12 de gen. 2007

2,7% D'INFLACIÓ DE L'ANY 2006

No hi ha excusa, què compleixin!

Ara que ja és "oficial" la dada del 2.7% d’inflació de l’any 2006.

Per tant, exigim que l’equip de govern del nostre Ajuntament compleixi el que va prometre en el seu programa de govern, i que deia, entre altres, que els impostos a Montcada pujarien sempre per sota de la inflació oficial.

Doncs, que ens retornin com a mínim el 0.8% que ens han cobrat de més (exercici de l’any 2006).

Un servidor, com a bon ciutadà, compleix amb les seves obligacions de pagar els seus impostos, espero que els nostres polítics que administren els nostres diners, compleixin allò que prometen.

Per facilitar la tasca proposo, que els rebuts dels diferents impostos que es posin en circulació l’últim trimestre de l’any, s’endarrereixi uns dies, fins que la dada d’inflació sigui oficial. Així els seria molt més fàcil ajustar la quantitat a cobrar.

A mi, concretament, m’han de retornar 3,20 Euros.

UN CIUTADÀ RESPONSABLE.

1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

anonimo
Dice si alguien sabe que la contribución nos subirá para los almacenes y parkings un 12% en el 2007 o que el impuesto de IIVT subió un 300% el año pasado, alguien ha caculado el porcentage de subida de los impuestos en los últimos 8 años. Es normal que hayan subido de media un 50%, mi sueldo no lo ha hecho y el cuento de la comparaciones con otros municipios se locuentan a la veu de Montcada, pobre lo que era y lo que es.

un anónimo que votará a cualquier partido que se dedique a hacer oposición de verdad, vaya cahondeo de gobernantes y oposición que tenemos

ánimo confidencial