adaptat a les noves necessitats. Tenir aquest nou servei en funcionament és una molt bona noticia.

Altra cosa serà quan el seu funcionament estigui a ple rendiment, amb el personal adaptat al nou lloc de treball, consultories mèdiques, infermeria, les urgències, etc, etc.

Però sembla, que degut a les presses per posar-lo en funcionament, s’ha desvestit un sant per vestir-ne un altre. És d’esperar que el problema és solucioni ràpid, sinó es demostraria una manca de previsió inacceptable.

La immensa majoria del personal que avui treballava en el nou CAP “Les Indianes” era procedent del Cap de la Plaça Lluís Companys. És a dir, que el 50% aproximadament del personal mèdic s’ha traslladat al Pla d’en Coll, deixant l’altre CAP a mig gas, la qual cosa ha provocat queixes dels usuaris del servei, les cues i les esperes estaven a la vista de tothom. Un matrimoni comentava que feia ja dues hores que esperava en el Servei d’urgències i tenia davant seu, una llista d’espera de 16 malats, l’explicació que rebien era que no hi ha suficient personal.

Desitgem que el problema és solucioni aviat, en cas contrari, si passa això en un parell o tres de dies i la “cosa” continua igual, demostraria que les preses per voler inaugurar aquest nou CAP (s’acosten les eleccions) s’han imposat per sobre d’esperar-se fins a tenir tot lligat i organitzat, és a dir, inaugurar el CAP quan les condicions i els mitjans humans puguin garantir un servei eficient, davant dels usuaris.

Ep! per si algú no ho sap, el proper divendres a les 12.30 h. en el CAP “Les Indianes” , l’Alcalde, aprofitant l'avinentesa, ens invita a canapès i cava.

9 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Los vecinos de Terra Nostra para llegar ha este ambulatorio tenemos que coger dos autobuses o bien el tren y un autobús ¿qué les parece bien?...pues parece que siempre hay gente que le va la marcha.

Anònim ha dit...

referent al nou cap he de dir que està rou bé amb totes les consultes noves i tot el material d´últimissima actualitat,tots esperem que amb aquesta opertura les cues de gent s´ha aturin. per tot aixó hem de posar tots de la nostra part,i tenir una mica de paciencia i intentar col.laborar amb el personal no sanitari, que, ells no tenen culpa de que en aquest dia no se´ls hi pugui donar hora amb el seu metge, ja que aixó no és cosa dells sinó, de la quantitat d´usuaris asistents

Anònim ha dit...

Si cal esperar , en tot cas es molt bó que tinguem un nou CAP.
Gracies Generalitat per escoltar-nos.
Ja era hora!
La Generalitat ha pagat de la primera a l'ultima pela. El poble de Montcada hi ha possat el terreny.
Que tots els "el disfrutem" , malgrat que quan s'hi va no es per passar-ho bé.

Felicitats a tots.

Anònim ha dit...

Los de Terra Nostra tenemos que coger dos autobuses o el tren y otro autobús, no sé, si estás enfermo mejor te dejas morir en la cama antes de tremenda odisea.

Anònim ha dit...

Com a vei de Terra Nostra estic molt content de poder comptar amb el nou CAP les INDIANES, he estat comentant amb uns quants veins del barri i tothom esta contentisim que per fi tinguem aquest nou ambulatori al municipi, el tema del tranport per arrivar desde aqui, nomes cal agafar l´autobus al bar Petit fins a la Salle i agafar el que ens apropa fin l´ambulatori, com a maxim 15 minuts, desde aqui volem felicitar a l´ajuntament per la construccio d´aquest no ambulatori.

Andreu Giralt i 10 signatures mes
(Terra Nostra)

Anònim ha dit...

Yo estube en la inauguracion del ambulatorio el viernes y estubo todo muy bien, pero falto que nos convidaran a cava y canapes como se dice en el escrito,a pesar que este blog se ha creado solo para criticar al Sr. Arrizabalaga, yo si ustedes me permiten, le voy a felicitar por el nuevo ambulatorio que tenemos en nuestro municipio, que no todo lo que ha hecho es malo, ni tampoco todo es bueno, esta bien que se le critique, pero sobre todo con respeto y educacion, cosa que algunas veces brilla por su ausencia.

Antonio Viñals ( Montcada centre)

Anònim ha dit...

Pero... el ambulatorio de las Indianas no lo ha hecho la Generalitat? El Ajuntament sólo pone el terreno.

Anònim ha dit...

Mira nene el que dice que es de Terra Nostra y le gusta mucho el ambulatorio de las Indianas. A mi tambi'en me gusta, pero para Terra Nostra est'a muy lejos y sobretodo si eres una persona mayor y est'as enfermo.

Anònim ha dit...

Y de gracias al Alcalde nada de nada, esto lo ha hecho la Generalitat, el Ajuntament ha puesto el terreno y nada mas. Y no hubo canapes ni vino.