13 de juny 2007

CARTA PUBLICADA DARRERAMENT AL DIARI AVUI

Zona-21

Amb referència a l'article publicat pel seu diari respecte a la situació de la zona 21 de Santa Maria de Montcada, volem fer les rèpliques següents:

L'alcalde no diu que moltes de les persones que estan d'acord amb el pla són immobiliàries, veïns dedicats a la construcció i d'altres a qui s'ha permès la construcció d'habitatges de considerable volum durant el procés de tramitació del PGM. És evident que aquests senyors troben fantàstic el projecte.

L'Ajuntament no fa donació de res, ja que els solars dels quals ostenten la titularitat provenen d'una donació dels antics gestors de la urbanització Santa Maria, la companyia General de Urbanizaciones, SL, feta a canvi d'urbanitzar la zona, segons recull el conveni signat el 14 de gener de 1982 i del qual l'Ajuntament no facilita els plànols. A més, afegeix els solars dels propietaris que té dificultats per localitzar.

És lloable l'actitud del Sr. Arrizabalaga d'intentar reduir els costos dels veïns, però el que no és tan lloable és que afirmi, fent un exercici d'hipocresia, que no vol establir greuges comparatius per a la resta de ciutadans, quan la part inferior del barri no va haver de pagar res.

Tot el barri coneix el tracte de favor per part de l'alcalde vers els antics responsables de l'Associació de Veïns, que van permetre aquest pla. Els fets són ben visibles, alguns d'ells estan a les llistes electorals. Li pregaríem a l'alcalde que manifestés públicament que ni ell ni els grups que formen part de la coalició tenen cap relació amb les empreses Alguera, SL i Hercesa, SL. A més, per qüestions electorals, no hem pogut fer la difusió que voldríem del tema.


Rafael González Garcia President de l'Associació de Veïns Terra Nostra Zona 21
Montcada i Reixac

6 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Considero muy graves estas insinuaciones o acusaciones que se vierten en el escrito.
Seria conveniente que aparte de recibir respuesta "oficial" la AAVV detallase mas ampliamente lo que se insinua.

Esto no puede seguir más tiempo asi.Es urgente que se tomen iniciativas para reconducir este conflicto.

Vecino preocupado ( Montcada Nova)

Anònim ha dit...

Estaríamos muy contentos si el Alcalde nos confirmara que lo que se dice en la carta es falso... si fuera así, tendríamos una preocupación menos.

Vecina muy preocupara de la Zona 21

Anònim ha dit...

Pero ya se han tomado medidas legales? Se ha denunciado todo esto? Si todas estas acusaciones son ciertas, por que no se denuncia? Constantemente acusamos a ilegalidades al Ayuntamiento, pues que se tomen medidas serias!
Tess

Anònim ha dit...

este hombre ha ido a la fiscalia anticorrupcion, al superior de justicia de cataluya y los ordinarios de serdanyola y en todos sitios le han dicho lo mismo. nanai.

Anònim ha dit...

Este señor sólo describe la evidencia.
Los hechos están ahí.
Ni el ayuntamiento ni la antigua a.v. convocaron ninguna asamblea ni reunión que explicara a los vecinos arrasar el Pinar para construir 6 bloques de pisos y pasaron "silenciosamente" la aprovacion definitiva del Plan.
Dos años después el ayuntamiento reune a los vecinos para pagar una montruosidad (no solo por los gastos de urbanización, sino, además por unas expropiaciones injustas que se pudieron evitar) y de paso, el pelotazo de la construccion de casi 100 pisos en un pinar que el Plan urbanistico anterior preveia unos 30.
Y como estas evidencias muchas mas.
Y quien quiera lo puede comprobar.

Anònim ha dit...

La ley urbanistica es demasiado flexible y permite el enriquecimiento rápido de manera legal.
Cada vez hay mas distancia entre la legalidad y la justicia.
La zona 21 es un ejemplo.
Casi todos los pelotazos que se han hecho en este pais son "legales", o la Ley los ampara.
La justicia es aquí tambien un cachondeo. Seria urgente cambiar las leyes que deja indefenso a tanto ciudadano honrado.