30 de gen. 2007

LES ELECCIONS...CADA VEGADA MÉS A PROP

Que venen eleccions, alguns titulars que hem pogut llegir....i altres que els poso jo mateix, amb el permís de tots vostès.


“César Arrizabalaga repeteix com a candidat local del PSC...”. ( recordeu d’aquell antic concurs de tv “ Yo sigo."... doncs, igual)

Presentació de l’alcaldable de CíU (“deixeu que els ciutadans vinguin amb mi....i si no podeu, doncs, truqueu al 610.555.135, linia directa....), per cert, els veïns de Can Sant Joan van mostrar-se entusiasmats amb aquesta iniciativa del senyor Maresma.


EUíA Alba Maria de Lamo escollida candidata a l’alcaldia. Comentari: ja està bé que nomenin una substituta, doncs, el que hi ha, actualment, el senyor Carles Tabernero, s’ha perdut....no és veu en lloc, recordeu aquell altre programa televisiu: “quién sabe dónde...”


IC-Verds....? no sabem res del nou candidat, de moment, res més podem sentir la cançoneta que surt del seu local.... “ Aquel camino verde, camino verde que va a la ermita, desde que "tu" te fuiste, las margaritas estan marchitas ....”


Els dels PP, res més hem sabut, fins ara, han canviat de portaveu: la guapa regidora Eva, que junt a una altra regidora d’ERC , encara que estigui a les antípodes del seu ideari polític, al menys son dues dones estan donant una mica de color davant dels avorrits plens municipals, on “el rodillo” es fa present per obra i gracia del gran pacte municipal, 18 contra 3. D’ací es veu la importància de comprar complicitats per posar “sordina” a les trompetes de l’oposició.

ERC, la veu discordant i esquerrana, de moment, apunta a què repeteixi la seva i única representant en el Consistori “Una voz en el desierto...” esperem que aviat siguem més veus, perquè, punyeta¡, hi ha molt desert en aquest ajuntament.


Anselm

1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

No cal trucar al lobatón, pel que se el regidor desaparescut ha decidit ocupar el seu temps lliure en posar querelles contra l'organització política que el va posar on està.