28 de gen. 2007

MOLT BÉ...! AMICS I AMIGUES!
MONTCADA CONFIDENCIAL FA DOS MESOS QUE ESTÀ SORTINT A INTERNET, I VIST ELS RESULTATS, NO PODEM AMAGAR LA NOSTRA SATISFACCIÓ, QUE ÉS COL.LECTIVA I COMPARTIDA.

ANEM PEL BON CAMÍ.
ALGUNS VAN CREURE QUE ENS TAPARIEN LA BOCA PER SEMPRE, RES MÉS LLUNY D’AIXÒ, L’ÈTICA, LA CRITICA I L’OPINIÓ LLIURE, QUAN CAMINEN JUNTES, ES FAN SÒLIDES I COM A PLUJA FINA, VA CALANT ENTRE LA CIUTADANIA.


HEM ASSOLIT 10.000 ENTRADES

GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES.
CONTINUEU AIXÍ, FEU CÓRRER EL NOSTRE BL
OG.L’equip de Montcada Confidencial

5 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

La feina ben feta, tard o d'hora dóna el seu fruit: molt bé l'equip de Montcada Confidencial, les gràcies us les hem de donar els veïns de Montcada, tot i que em consta que molts, com jo, ens SENTIM MONTCADA CONFIDENCIAL, sí, amb majúscules. Gràcies perquè dins del "batibull" que ens fa viure aquest nostre "des-govern municipal", aquest blog ens obre una finestra on podem veure que hi ha altres opcions, el camí el veig molt dur i difícil; com diu un altre comentari en l'espai anterior, seria molt bo que hi hagués una candidatura independent, (evidentment que el vot en blanc no és cap solució i en el fons encara ens faria enganxar els dits, seria, crec, el vot de la desesperació) però amb el desgavell que hi ha, qui s'atreveix a posar-s'hi? Amb unes despeses tan exagerades, amb uns crèdits a llarg termini que no vull ni pensar, amb una tan mala planificació, tan mala gestió, tan... no acabaria i em dol, perquè tampoc els socis del PSC, han tingut ni la decència de dir prou, tot per "aguantar el cul a la cadira", (no m'agrada ser grollera però no li veig cap altre qualificatiu), la pobra oposició poc té a fer perquè és com allò que el peix gran es menja el petit.
És desesperant, però sobretot, CONTINUEU, que cada dia som més i almenys encara que molts de nosaltres veiem que no tenim potser prou força, ens ajudeu a saber que tenim la raó.
Maria Sentís (Montcada Centre)

Anònim ha dit...

Felicito de tot cor als creadors d'aquesta pagina d'opinió, heu de saber que no esteu sols, hi ha molta gent que pensa igual que vosaltres i ara convindria que les vostres opinions, denuncies, etc, podessin arrivar a la majoria de la població.
Com s'ha de fer? Un anuncia ala Veu seria una bona messura, no?


Un ciutadà compromès.

Anònim ha dit...

Es verdad, parece que hemos tenido suerte en este desierto conquistado por las fuerzas "armadas" del PSCesar . En este desierto y reitero, donde nadie ve nada que no sea observado y bendecido por esta conocida secta y su omnipotente lider. Parecía que entre contaminación y palabras de furia que se nos agolpabán en la garganta nos íbamos a asfixiar si no tosíamos. Pus ya, ya tosemos un poco, gracias ha este medio, aunque de momento no cambie nada, puede ser que el miedo a ser punto de críticas pare el carro a estos desaprensivos KINKIS

Anònim ha dit...

EL AYUNTAMIENTO DE MONTCADA I REIXAC NECESITA OJOS QUE VEAN LO QUE ALLÍ PASA Y PASA L'EQUIP DE MONTCADA CONFIDENCIAL me mola!

Anònim ha dit...

EN EL AJUNTAMENT DE MONTCADA I REIXAC, HAY MUCHO MIEDO Y MUY POCA VERGÜENZA.