9 de març 2007

LA LLUITA DE CAN SANT JOAN

(foto: M.C.)

Malgrat que la pluja els va fer desistir de fer la “Mani “ que tenien preparada al carrer Major i davant la Casa de la Vila el passat dijous 7 de Març, els veïns del barri varen decidir en Assemblea, feta sota la pluja, de continuar amb les seves reivindicacions i tornaran a manifestar-se en el proper Ple de l’Ajuntament d’aquest mes de Març.

Un petit grup veïnal va decidir fer acte de presència -testimonial- al carrer Major per recordar les seves reivindicacions.

Cal afegir, que finalment, l’Alcalde, ha decidit rebre'ls el proper 3 d’abril.

L’AAVV ha rebut amb satisfacció la noticia, avançada pel Consistori, d'asfaltar tres carrers de la barriada, també van afegir que desitgen que la resta de problemes se solucionin aviat, i que l’Alcalde i el govern, es comprometin a fer un calendari d’actuacions.

No descarten ser presents en qualsevol acte, on les seves reinvidicacions puguin ser escoltades.

2 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Soy vecina de Can Sant Joan, y creo que se tiene que continuar con la lucha,si se ha de ir a todos los actos se ira, y me gustaria que la gente del resto de barrios también se uniera...han convertido el barrio en un lugar sucio, cantamindo, ruidoso, etc. casí suena a "vendetta" ya que el anterior alcalde era de allí...sr. Arrizabalaga, no le vamos ha hacer una plaza, pero si quiere le ponemos su nombre a la chatarreria, o a la "Montañeta" con su prometido "Pla de barris Arrizabalaga", o a la chimenea del Asland...o si es más de su estilo, le ponemos su nombre a un bar del barrio..

Anònim ha dit...

Acordaros que esto está sucediendo por votar masívamente al PSC.

Estamos a las puertas de las elecciones, acordaros... NO AL GOBIERNO POST-FASCISTA.