5 de març 2007

UN ALTRE I POSSIBLE CONFLICTE VEÏNAL


Sabíeu que……


Sabíeu que el Projecte “estrella” de César Arrizabalaga com és la Biblioteca - Auditori li pot sortir algun entrebanc no esperat?

Sabíeu que hi ha un grup d’advocats i arquitectes que estan estudiant el projecte amb la intenció d'aturar-lo si cal?

Sabíeu que la iniciativa sorgeix d’un grup de veïns del Pla d’en Coll que consideren el projecte com un atemptat als seus drets com a residents a la zona?


(foto: M.C. )
Sabíeu que diuen que aquesta construcció, tant en volumetria, en alçada com estèticament, trenca la idea primitiva del conjunt de la zona del Pla d’en Coll que es basava entre altres, en la llum?

8 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Un altre Arrizabaladaaa, com tantes,...pero que us quedi clar una cosa, como Guipuzcoa, re!!!

Anònim ha dit...

Aquesta biblioteca serà la millor del mon, la més equipada, la que més serveis donarà d'Europa. Però aquest edifici a l'estil del gran Cesar queda com una patada en el cul urbanísticament en el pla d'en Coll, Can Sant Joan, a Montcada Centre i qualsevol barri del municipi de Montcada i Reixac.

Estic segur que molts regisdors del govern, ara mateis es fan creus de la bestia que ha construït

Això fa recordar a la Roma imperial, o als de Generalisimo, epañoles tenemmos la biblioteca ma grande del mundo imperial universal etc...

Bé la veritat que pla d'en Coll té el Pabelló muncipal, biblioteca municipal, pista d'atletisme, nou CAP, Pistes de petanca és un barri saturat, priviligiat,

La veritat no es programa res, no es pensa res i només es volen fer obres faraóniques, sense pensar en la qualitat de vida dels ciutadans de cap barri

Montcada serà un municipi gueto, temps al temps, gracies Sr. Cesar

Anònim ha dit...

Pues nada, eso se arregla poniendo otro parque de salud, unos cuantos contenedores soterrats, y la peña contenta...cómo se creen que en Montcada somos tontos..o también nos pueden hacer un montcada info, para explicarnos que lo de quitar la luz es a causa del canvio climatico....

Anònim ha dit...

- Tranquil, tranquils, no us esvereu que aviat ens faran una bona inauguració de la biblioteca amb canapès, cava fred, musica, pallassos, fotos, i tots a callar.

- Per construir aquest nyap no cal fer tants viatges a l'estranger.

El Peó Negre,
Pla d'en Coll

Anònim ha dit...

Cuamdo pasemos por delante de ese FRACASO, miremos al rededor y veamos que con lo que ha costado se podrian haber hecho unos CIENTO TREINTA pisos de promocion publica (calculando el coste del piso sobre unos 1.000 € m2, y precio de la ñapa unos 10.000.000€). Miraremos a nuestros Hijos y les diremos que si quieren una vivienda tendran que ir a Berga.
En una democracia somos lo que votamos.

Anònim ha dit...

El sentit comú indica que els veins tenen molta raó en queixar-se . La seva qualitat de vida en surt perjudicada i el valor de la casa també.
Es de suposar que la reclamació , si es fà , anira per llarg i dificilment podrà fer variar els fets quasi consumats.
Desitjo de tot cor que es solucioni el tema, em posso en lloc d'aquest veins i compren's el que deuen esta passant.

Sort i anims.

Juana

Anònim ha dit...

No tenemos bastante con las bibliotecas que tenemos, es cierto, pero no hubiese sido mejor gastar un poco menos y arreglar por ejemplo: la montañeta de bifurca que es tercer mundista total? Primero pan y jabón y luego libros!

Anònim ha dit...

Mucha biblioteca! para un municipio tan pobre.
Qué, la hacen para Udes.?
Cómo ahora pertenecen de repente a la flor y nata de Montcada.

VALLA FLOR Y NATA, NO HAY MÁS QUE VERLES LAS CARAS PARA IMAGINARSE DE DONDE HAN SALIDO, ESO SI QUE NO LO PODÉIS OCULTAR! LO TENÉIS GRABADO EN LA FRENTE Y CON MAYÚSCULAS.
FUERA LOS PIJOS!