18 de març 2007

LA CANDIDATURA SOCIALISTALa llista del PSC o llista del César ?


Per fi la incògnita s’ha desvetllat parcialment. Ara uns quants poden respirar més tranquils...

La inquietud per saber que decidiria finalment, el primer secretari dels socialistes i actual alcalde, ha fet que més d’un no les tenia totes segures en els darrers dies. Cal a dir, que per altra banda, com si fos l'altra cara de la moneda, ahir dissabte, algú o alguna estava molt content/a ja que anunciava que seria segurament nou regidor/a de l’Ajuntament, la cara de felicitat, quan ho explicava, no la podia pas dissimular.


L’anunci es va fer el divendres passat, després d’assistir l’Alcalde a la inauguració d’uns mòdols d’activitats per fer exercici físic a la plaça Francesc Macià, per cert amb poc públic, el reduït numero d’assistents eren pràcticament del mateix partit (PSC), hi havia més safates de canapès que ciutadans presenciant l’acte.

César Arrizabalaga va llegir una part de la llista davant de l’executiva del partit, ho va fer aleatòriament fins el nº 12 advertint que l’ordre que nomenava els noms i cognoms no volia dir que fos exactament l’ordre (1) on aniran definitivament a la llista, cosa que desvetllarà (2) a la propera assemblea de l’Agrupació prevista pel proper dia 20 de març a la Casa de la Vila.

Aspirants a repetir mandat: César Arrizabalaga, Carme Porro, Juan Parra, Sergio Hermoso, Eva Gonzalo, Ana Rivas , Carlos Guijarro.

Nous a la llista amb possibilitats, alguns, de ser elegits: Miguel Blandino, Jordi Climent, Rafael Ruiz, Teresa Gallego i Alicia Salgado.

Salten de l’anterior llista del 2003: Juan Garcia, Lupe Lorenzana, Jesús Muñoz. És de suposar que també Fina Manzano i Ramon Rivas.

En una primera i ràpida conclusió podem dir que s’ha decantat pel grup que nosaltres anomenem com: “amics dòcils”, ha desfenestrat tots aquells que en alguna ocasió es van atrevir a qüestionar-li alguna decisió. Més endavant analitzarem amb més cura tot el procés i el significat d’aquesta llista que recordem ha estat” imposada”, sense cap debat intern, reflectint exactament un sol i únic criteri, el seu, i menyspreant qualsevol sensibilitat, per petita que sigui, diferent a la seva forma d’actuar i d’ésser.

Així doncs, ja coneixem una part de la llista "cesarista", ara manca per fer públic la resta. L'adjectiu "cesarista" el trobem nosaltres - Montcada Confidencial- més adient que allò de "socialista" , creiem que reflecteix millor el que està passant en el sí d'aquesta agrupació política.


(1) . Qui serà el nº 2? Hi haurà una sorpresa? .... Serà Teresa Gallego (amiga d’ell) , o potser el senyor “ de los trajes de Zara”, alies en "Guillem de Montcada" ? .. o serà per fi Carmen Porro?

(2) El fet que avancés 12 noms (amb el seu) i es guardés la resta fins a 21, a què es pot deure?... No serà que vol tornar a incloure el nom de la seva dona, en el lloc 13, 14 o 15? .. O potser és que vol demostrar, altre cop, que ell és el que mana i controla el “tempo” per evitar filtracions i algun que un altre malt de cap?

32 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Mireu com es carrega a lo poc que queda honest al PSC...

Anònim ha dit...

I què s'ha fet del Bacardit, Vinyals,...? eren de lo millor que tenia, com a mínim eren cultes, cosa que aquests que té ara no han llegit mai un llibre ni tenen cap preparació acadèmica ni estudis de cap tipus...ah clar, així no li fan ombra al gran César que és el que li interessa: envoltar-se de persones sense caracter que diuen "sí" a tot !!!

Anònim ha dit...

vaya, la parte positiva de esta lista es que se cargaran Montcada en menos de 4 años....no se si aguantaremos tantas "neuronas"concentradas en el municipio...con tan alto nivel intelectual, es posible que desde la generalitat se "peleen" x llevarse a alguien de conseller/a,je,je,je, eso sí , creando una nueva conselleria, haran una escisión en la de sanidad y pondrán una nueva y exclusiva de "Salud Mental"....que más de una/o podra explicar sus experiencias... ¿pq siempre buscan gente que entiendan del tema?....

Anònim ha dit...

aquesta llista és el principi del fi, no hi cap renovació i poble no vol veure aquests senyors al govern.

El PSC és increible com permet això,una pena, per la democracia, la llibertat el fi del Cesarisme

Anònim ha dit...

Acabo de leer la candidatura del PSC. sólo se me ocurre rezar:


Padre nuestro, que estás en el cielo, santificado sea tu Nombre; venga a nosotros tu reino; hágase tu voluntad en la tierra como en el cielo. Danos hoy nuestro pan de cada día; perdona nuestras ofensas, como también nosotros perdonamos a los que nos ofenden; no nos dejes caer en la tentación, y líbranos del mal.

Jacinto (creyente)

Anònim ha dit...

Algú en podria confirmar si el nom de Miguel Blandino correspont a la mateixa persona que va figurar en una llista que encapçalava Jose Mª Campos, si es el mateix, us asseguro que deia pestes dels socialistes aquell temps, peró paraul.les fortes.
El nom de Jordi Climent suposso que deu ser el que correspont a la persona que ultimament va sempre amb l'Alcalde. Si es aixi, que es preparin els socialistes , es un altre dels que fa uns anys tractava al del PSOE de traidors al pais i carregava contra els del PSC per botiflers i s'auto proclamava independentista-separatista.
Algú en pot confirmar si son el que jo penso?
Acepto que les persones poden canviar d'opció politica i pensament,que poden evolucionar, però el canvis radicals produits en poc temps, no son gens de fiar, la majoria de casos son per interes personal , s'apuntan al cavall guanyador pel seu i unic benefici, mai el del grup.

Gracies.

Josep E.C.

Anònim ha dit...

Arrel de coneixer la llista, us explico un fet:

Va ser un error, un lapsus, que pot passar-li a qualsevol esser humà .
Peró la frase que va pronunciar te "miga" :
"L'Ajuntament esta a favor del Canvi Climatic" .
Varen ser pronunciades per un jove regidor "cesarista" en un acte en el qual l'Ajuntament s'afagia a una de moltes Campanyes endegades arreu per lluitar contra aquesta preocupant realitat.

No deixa de ser una anecdota que per desgracia pot tenir algun sentit quan es parla , i es nota molt, de temes que no coneixem prou bé.

Cal restar-li importancia al fet i lluitar de veritat contra el Canvi Climatic.
Tot seria més "hermoso", no?

Edu

Anònim ha dit...

Si amigo Josep E.C.
El nombre y la persona de Miguel Blandino Zorrilla, se presentó como independiente en la lista de ICV-eua-Epm, el año 2003.
El señor Blandido hace relativamente poco tiempo que se afilió al PSC de Montcada. No procede de una militancia socialista sino de una militancia oportunista.....

Sobre el señor Jordi Climent, vecino de Granollers, ahora de Montcada, entró como persona de confianza sobre el año 2005-6, con efecto de enero de 2006, ocupa plaza como empleado de confianza,con la categoria de tecnico superior, luego se afiliará al PSC. Habia sido consejero delegado de la empresa "Xcellens productions". Ubicada en Granollers, (una empresa especializada en videos comerciales para páginas web). El mismo, en un blog personal, se auto acusó del fracaso y cierre de su empresa, tras proclamarse un empresario incomprendido y fracasado. A PESAR DE ESTAR ABIERTO ESE BLOG, DESDE EL 10 DE JUNIO DE 2004, SE SUPRIMIÓ SOBRE EL MES DE ABRIL DEL AÑO PASADO.
EN ESA FECHA YA ESTAVA TRABAJANDO COMO TECNICO SUPERIOR EN NUESTRO AYUNTAMIENTO.
Podria dar mucha más información pero para qué ?
Saludos,
Venancio

Anònim ha dit...

climent si és el Nuet de Campos adeu, PSC

Anònim ha dit...

Noooo, que més voldria el Climent que semblar-se al Nuet. El Nuet és molt llest i culte, aquest Climent no és més que un pilota de l'alcalde que es pensa espabilat però res de res... ni culte ni llest ni inteligent ni polític... aiii César t'estàs acabant de carregar el PSC de Montcada !!!!!

Anònim ha dit...

joder con la lista y eso que dicen que son todos licenciados seran en el peloteo por que si ablamos del gorge clemente es el perrito faldero del cesarrrr y los de mas pos ya mediras quienson el tranfuga que estubo en las lista comunistas ese tal miguel blandino que peste no decia arrojava rios de inproperios en contra del partido socialista. que es peraba sali con campos pero secomio las sobras jajaja y quien lo trajo al partido socialista eeee pos nimas ni menos que carlitos guijarro el duende jaja para que les comiera el coco alos de santamaria terra nostra y recaudar botos en terranostra si no lo conocieran jajaje tambien es miembro de la famir y por eso el cesar lo quiere acaparar todo desde la famir sepuede controlar munchas cosas y eso es lo que el cesar quiere acaparar todo y mas y mas jaja por ejemplo que cuando se quejen las asociaciones pos que no se aga na jaja buena lista de intelectuales injenieros abogados notarios arquitectos de camino y eso si muncho chupones nuevo y si con esta lista estamos todos los moncadense de acuerdo pos apaga y bamonos creo que es el momento de decir basta ya señor cesar basta ya y el pueblo de moncada tiene que ablar en las urnas del dia 27 de mayo ay queda eso

Anònim ha dit...

Algú sap si els candidats de tots els partits tenen estudis? hauria de ser obligatori que tinguessin com a mínim el COU o a ser possible una carrera universitària, no ens poden governar ignorants com els que hi ha ara !!!!!!!

Anònim ha dit...

Sin áimo de molestar a nadie, pero para poner unas gotas de humor, tal como se hizo con el pesebre....y despues de ver las listas electorales que nos vienen, y los que se van, me he permitido hacer un poco de coña, sin desear que nadie, repito, se moleste. Es como les he visto durante los cuatro últimos años, a otros, mucho menos, pero atento a sus gestos y palabras en los plenos municipales de los cuales he faltado a pocos. Asi es como los veo o las veo...

César................ Augustus “el constructor”
Climent............ El trajes on blog master.
Carmen Porro... Carmencita, la pelos
Carlos Guijarro El eterno concursante de TVE....” yo sigo.....”
Parra............... El Marco Polo del deporte
Sergio................San Sergio, la voz con sordina.
Anna Rivas........Acción, motor, se rueda....
Eva Gonzalo La tubos.... de ensayo.
Maresma...... La vuelta a Montcada en 80 años....
Ramón..... Ese puesto es mío.
Tabernero....Adios muchacho compañero de mi vida...
Marquez...Qué me ha pasao....?
Teodoro y Eva Garcia ...Todo queda en familia.
Marta Aguilar....Pluma salvaje.

Los demás: Juan Garcia, Lupe Lorenzana y Jesús .... murieron con las botas puestas....

Fina Manzano.....piso a la vistaaaaaaaaaaaaaa....a la altura de baboooooor...

Ramón Rivas...... ?¿

Con perdón¡
Saludos cordiales
Jaime (oyente aferrimo de RACC1)

Anònim ha dit...

Las mayorias absolutas generan anticuerpos en la ciudadania. Asi le pasó al PP-Aznar, Felipe Gonzalez-PSOE y muchas otras, en Montcada pasa lo mismo. Las mayorias de por si no son ni buenas ni malas, todo depende del uso que se hace de las mismas, la sensacion de prepotencia es captada muy rapido por muchos de los votantes del partido ganador. Casi todas las mayorias tienen estos signos , confunden en muchos casos la razon con su razon y en vez de pactar , imponen su criterio.
En Montcada la sensacion que se percibe es esta: Cesar en una nube, sobre el bien y el mal, actos faraonicos, mucha propaganda, mucho control y amenazas a cualquier atisbo de protesta, etc, etc.
La lista del PSC es un reflejo mimetico de como se actua cuando se considera que siempre se tiene la razon.
El Pueblo el dia 27 de mayo puede cambiar el signo y el rumbo de nuestro Ayuntamiento.
Debe de poner en una balanza todos los pros y contras y decidir libremente.
En mi casa lo tenemos claro, la experiencia de estos ultimos 4 años nos indica muy bien el camino a seguir.

Un jubilado ( Aismalibar)

Anònim ha dit...

Vaya nombrecitos, a su lado, los del PP parecen comunistas.

Anònim ha dit...

El PSC ens agradi o no es l'Agrupació , de moment, més votada a Montcada. Es un fet inquestionable, per tant es molt normal que el que decideixi interessi tant els seus votants com als que no.
Soc un seguidor del vostre blog i de la politica local , tot el que passa al meu poble m'interessa.
El balanç del equip de govern encapçalat per Cesar , Maresma, etc, hi ha de tot, encara que ultimament han perdut el nord. El Camp de Futbol, la futur Auditori, els viatges, els actes de pura propaganda com son les col.locacions de les primeres pedres ( es una miqueta ridicul), els power points , etc , etc , tot es tan exigerat que no es correspon amb el pes real que te Montcada ( 30.000 habitants). Tot aixó fa per mi que pessi més el negatiu que el positiu ( un aplaudiment a la Generalitat pel futur CAP) .
Esperava una llista diferent, més renovada, esperava un canvi més fort.
Mas de lo mismo, com diu molt bé un internauta.
Un servidor escollirà , per salut democratica , optar per un canvi.

Joan

Anònim ha dit...

Ei!! Ara farà un any i mig , aprox, l'Ajuntament o Diputació va encarregar una enquesta, algú ho recorda , feien una pregunta entre altres referida a La Plataforma Soterrament i demanaven valoració dels politics locals. Aquesta enquesta no s'ha fet publica, oi? .
L'actual Alcalde presumia que treuria 14 regidors, algú sap que a passat amb aquesta mostra, tant malament li van les dades als socialistes? . No em direu que no es estrany aquest silenci.
Les actituts son més importants que els noms, i ja en tinc prou amb 8 anys de " Cesarisme" .
Una pregunta : Que passa amb Lupe Lorenzana, una noia que semblava que tenia futur politic, es cert que s'ha donat de baixa del partit, tal com es deia avui en una botiga de la Valentine? .
Gracies .
Victor M.

Anònim ha dit...

Leyendo este escrito me he puesto de lo más triste; El sr. Alcalde como de continuo en él, tiene unos gustos muy extraños...Juan Parra, Carmen Porro, César Arrizabalaga, Guijarro, Miguel Blandino y no sé de los demás, con estos ya me sobran ¡Qué fatiga!
Estos Sres. son los mismos de las obras faraónicas, de Can Cuiàs, de la Zona 21, de la CARRETERA de la riera de Sant Cugat, de los problemas de Can Sant Joan, de la Cimentera, etc. etc.

En fin MAS DE LO MISMO.

Anònim ha dit...

La tendencia a la baja de los socialistas se confirma en todas las encuestas, pongan los nombres que quieran, las tendencias dificilmente varian. La clave es hasta que punto puede influir esto en un cambio de mayorias y de gobierno.
PSC y CiU parece que han dejado muy claro que quieren seguir juntos.
El desgaste de Cesar Arrizabalaga es notorio,¿ esto se traducira en votos?.

Imaginaros por un momento que CiU u otro grupo, fuese la clave para formar gobierno y que tuviese otras alternativas a la de pactar con el PSC.
Hipotesis: CiU+IC/EuA+ERC, podrian sumar 11, puede ser factible.
Imaginaros, es mucho imaginar, que el PP no obstaculizara desde fuera este pacto, ¿todo es posible, no? .
Que primara un pacto local por encima de otros pactos de nivel autonomico y nacional.

¿Estoy soñando?, ¿ tendrian el valor de aceptar este reto?
Esto si que seria una autentica catarsis.
Todo lo que no sea parecido a esto, es gobierno en minoria del PSC mas ayudas puntuales de otros grupos o pactos similares a los actuales que ya sabemos lo que dan de si.

Un soñador

Anònim ha dit...

Si, si ...mas de lo mismo.

Quina poca trampera que tenen. Que Cesar Arrizabalaga repeteixi ( diuen qu no hi ha ningu més) es pot entendra, però que el PSC no tingui altres noms per proposar, es una demostració de la politica de " Juan Palomo" yo me lo guiso, yo me lo como, yo me lo
cobro.

La historia es repeteix , comença la etapa final( cal recordar a Campos) .

Enric Martinez

Anònim ha dit...

Y Juan García que era de los mejores a la calle! QUÉ BARBARIDAD.

Anònim ha dit...

Pero si Miguel Blandino tiene una paga por enfermedad!!!!'???????

Anònim ha dit...

Amigo Jaime ( Oyente de RACC1),

ya que asistes a muchos Plenos, me gustaria que confirmases si es cierto lo que me han contado:
La Sra. Fina Manzano ( esposa del Alcalde) y regidora dicen que reacciona con una especie de "tic "que le sale automatico cuando alguien interrumpe a su marido y Alcalde, cuando habla , me aseguran que ella manda callar haciendo señal con los dedos en la boca y al mismo tiempo soltando el .. psissssss...psisssss... Como si estuviese en su clase y ordenase silencio a los niños.

Es que lo encuentro tan humano y tierno , es normal que la "familia" se defienda delante de esos "insensatos" que osan interrumpir al Sr. Cesar.
¿ Me lo confirmas por favor?. Si es no, entonaria el mea culpa .

José Antonio

Anònim ha dit...

Si colega, efectivamente, en los plenos daba ese "efecto" de tener una maestra en clase regañando a los alumnos. A mi me hacia cierta gracia sana. La voy a echar de menos, ahora que empezaba a c aerme bien con eso de los pisos de alquiler... mi hijo esta esperando la lista de ofertas para apuntarse, necesita emanciparse y encontrar un pisito baratito.
Asi`pues pregunta contestada.
Jaime (oyente del RAC1)

Anònim ha dit...

Jordi Climent, el de los trajes Zara. Hombre Alcaraz. Jefe del Gabinete del Alcalde, mano derecha (sí, sí, derecha). Artífice del control de los medios, de la nueva web, de la publicidad. Controlador de la Policia Local.

Ese Jordi Climent... me ha hecho perder una porra. Dije que iría de dos, ya va formalmente de 3 (por encima de una mujer puesta por cuota, por disimulo y por no poner de dos a un arribista iuppi).

ACERTÉ CON LA MANIOBRA DEL ALCALDE POR PROMOCIONAR A ANNA RIVAS, Y ELLO HIZO QUE ÉSTA SE QUEMARA ANTE UN PSOE QUEBRADIZO. ACERTÉ CON QUE CLIMENT IRÍA DE DOS.

Y HOY FORMALMENTE AUGURO QUE CÉSAR DIMITIRÁ A MEDIA LEGISLATURA (dijo en una entrevista en Montcada Al Día, aquél medio que ya no existe, que sólo quería mandar dos legislaturas, pero que creía que éstas deberían tener 5 años: no hace falta ser muy listo para extraer ciertas conclusiones). VAMOS A TENER QUE TRAGARNOS A CLIMENT DE ALCALDE A MEDIA LEGISLATURA.

FELICIDADES JORDI. POBRES DE NOSOTROS...

Anònim ha dit...

Al Climent o a la Porro: PADRE NUESTRO QUE ESTAS EN LOS CIELOS, SANTIFICADO SEA TU NOMBRE....

Anònim ha dit...

las listas del partido socialista parece un clan familiar, yo como votante y de este partido no estoy de acuerdo con las listas presentadas el día 20demarzo del 2007 a los socialista que parecia un clan familiar.
1º no estoy de acuerdo que repita la mujer del César ¿que pasa no pueden vivir con el sueldo de profesor/a?
2º no estoy de acuerdo por quitar de las listas a Juan García COMO REGIDOR DE SERVICIOS SE LO HA CURRADO Y NO SOLO COMO REGIDOR SINO COMO MILITANTE EN EL PARTIDO HIZO MUCHO TRABAJO.
3º NO ESTOY DE ACUERDO QUE HAYAN INDEPENDIENTES EN LAS LISTAS PRIMERO DEBEN DE ESTAR LOS SOCIALISTAS MILITANTES DEL PARTIDO.
NO ESTOY DE ACUERDO QUE PONGAN EN LAS LISTAS A MIQUEL BLANDINO, ES UN OPORTUNISTA Y UN PELOTA DEL GRAN CÉSAR
4º NO ESTOY DE ACUERDO QUE REPITA EL SR. c. Guijarro ya esta bien de chupar tanto del bote
no estoy de acuerdo como llevan la gestión del municipio
y no estoy de acuerdo como militante que carmen porro sigua ni juan parra ni Ramón Rivas ni que EL sR. CÉSAR haya repetido la candidatura.
Y NO ESTOY DE ACUERDO POR QUE MIENTEN Y NO CUMPLEN LOS PROYECTOS DE LOS BARRIOS COMO CAN SAN JOAN, LA RIBERA (PLAN INTEGRAL DE BARRIOS)
DESDE AQUI PIDO A LOS VOTANTES QUE EL FUTURO DE MONTCADA NO ESTA CON CESAR CAMBIEMOS EL FUTURO DE NUESTRO PUEBLO
UN SALUDO DE UN ANONIMO

Anònim ha dit...

Malos años nos esperan! tremenda lista. Yo más que pedirles el nivel de estudios les pediría LOS PENALES.

Anònim ha dit...

Yo no creo que vuelvan a ganar los PSCesar. Quién les va a votar? Masrampinyo? No sé.

De todas formas no creo que saquen la mayoría absoluta nuevamente.

Amigos voten a ERC o PPC, al menos para compensar.

Anònim ha dit...

Ese tal Blandino estuvo con el sr. Campos, incluso el bar del casino lo regentaba su familia cedido por el Ayuntamiento en la candidatura del sr. Campos (ex-alcalde)ICV. En aquel entonces ya demostraron su incompetencia y servilismo vergonzante poniéndose en contra de algunos vecinos de Terra Nostra y a favor de los amos mintiendo a su favor, ahora se cambia la chaqueta.
ANDA QUE NO LO CONOCEMOS EN TERRA NOSTRA! Pero...si lo único que quiere es ampliar su casa! Cesar, Cesar...

Anònim ha dit...

Al sr. que sabe tanto del Sr. Blandino, solo decirle que si es vecino de Terra Nostra,y le conce tanto,en mas de una de las afirmaciones que dice esta muy equivocado.
pregunteselo a el mismo o informese bien.
Y firme la critica.

Manel ( Terra Nostra)

Anònim ha dit...

Quién eres Manel-Miguel Blandino?

TERRA NOSTRA