22 de gen. 2007

LA SANITAT

Donem espai a un nou escrit adreçat a Montcada Confidencial i signada per: "la sensatez".

LA SANITAT

Faig preguntes?

Quina inversió fa l’Ajuntament de Montcada en sanitat?

Per què no tenim especialistes (ecografies, radiografies, traumatologia, recuperadors, etc…) a Montcada.

En el nou CAP tindrem els serveis abans esmentats?

Què tindrem un Hospital mòbil, lleuger, o tindrem un Hospital? si jo vaig amb un problema m’atendran o em faran un “ reenvio “ a Vall d’Hebrón.

Per què en el CAP sempre tenim cues i no atenen els telèfons d’urgències? Podem consultar això a la Policia Local. És tercermundista!, s’hauria de demanar la dimissió del gerent del CAP de Montcada ja !

On estan les campanyes Sanitàries -La VEU serveix per més coses que per fer propaganda del govern municipal-, la SIDA, el càncer, l’obesitat, com menjar bé. On tenim les polítiques de prevenció?.

Montcada té una bona atenció domiciliaria? Infermeres, doctors, etc.

Quan vaig al metge jo tinc l’atenció que mereixo com a pacient?

Tenim els suficients metges? si jo tinc hora a les 10 h. el proper malalt la tindrà a les 10,15 h.

Tenim ambulància, després de vuit anys de govern “César”. Bé, jo no la veig allà en el CAP.

Està ben pagat el personal sanitari d’acord amb els seus estudis i amb la important labor social que fa o estan millor pagats els responsables del govern municipal (regidors, directors, caps etc… seria interessant aquesta comparativa)

Montcada té o està ben equipada a nivell d’equips sanitaris a l'igual que el Sr. Alcalde i algú més té els millors ordinadors portàtils (de 800.000 pts), segons estem informats.

Conclusió: massa preguntes sense resposta, hi hem de dir el de sempre, amb els impostos que paguem perquè no tenim els serveis que els nostres governs ens poden donar sense cap desgavell econòmic. Per favor, els ciutadans mereixem els millors serveis sanitaris públics, i si això ho tinguéssim, les mútues privades no tindrien cada any tants pacients. Per favor senyors governants, gastin els diners en allò que és necessari. Abans un metge quan passava consulta tenia una infermera que l'ajudava, ara no, perquè es treuen serveis i no es posen de nous amb més eficiència...ningú protesta. El govern Municipal ha de fer servir els seus mitjans (propaganda, poltrones metropolitanes, diputacions, mancomunitats, consells comarcals etc…) per dir allò que els ciutadans demanem i no emmudir i cobrar un altre sou a final de mes.

La sensatez


2 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

800.000 pts per un ordinador ?

qui paga ?

Si es l'Ajuntament , cal exigir una explicació del perquè d'aquesta despesa.
Si es un donatiu altruista, convé saber qui es.

Salvador Puig.

Anònim ha dit...

Ordenadores de 800.000 pts. y la nova página web municipal montcada.cat de una inversión de un millón de euros.

Y para los servicios sociales las sobras.