30 d’abr. 2008

REUNIÓ TRANQUILITZADORA



Una seixantena de pares i mares del Col·legi Font Freda varen escoltar ahir els plans de futur de les obres de L.A.V. que es fan, tocant el Centre Educatiu.
Les explicacions donades per representans de l’Ajuntament, Adif i el Cap d’obres de l’empresa van anar dirigides a tranquil·litzar les preocupacions de les famílies davant el perill que pot comportar els treballs que fan tant a prop de les aules .

L’empresa s’ha compromès a fer un mur de 4 mts d’alçada per esmorteir el soroll i donar més seguretat, les obres continuaran i les més properes al centre es faran de nit i al juny quan comencin les vacances , malgrat que han avisat que segurament s’allarguin alguns mesos més.

Es faran canvis en l’interior del col·legi com un passadís d’accés a l’escola bressol i habilitar un espai al pati per alumnes de preescolar . També es preveu traslladar l’Escola bressol a uns barracons quan els treballs de perforació així ho indiquin, aquest lloc és per l’empresa i Ajuntament l’únic a on podrien sorgir dubtes , mínimes, sobre seguretat.

Els pares i mares han estat convidats a fer un seguiment de les obres dins de la Comissió que es crearà . L’AMPA s’ha mostrat satisfeta per les explicacions rebudes ja que rebaixen en bona part la inquietud que tenen davant de la magnitud d’aquestes “faraòniques obres” hi esperen poder continuar amb la mateixa línia de diàleg oberta ahir.

0 COMENTARIS (clica i escriu els teus):