11 d’abr. 2008

CAL FER LES COSES MILLOR

Foto del bloc de pisos objecte de la reforma. (Montcadaradio.com)




Ja surten les deficiències.

Arrel de les denuncies que han fet des de fa mesos els propietaris del bloc de pisos del carrer Sant Jordi 65, edifici de color verd que es troba a Mas Duran, sembla ser que finalment l'IMPSÒL (responsable de la promoció) s'ha decidit a intervenir i començar les reparacions en múltiples deficiències que s'han detectat. Recordem que aquesta promoció va ser objecte d'un sorteig públic a l'hora d'adjudicar la propietat dels pisos. Crida, doncs, l'atenció com un edifici que és nou (1 any d'antiguitat) ha de ser reparat, amb caràcter d'urgència, tan aviat.


Aquest fet demostra que alguna cosa no s'ha fet bé, caldria preguntar-se que ha fallat per evitar que aquesta història no es repeteixi, a vegades les preses porten aquestes conseqüències en un projecte fet i pensat com molt "funcional" per estalviar despeses, unit possiblement a una manca de qualitat en el treball de la construcció així com dels materials. No és de rebut que aquests pisos de protecció oficial, per tant més econòmics, no tinguin la mateixa qualitat que altres d'iniciativa lliure.


Seria bo que algú fes autocrítica, ja que aquesta promoció va ser motiu a Montcada d'una "gegantina" campanya publicitària que ens oferia les grans virtuts positives del significat de l'actuació dels poders públics en matèria d’habitatges. Recordem que a Montcada molta gent encara es creu que "son els pisos de l'Ajuntament" .


Vista l'experiència no sobraria, dins de les seves competències, que l'Ajuntament fes un seguiment més a prop de tot allò que s'està construint en matèria de VPO o lloguer. La Regidoria d'Habitatge atès la realitat final, haurà agafat suficients exemples en la llarga llista de deficiències que han sorgit, per evitar aquestes fallides i actuar amb més diligència, davant de les instàncies-denuncia dels propietaris i veïns afectats.

===================================================================


Els joves i la Regidoria d'Habitatge.
(Foto: Montcadaradio.com)


Per cert, parlant de la Regidoria d'Habitatge, ahir es va desenvolupar el 1è taller participatiu dirigit als joves, aquest acte s'inscriu dins del Pla Local d'Habitatge que s'està redactant, es volia conèixer les inquietuds i punts de vista d'aquest col·lectiu. Doncs, sembla ser que la presencia dels joves va ser molt minsa (8 assistents) malgrat que aquesta vegada es van convocar per carta a 420 joves de Montcada, es tractava que no es repetís la mateixa història, ja que el mes de febrer en un acte semblant la presencia de la joventut va ser nul·la.


No es tracta per la nostra part de criticar per criticar la iniciativa de la Regidoria, tot el contrari, doncs, és positiu conèixer l'opinió dels nostres joves i més en una matèria que segur els preocupa, però si que podem afirmar, vist el resultat, que alguna cosa no s'ha fet prou bé no? …… Els joves s'han tornat “passotes”? potser si, però en el tema habitatge segur que no!…. La xifra de 8 sobre 420 invitats indica que alguna cosa falla, potser calia haver confirmat amb més antelació una quantitat més representativa, amb una participació tant escassa difícilment es poden treure conclusions, objectiu pel qual s'hauria organitzat la trobada.


Potser, és res més una hipòtesi, els joves ja no es creuen res del que proposi aquesta Regidoria d'Habitatge, que va ser creada ara farà 2 anys amb uns objectius clars, entre altres, ofertes de pisos de lloguer pels joves, doncs bé, fins el dia d'avui el balanç de pisos llogats dóna un resultat molt pobre, que nosaltres sapiguem és ZERO, i no és pas per manca de publicitat, ja que a La Veu ocupa ½ pàgina cada quinzena.


Algun dia caldrà fer un balanç d'aquesta NOVA regidoria creada en unes circumstàncies especials per l'Alcalde per a lluïment d'una persona que li és molt propera.

10 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

He escoltat per Montcada Ràdio la notícia de les bonances i de la bona feina realitzada per la Regidora Eva Garcia i el departament d'Habitatge del nostre "magnific" ajuntament, sobre allò dels pisos de VPO, que gràcies l'ajuntament, L'IMPSÒL se ha vellugat pels veïns afectats i que i realitzant gestions davant de l'IMPSÒL, sense èxit, amb advocat contractat i tot..., però. és clar, finalment l'ajuntament ha anat a salvar-los " La Super Women
Eva " ho ha aconseguit ! els hi arreglaran les "pifies" i que no són poques...¡

KALIKATRES

Anònim ha dit...

lA ASISTENCIA DE 8 JÓVENES A LA REUNIÓN CONVOCADA POR LA CONCEJALA EVA GONZALO, DEMUESTRA LA CONFIANZA Y LA FE QUE IENEN ESTOS SOBRE ESTA CONCEJALIA QUE ES MÁS DE APARADOR QUE DE EFECTIVIDAD.
A VER SI VEMOS PUBLICADA ALGUN DIA LAS OFERTAS DE PISOS DE ALQUILER, SERIA UN DETALLE COMO "LAS BALANZAS FISCALES" QUE PIDE CATALUNYA AL SEÑOR ZAPATERO.

MARIA

Anònim ha dit...

Ja s'ha parlat en aquest blog en diverses ocasions d'una senyora de la Ribera a la que volen desallotjar de casa seva...
L'anterior regidora d'Habitatge, la sra. Manzano (de Arrizabalaga) li va deixar en herència a la Sra. Gonzalo la tasca de fer fora d'una vegada per totes a la senyora aquesta.
Què s'ha fet malament perquè només 8 joves responguin a la crida? jo crec que en certa manera és obvi, des d'aquest ajuntament no es governa pel poble... més bé sembla que es governi contra el poble.

Anònim ha dit...

El tema "fapudó".

¿Como puede haber de concejala una niña,cuyo unico merito es ser amiga de Cesar?.

¿Como puede enfrentarse a una constructora una persona que no tiene n.p.i.del tema?.

¿Como puede ser que solo hayan bailarines,telefonistas de odontólogos en departámentos creados para el enchufismo del alcalde?.

¿Como puede ser que han estado vendiendo en La Veu durante años el tema y pase lo que pase?.

¿Como puede ser que el "nostra batlle"viviendo a cien metros no se haya enterado?.

Normal,está viajando,haciendose fotos,jalando con buenas sobremesas (en eso es especialista,como buen vasco).

¿Como puede ser que llevan diez años de propaganda en La Veu y pase lo que pase?.

Tenemos el alcalde y los concejales que nos merecemos,somos un pueblo "bananero" donde cualquiera,con el unico merito de ser un "correveydile" puede estar en el abrevadero municipal.

Tenemos lo que nos merecemos,no nos quejemos.

Anònim ha dit...

Era tanta la gente joven que se agolpó a la Sala de la Casa de la Vila que hubo momentos de te nsión per ocupar una silla, hubo quien reclamo a los mossos d'esquadra para poner orden a tanta masificicación, eran jóvenes que querian escuchar las promesas -como ZP- con la esperanza de conseguir una vivienda digna y asequible.
La próxima convocatòria Sra. Eva, hagala en el Pabellón de Deportes, allí seguro que cabremos todos y todos. Qué éxito de convocatòria, no hay duda señora Eva que es usted un "crak", y su tecnica, la de la sonrisa profiden, una maravilla de tecnica se nota la cantidad de pisos que ya se han subastado para ocupar, que marcha llevan, cada dia hay más jovenes viviendo de alquiler y a modicos precios. Un buen trabajo, si señor, y lo malo que no lo publican y dicen los muchos pisos que estan en oferta, etc. etc.
Creo que no aprovechan sus medios locales para difundar tan faustos exitazos viviendiles.
Enhorabuena señora concejala, siga asi y pronto la subiran a usted a otra concejalia mñas importante, como la ministra Chacon de la vivienda al ejercito.

Atentamente un joven agradecido
Pepito de Can Codony

Anònim ha dit...

En el mundo de la ciencia muchas veces se escuchan a científicos decir "Eso es un buen razonamiento. Mi teoría estaba equivocada" y cambian su enfoque para descubrir nuevas cosas. Sin embargo no recuerdo la última vez que un político o un religioso dijese lo mismo (Carl Sagan)

Anònim ha dit...

Això passa per confiar en un govern que s'ho fa i s'ho dsfà tot ell sol. potser que començessim a unir-nos els que de debó ens preocupa el poble i la gent que hi viu.

I si de moment he de continaur aguantant la cara d'aquesta dona durant quatre anys més, igual que gran part del govern actual, exigeixo, com a votant, però en primer lloc com a persona, una formació continua per aquesta gent. Que fer-se fotos, cridar quan s'ha de cridar, callar qun s'ha de callar i dir tontèries quan no toca està molt bé, però hoestà més si fossin competents

Anònim ha dit...

MUCHO DE POLITICA DE ESCAPARETE Y POCO TRABAJO DE TRASTIENDA.
PÓNGANSE LA PILAS SEÑORAS DE LA REGIDORIA DE L'HABITATGE, COBRAN USTEDES MUCHO Y POCOS LOS RESULTADOS, SI NO ? AHÍ LOS TENEMOS PISOS DE MENOS DE UN AÑO Y CON SERIAS IRREGUJLARIDADES.
LOS JÓVENES DE MONTCADA QUE CREEN QUE ESTAN DICIENDO.

MANUELA

Anònim ha dit...

La Regidoría de Habitatge,está al frente de una incompetente,sin experiencia ninguna,puesta por ser-correveidile del Rey del PSCesar,rodeada de bailarines y saltimbanquis varios.

Y no nos engañemos,estan puestos por Cesar-Maresma "el Duo Dinámico" para que den la cara y ellos con sus viajecitos uno,y el otro callando y chupando.

No les interesa que aprendan,quieren borregos.

A proposito ¿que piensa el de CiU que se presentó en las listas? el Casal ¿esta´de acuerdo del enredo de su jefe con la cervecería,con Santa María?.Casal, "el teu capitost es un embaucador".

Anònim ha dit...

Per a la Regidora Eva G. Palau :

Acostumats a fer parides , cosa habitual en aquest govern, et recomano entrar en el Forum Pal de Paller . Hi ha una iniciativa dirigida als joves que estic segur que disfrutaries posan-la en practica a Montcada.

Es clar que si la recomenació surt d'aquestes pagines , el més segur es que no et deixin fer res.

Malgrat ser una "parida" , hi ha quelcom d'interesant , els joves participan en una elecció de l'Ajuntament Jove, faran les votacions amb llistes obertes, vot per internet, etc, etc,

Ja pots tornar enviar 400 cartes, aquesta vegada et juro participar-hi.

Lluis.