27 de març 2007

LA HISTÒRIA ES REPETEIX

Foto: d'esquerra a dreta: Carles Farré alcalde de Ripollet, PSC; Pasqual Maragall (president de l'AMB, ex President de la Generalitat, PSC; Josep M. Campos, alcalde de Montcada, (PEC); Joan Blanch, Alcalde de Badalona, PSC i Josep Montilla, alcalde de Cornellà, i ara president de la Generalitat, PSC, aquests, entre altres alcaldes de l'AMB, - La Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana- es van reunir a la Sala de Plens del nostre Consistori, el 21 de març de 1991, per parlar de recuperar "El Turó"...) les eleccions locals de 1991 estaven a prop.


Aquesta imatge, aquesta "mancomunada" reunió, té ara 16 anys... i la història es repeteix, ara en un altre marc, un viatge a París amb tècnics, empreses i gent del Pla estratègic de Montcada. i també, a dos mesos de les properes eleccions (27 de maig de 2007)

AQUÍ ES VOL ENGANYAR AMB AQUESTES DECLARACIONS DESPRÈS DEL VIATGE REALITZAT A PARÍS ¿ ELS COMPONENTS O DELEGACIÓ MONTCADENCA , TORNEN, AIXÒ SÍ, MOLT IL·LUSIONATS... TAMBÉ ELS VEÏNS ESTÀVEM PROU IL.LUSIONATS AMB LES VISITES I EL PROJECTE D’ASLAND PER LA RECUPERACIÓ DEL CONJUNT DEL TURÓ DE MONTCADA.... ÉREM A L’ANY 1991...

“Moraleja...”
Les hemeroteques serveixin per recuperar la memòria i per evitar tornar a ser enganyats....(La Veu de Montcada, núm. 42 maig de 1991)

Què s'ha fet d'aquell Pla especial de recuperació del conjunt del Turó de Montcada, un projecte de la mateixa empresa Asland (ara Asland-Lafarge)?

7 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

El gobierno del sr. Campos fué un desmadre. Y el del sr. Cesar una dictadura.
NO MÁS DE LO MISMO, QUE YA LOS CONOCEMOS!
Otras alternativas estas dos ya nos hicieron pasar lo nuestro.

Anònim ha dit...

És evident que amb un govern municipal com el que tenim no anem enlloc. Ens volen fer veure a través dels seus "panfletos periodístics" que som un municipi exemplar i ni tant sols arribem a la sola de la sabata de molts d'ells. És igual si es tracta de ERC, CIU, ICV o el PSC, però mentre aquests senyors no pensin com nosaltres no sol·lucionarem res. No es tracta d'ideologies, sinó que escoltin l'opinió d'un poble i una juventut que es troba cohibida culturalment i socialment. Ja n'hi ha prou de les grans obres (que són necessaries fa molts anys) i penseu més en com ho fareu per fer-les funcionar i de banda engegar el motor de la gent jove, que cada dia més s'allunya del municipi.

Anònim ha dit...

Hi ha un punt en la redacció d'aquesta petita noticia que em fa venir un dubte al cap. ¿Per què quan es parla de l'anterior alcalde se li posa al costat del càrrec la coletilla de comunista en lloc de posar-hi les sigles? és per oblit o desconeixement de les sigles que portava o simplement està posat en to despectiu?

Aquest blog està força bé. He viscut en molts pobles i finalment he tornat a Montcada i us puc assegurar que aquest és amb diferència el poble menys transparent i on més lluny es veu la política del ciutadà de tots els que he viscut. Des de fa uns anys s'ha anat produint una desmovilització ciutadana força preocupant. És bó que hi hagi un mitjà com aquest.
Salut

Anònim ha dit...

Los gobiernos del Sr. Campos fueron angelitos al lado de los piratas que ahora nos gobiernan (saqueo).

De todas maneras el turó no lo recupera nadie, y lo preocupante es la quema de lodos en la cementera, que nos quieren vender una burra, que la han traido de PARIS.

Por un voto a ERC o PPC, hay que dar un vuelco a la actual situación

ànim confi

Anònim ha dit...

¿Pero a que se refieren con saqueos de uno y de otro gobierno? Sería interesante dar algun dato más y no solo afirmaciones que para los más jóvenes pueden parecer gratuitas. Es un tema que me interesa mucho, para retomar el hilo con el pueblo, ya saben.
Ya que desde el ayuntamiento no hay mucha información, podríamos ser algo menos simplistas en los análisis.
Sinceramente, no voy a votar ni a ERC ni al PPC por cambiar una situación de la que se hace una crítica tan simple, lo siento.
Sigo creyendo que la ideología es un factor determinante, o debería serlo, en las elecciones de nuestros representantes. Pero viendo el conformismo imperante en la mayoría de la población occidental, que solo busca elegir a alguien para que haga el trabajo por ellos, en lugar de ser partícipes de las decisiones en si mismas, y teniendo una clase política que se deja querer de esta manera ya no me extraña nada...
Las formaciones políticas de este pueblo ni tan siquiera tienen militancia para que se las pudiera considerar una muestra de la población, salvo la que está en el poder en este momento, pero no es un elemento de juicio pues con los donetes salen amigos por todas partes.
Han conseguido desmovilizar a un pueblo que, como todos hace unos años, era un hervidero de participación popular.

¿Qué votar en estas elecciones? Pues si os soy sincero, en Montcada no lo tengo nada claro. Con los que comulgo ideológicamente no les veo un proyecto de gobierno municipal serio, y con los que no comulgo ni se me ocurriría. Hay que ser consecuente.

Un saludo

Azrael
montcada.aldeapitufa@gmail.com
http://montcada-aldeapitufa.blogspot.com/

Anònim ha dit...

No, no ha estat per una qüestió despectiva, ni molt menys, ha estat per un lapsus en la memòria històrica. Ho hem rectificat i demanem disculpes per si algú s'ha molestat, no era pas la nostra intenció. Gràcies al comunicant que ens ho ha fet saber a través del seu comentari.
L'administrador del blog

Anònim ha dit...

Azrael, no es por ideología política;
Aquí en este pueblo están pasando cosas muy graves, que tú a través de este blog puedes ir comprobando.
Esto no es una política de ideologías es una política oportunista, las siglas no tienen importancia son los militantes de estas siglas los que hacen el mal. A mí particularmente la ideología socialista me gusta lo que no me gusta es la gente que se esconde detrás del título de SOCIALISTAS.
¿Sinceramente tu crees que los PSCesar se comportan como socialistas?
¿Tú crees que ICV se comportan como tales?
Pues vistas las opciones que nos quedan tendremos que averiguar si ERC son lo que dicen o si el PPC no son lo que creemos.