1 de gen. 2007

CARTA DELS ESCOLTES DE MONTCADA I REIXAC, EN RECORD D'EN ANDREU NAVARRO (d.e.p).

Com sigui que hem redactat un escrit referit a l'ANDREU NAVARRO en la seva vessant "Escolta" i que està pendent d'enviar-se a la redacció municipal. Agrairem que totes i tots aquells que vulguin signar-lo s'adresin a la farmàcia J Relat de Montcada Centre per la seva signatura.

Acompanyem l'escrit per la seva difusió
MOLTES GRÀCIES I UN BON ANY 2007
ESTEVE RECASENS I FREIXAS EULALIA RELAT I ROCA.


ANDREU NAVARRO I DOMINGO

Els sotasignants, companyes i companys escoltes de l’agrupació d’escoltisme de Montcada i Reixac que vam compartir amb ell aquells anys d’escoltisme local, volem deixar constància de la importància de la tasca feta pel nostre benvolgut Andreu en l’àmbit educatiu i formatiu del jovent de Montcada i Reixac.

Ell, juntament amb la Mª Àngels van fer el relleu com a caps responsables de l’agrupament escolta Mare de Déu del Turó a l’any 1971 i van continuar com a responsables de l’escoltisme local fins a mitjans de la dècada 1980-90, dedicant a aquest moviment educatiu els seus millors anys de joventut. En aquests anys, la seva dedicació a l’escoltisme va ser quasi-total. No sols preparava les activitats pròpies del dia a dia de l’agrupament, sinó que col.laborava en les tasques de formació de caps, edició de fitxes tècniques etc. de la Delegació de Barcelona dels Minyons Escoltes.

Molts noies i nois montcadencs han rebut la seva formació cívica, humana i pedagògica de servir als altres i va fer seu l’objectiu escolta de fer aquest món nostre una mica millor.
Company tu que has estat fidel al nostre lema “sempre a punt”, descansa en pau.

Els escoltes de Montcada i Reixac 31-12-2006

0 COMENTARIS (clica i escriu els teus):