11 de gen. 2007

CARTA REBUDA...CARTA QUE PUBLIQUEM

Benvolguts i benvolgudes:
M'agradaria felicitar a tots els que dia a dia , continuen treballant per Montcada i Reixac , a tots aquells que donen el seu parer sense por i que expresen les seves opinions lliurament.
No cal dir que la primera felicitació es per Montcadaconfidencial, un blog lliure i clar , obert, honest , entenidor etc.....
I aprofitant aquesta felicitació , m'agradaria fer unes preguntes per si algú pot contestar-les.
Quin és el cost final del nou camp de futbol?
Quin serà el cost final de la nova biblioteca?
Quan gasta el nostre ajuntament mensualment en publicitat?
Quins son els sous dels 18 regidors del govern?
Quan va costar el dinar que l'ajuntament va oferir a la casa de les aigües a tots els treballadors de la casa gran?
Té previst l'ajuntament el cost del personal i el cost de manteniment de totes les noves instal.lacions ?
Quin es el cost final dels contenidors soterrats i quina valoració en fa el nostre ajuntament?
Quan costa instal.lar una pista de gel en el nostre municipi?
De la resposta a totes aquestes preguntes ( i més que podriem fer) depent el futur de Montcada i Reixac , ja que els propers equips de govern tindran serioses dificultats . Crec que el nostre alcalde s'ha equivocat d'epoca i de segle , el temps dels Romans ja ha passat , tot i que ell tingui un nom molt adient. Un exemple molt entenidor de com és el nostre alcalde el teniu al bosc d'en Vilaró , on hi ha una plaça amb el seu nom ( no cal dir res més).
Amb el permís de tots els responsable d'aquest blog voldria dir que "JO TAMBÉ SOC MONTCADA CONFIDENCIAL !!!!!!!!"

4 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Totalemtn d'acord amb el contingut d'aquesta carta i subscric totes les preguntes, a mi també em bullen pel cap i m'agradaria moltissim que algú respongués ni que sigui al menys alguna.
El que també passa de taca d'oli és com és que hi ha una plaça amb el seu nom, creia que els noms que hi havia al Bosc d'en Vilaró eren relacionats amb ocells d'aquesta zona així com que no hi ha cap carrer a Montcada que porti el nom d'algú que estigui viu; que passa que estem davant d'un "pájaro"? o que és un "vivo"?, o les dues coses?
Estem arreglats, bona feina Montcada Confidencial!

Anònim ha dit...

Una matización: La comida que se hizo en la Casa de les Aigües, no fué precisamente para los trabajadores del Ayuntamiento, sino para concejales, personal de confianza y determinadas jefaturas. Los trabajadores del Ayuntamiento ya tenemos suficiente con "comernos" la mala organización y las decisiones con las que nos regala el equipo de gobierno durante todo el año.

Anònim ha dit...

No t’ho perdis, una plaça amb el seu nom, i un edifici sencer per ubicar el despatx, entre altres, de la senyora regidora que està al front de Montcada Òptima i de la regidoria de l’habitatge, és a dir, la seva dona. Tot queda en casa, com diu la dita popular.
Què hi farem? Viure per veure.....Quo Vadis: on vas Montcada. I el senyor Iceta per quin cantó mira? Ai!, sí, ja ho sabem, guanya eleccions, que és el que importa, oí?. Socialisme, faltaria més... Què Déu ens ajudi, si us plau....¡

Alex

Anònim ha dit...

Proposo que la placeta on s'esta acabant l'edifici de la Font Pude nta, -el més alt del barri- no s'anomeni El Gran Senescal, sino el Gran Oportunista.
A veure si al final, l'àtic d'aquest -singular i altiu edifici-de 5 plantes,miracle de l'ordenamet metropolità i amb la miopia dels arquitectes municipals, sigui, finalment, ocupat per un propietari singular, altiu, i potser socialista.
Montcada si segueix aquest camí, segur que farà història...
Miquel C.