16 de gen. 2007

TERRA NOSTRA I LA ZONA 15


Algú ens podria dir que s’ha fet del Pla de Millora Urbana pensat per a tots els veïns de Terra Nostra?

Aprovat pel Ple de l’Ajuntament el mes de febrer del 2005, publicitat amb tot luxe de detalls pel nostre Ajuntament a través d’un butlletí especial de Montcada Info el mes d’abril del 2005. (per veure Montcada Infor - clica aqui)

Algú sap que passa ? Ha desaparegut del mapa? Hi ha promeses, però no hi ha diners?

Veurem algun dia la Avda. Terra Nostra, tal com s’ha promès, amb passos elevats per a vianants i amb les línies d’electricitat soterrades, la veurem amb amples voreres?

Veurem algun dia el nou vial paral·lel a la Riera de Sant Cugat, amb carril bici i zona d’aparcaments?

Veurem algun dia realitzat -tal com va prometre l’Alcalde- aquest ambiciós projecte?

Veurem la N-150 que passi de carretera a carrer?


Sr. Alcalde: Han passat dos anys i de moment “ màstic de plàstic” . Molta pompa, molt soroll de propaganda, molt marketing, però de realitats cap ni una.


Sr. Alcalde: Li demanem que a través d’un nou butlletí especial de Montcada Info ens expliqui com està aquest ambiciós projecte. Sinó és així, podem pensar molts que era tot fum, que tot era virtual.

Sr. Alcalde: No hi haurà per casualitat algun inversor - especulador que estigui aprofitant aquest “impasse” per anar fent el seu agost?

7 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Si hi ha algun especulador són aquells veïns que aprofitant la voluntat municipal en desafectar sòls en benefici del propi col·lectiu veinal han aconseguit embutxacar-se quantitats que mai haguessin pensat i que mai reconeixeran.

Deixeu ja de fer demagògia i expliqueu les realitats tal i com són, no tal i com vosaltres les veieu des del vostre prisma de rencúnia i moltes vegades des del desconeixement

Anònim ha dit...

Per què no ho expliquen aquells que des de l’any 1999 tenen la paella pel mànec i especialment la informació privilegiada sobre la taula -les modificacions del sòl del PGM-, aquesta informació en mans “d’uns” pot comportar beneficis especulatius a uns altres, i no precisament als veïns que tenen llurs vivendes, sinó a una altra classe de veïns ¿ tu ja m’entens oí, amable comunicant que a ben segur guardes la cistella del pa.

J.A.G.

Anònim ha dit...

Un internauta acusa al Blog de fer demagogia?
L'informació comença fent una pregunta : " Que s'ha fet del Pla de Millora Urbana? "
Recordar una promesa feta fa dos anys i que de moment no s'ha fet res , es fer demagogia?
Es que el butlleti de Montcada Info no va exirtir mai?

Que l'Alcalde expliqui com esta el tema, ja que ha passat el temps suficient per poder reclamar si aquest Pla es veura realitzat algun dia.

Felicito als amics de Montcada Confidencial i els demano que continuin en la mateixa linia incisiva.

JA G.S. ( Montcada Centre)

Anònim ha dit...

Nosaltres no tenim la veritat absoluta, ja ho vàrem dir a la presentació d’aquest blog. Nosaltres volem dir la nostra i a la vegada animar a tothom que digui la seva. Aquest internauta que diu que som demagogs, li volem contestar.
Vostè i els seus companys, d’això... van sobrats, cal escoltar i retenir les paraules triunfalistes i inflades del senyor alcalde, dels seus acòlits, dels medis de difusió pròpis,com: La revista Mira (sembla més un conte d'Alicia en el País de les maravelles), o bé un butlletí que canta les bonances de la gestió municipal, sense que ningú sigui capaç de dir res....Aquesta revista no té cap valor ideològic ni formatiu per a la seva militància, no hi ha debat, no publiquen res més que fum...aquest mitjà gràfic i la seva web (PSC local)són res més que polítiques de gestos, un culte a la personalitat del seu lider omnipotent. A banda, des de l’ajuntament, la revista municipal “Montcada Info, és un clar exemple de demagògia a través del disseny virtual i de les paraules boniques i promeses que ratllen la lògica de la prudència política, i naturalment, tot plegat, amb resultats minsos.
Cordialment
Un col.laborador de Montcada Confidencial

Anònim ha dit...

Arreglar carrers com a Can Sant Joan, no dona diners són despeses, però tenir edificis com l'illa de Montcada, el de la Font Pudenta els dos nous gratacels de Mas Duran i edificar sense tenir en compte el benefici del poble, "fem una ciutat maca i agradable", aixó serveix per tenir contens als constructors i promotors de vivendes. Quina vergonya de govern, de llicències d'obre concedides sense més contraprestació pel nostre Municipi.

Pregunta, quina edificalitat té la cervesería? serà un altre gratacel?
si que sé que podria haver estat una gran zona d'esbarjo, però com Montcada Centre va sobrada d'això

Anònim ha dit...

EL QUE HABLA DE DEMAGOGIA I MENTIRAS EN EL CONFIDENCIAL SEGURO, SEGURO ES AMIGO DEL EMPERADOR ¿NO SERÁ LA PORRO?

Anònim ha dit...

LA CASA DE LA SRA. PORR0 SON DE LAS LEGALES?