12 de març 2007

UN ALTRE CONFLICTE... EL MERCAT MUNICIPAL TREU FUM...¡

La protesta des del Mercat municipal, és evident. Els venedors i propietaris es queixen del nostre Ajuntament, per la manca d’ajut i propostes per sortir de la situació que es troba aquest mercat.

Fa uns tres a quatre anys per iniciativa dels mateixos, es va encomanar un treball tècnic per donar un altre aspecte estètic, més funcional i més atractiu pel comerç d’aquesta instal.lació. Estudi que va ser, així mateix, lliurat a l'Alcade.
Una part del cost d'aquest treball tècnic ha estat pagat entre totes les parades. Fins ara, no han rebut cap proposta o iniciativa per posar fil a l'agulla. Els ànims, com es mostra a les fotos, son prou eloqüents.

Segons ha pogut saber M. Confidencial, l’empipament d’aquests venedors/res s’afegeix el fet que a la Campanya Electoral del PSC local (any 2003) es recollia en el programa electoral d'aquest partit, diferents propostes, entre aquestes, una sobre el mercat, concretament això:

“Proposar una nova ubicació per al mercat municipal”
fotos: Montcada Confidencial, corresponsal a M. Centre

10 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Este sr. Alcalde no sabe el daño que está haciendo a todo el pueblo.
Qué más da una parada de mercado cerrada! Lo más seguro que una familia come de esta parada.

Anònim ha dit...

Este ciudadano de Montcada que se llama Cesar Arrizabalaga, esta ya pansando en su futuro puesto que le espera en la Generalitat y en dejar la alcaldía de aquí a dos años, y le es bastante igual lo que tenga que hacer con el pueblo para ganarse la confianza y conseguir el puesto prometido, pero para ello de momento tiene que seguir el la política de trinchera y hasta que se gane el retiro al balneario el sabe que ahora le toca comerse sapos, pero el es muy disciplinado y lo hará, ¡¡ahí va la óstia Vasco soy pués!!

Oscar
Can Sant Joan

Anònim ha dit...

El Nou mercat no serà possible.
L'any 2003 varem prometre una nova ubicació, peró ara han canviat d'opinió, sembla ser que ja no interessa el Mercat Municipal i no mes fan que donar llargues al tema. Un servidor va escoltar d'un responsable politic : Si ja no hi va ningú!, no val la pena seguir amb el projecte.
No es gens estrany que molts propietaris de parades estiguin molestos, es consideran enganyats de dalt a baix.
Si no hi ha voluntat real de sol.lucionar el tema per part de l'Ajuntament, el millor seria que es parlés clar amb tothom i no enganyar .
Ara que hi ha eleccions convé recordar aixó, a veure si algú es possa vermell de vergonya.

Enric ( Montcada Centre)

Anònim ha dit...

¿Que que pasara con el Mercado Municipal? que se ira deteriorando poco a poco, que cada vez habra menos puestos abiertos,que luego vendra algien presionando para que cierren los pocos puestos que quedan, mas tarde aparecera un constructor ( Acaraz ) por ejemplo, ofreciendo arreglar una calle, el alcalde si todavia es el sr Arrizabalaga, dira que bien, el Ayuntamiento se ahorra un pasta, se le dara licencia para construir torres de 14 pisos, como acto de buena boluntad hara pisos en los bajos de precio tasado, o de protección oficial, eso si le permiten envez de hacer locales comerciales que se venden peor que los pisos

Anònim ha dit...

Tot es llastimós, i ara en venen amb PERIS per Montcada Centre.
Quina forma d'enganyar.
Molta propaganda, molt defensar Montcada, molt bla, bla, bla. No a servit per res, son un estafadors.

Estic desenganyada, ja no em crec a ningu.

Lluisa

Anònim ha dit...

el mercat municipal ja està mort, i aquest govern no vol fer res per arreglaro, volia portar el mercat ambulant a pla d'en Coll per acabar de matar-ho.

I el seu final es vindrà un constructor comprarà les parades a un cost molt baix i alguna permuta amb una zona verda es farà per construir habitatges.

Mollet (Tura) si que aposta pel comerç petit, aquesta si que és una alcaldesa amb errors, però amb molts encerts, i persona que ha lluitat pel seu municipi.

Només és un exemple dels molts que podem posar, però el Sr. Cesar no s'estima Montcada i als fets ja estan aquí.

Només vol fer torres de 15 pisos d'alçada, és una autèntica vergonya, i desastre

Srs. del mercat el seu destí ja està escrit i si no preguntin al Sr. Cesar Arrizabalaga (enterrar) en la propera legislatura.

Juan Garcia ha dit...

Es imposible que un mercado pueda luchar contra el sistema de consumo actual.
Los horarios son reducidos para el sistema actual en que se acostumbra a comprar los últimos días de la semana.
Al tener que comprar para varios días necesitas necesitas volumen de compra y el coche cerca, el mercado esta plagado de zona azul.

En las grandes superficies hay mas variedad y de todos los precios.

No se puede competir en costes con un centro comercial, su volumen de compra es mucho mayor, con lo que conlleva.
Pero creo que la solución esta en un viejo refrán:
Si no puedes con ellos únete a ellos.
Cuando cierre, a los pocos meses se harán pisos en el solar.

Anònim ha dit...

Sres. a Udes. sólo les importa el fin, pero para nosotros los medios son importantes -sobretodo si hay familias por medio que sufren-
COMO EN EL CASO DEL MERCADO ¿no se pregunta Ud. de que vivirán estas personas?

Anònim ha dit...

Las familias sufren por su futuro y los ciudadanos por, deseo que no cierre, el futuro de este Mercado. Mayoritariamente mis compras las efectuo en este lugar desde hace muchos años.
Aqui quedará patente si hay interes municipal o no para que esto no desaparezca. ¿ Si se hizo la promesa de hacer un nuevo mercado o mejorar este, por que no se cumple? .
Estos carteles colgados son la muestra de un engaño , solo hay que hablar con los tenderos del Mercado Municipal y escuchar sus razones.
Sus criticas al Ayuntamiento son , no solo ahora , sino desde hace muchos meses atras .
¿ Por que nadie les hace caso?
No dicen ahora los politicos que es el momento de las pequeñas cosas, que lo que importa es el bienestar, pues que se note y que empiezen a ponerse manos a la obre para que este Mercado no muera y sea otra victima de la avaricia del "tocho" .

Javier Ruiz

Anònim ha dit...

Yo quiero pescaito fresquito del mercadito. Las grandes superficies lo vende podridito.

Carmen