17 de gen. 2007

MONTCADA ÒPTIMA

Joan Maresma (regidor de CíU) ha estat nomenat nou Conseller Delegat de l'Empresa Municipal “Montcada Òptima.


L’actual Regidor d’Hisenda substitueix a Joan Celma (Ex director Gral de l’Ajuntament) que havia causat baixa el 1º de gener del 2007.

Aquest acord del Consell d’Administració de l’Empresa Montcada Òptima pot tenir diverses lectures. Per descomptat la primera es cobrir la vacant que va deixar Joan Celma i l’altra, crear un parèntesis i esperar els resultats de les properes eleccions locals.

Aquesta Societat Municipal està íntimament lligada a la Regidoria d’Habitatge que controla la dona de l’Alcalde, la senyora Fina Manzano. Aquesta cartera s’ha transformat últimament objectiu prioritari, per part del nostre Alcalde, que la vol promocionar sigui com sigui.

El fet de què Joan Maresma sigui el nou Conseller Delegat indica també que tant el PSC com CíU donant per fet que tornaran a pactar el futur govern local.

Si és així, es complirà el desig manifestat pel líder de CiU que va expressar públicament que les seves aspiracions futures passaven només per “ estar en el nou govern”

M.C. (foto:www. montcada.org )

6 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

No sé que pensaran els companys de partit del Sr. Maresma però si jo fos militant de CIU em donava de baixa. No creia que arribés a tant ni tampoc creia que la direcció de CIU fos tan (?) com permetre-ho. Ho lamento, però l'han ben errat. I sobretot, no es lamentin a l'hora del recompte de vots ni busquin justificació pels resultats.

Anònim ha dit...

Joan, Quo Vadis?. Si aquest nou càrrec fos incompatible amb el de regidor, deixaries la regiduria?. De veritat Joan, més d'un convergent veuria amb bons ulls el canvi del cap de llista de Convergencia a les properes eleccions municipals.

Anònim ha dit...

el vot convergent demana el canvi, el vot convergent vol una nova llista i això ho voldria tota Montcada, però al Sr. Maresma i al seu amic Cesar no l'interesa, quina pena de polítics i això que pensen en el benestar de Montcada.

ànim cofidencial

Anònim ha dit...

SUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSQUE EL SR. MARESMA ESTÁ DESCANSANDO GUARDEN SILENCIO. EL DUERME Y NO SE METE CON NADIE.

Anònim ha dit...

El Sr. Maresma va hundir a CIU

Anònim ha dit...

Siempre los mismos y más de lo mismo.
Dejen paso a gente nueva!
Uds. ya se han enriquecido bastante pónganse al final de la cola por si a caso algún día llegan otra vez.
DEJEN PASO A NUEVAS IDEAS!
BASTA YA, ESTAMOS EN EL SIGLO XXI, NO SE HAN DADO CUENTA?