7 de juny 2007

VALORACIÓ REUNIÓ PSC-ESQUERRA

Valoració reunió PSC – Esquerra dimarts 5 de juny de 2007.

Des d’ Esquerra agraïm la iniciativa del partit socialista, com a força mes votada, d’encetar converses amb la resta de forces polítiques per a la formació de govern. Igualment, valorem positivament el fet que els membres de la comissió negociadora socialista hagin estudiat el nostre programa electoral. Considerem que entre el nostre programa i el seu es podrien trobar punts en comú en propostes concretes però en conjunt el seu programa difereix del model de ciutat que Esquerra sempre ha defensat. Malgrat tot, des d’ Esquerra no hem explorat la possibilitat d’aproximar els nostres programes, doncs Esquera no donarà suport a un govern encapçalat per l’actual partit socialista.
No només per divergències programàtiques insalvables, sinó per incompatibilitat en les formes i maneres de governar. Així ho vàrem fer saber al candidat socialista i al seu equip. Esquerra sempre hem defensat una forma diferent de governar, lluny de la prepotència, de la manca de transparència i de la utilització partidista dels mitjans públics. No creiem que el partit socialista hagi sabut interpretar el vot de càstig rebut per part de la ciutadania doncs continuen instal·lats en la manca d’humilitat.
No serem nosaltres qui mantinguem en el poder als socialistes. Creiem que Montcada mereix una altra manera de governar. Esquerra ha treballar per a aconseguir un canvi en la forma de governar i seguirem treballant, amb coherència, per a assolir aquest fi. Esquerra hem estat a la oposició i continuarem en ella si la resta de formes polítiques no volen formar una majoria alternativa, i prefereixen als socialistes.

Gràcies.
Esquerra Montcada i Reixac.

7 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Bé, Joan Maresma, te lo "han puesto a guevo". De tí depende, recuerda que tú eres hijo de Montcada, y están antes los intereses de tú pueblo, que los tuyos y los de tu partido. Y me consta que tú partido te ha dejado las manos libres para que hagas lo que TU quieras. Por lo tanto no hay excusas, DE TI DEPENDE !!!

O eres Poluidor o eres Anquetil !!!

O piensas en el hoy o piensas en el mañana. !!!

Yo de ti no tendría la más mínima duda !!!

Anònim ha dit...

Gràcies Marta!!!!tots/i totes tenim clar que aquestes no son les formes de governar un poble com el nostre.
Es una accció de molta coherència.
Sophia

Anònim ha dit...

Gràcies ERC per no ser complíce del despòtic kaiser.

Anònim ha dit...

Molt bé, seguirem així, a l'oposició però amb coherència. Hi ha hagut una difícil però bona tasca durants aquests 4 anys, Marta. Ara amb un regidor més i la força de saber-se en el camí correcte, segur que podem(com diu el Llach)anar més lluny, sempre molt més lluny...
Anna Villaronga

Anònim ha dit...

La oposicion siempre está justificada con "servidores" públicos como el cesar.
Tendrás mucho trabajo Marta y te deseamos suerte y fuerzas para denunciar la prepotencial de este gobierno continuista.

Herodoto ha dit...

Este mensaje se lo dedico a mi amiga, que sé que le gustan los refranes...

Otros vendrán que bueno te harán!!

A veces me viene a la memoria... en fin!

David, allá donde estés!! Un abrazo.
Que sepas que se te hecha de menos!!!


Abrazos

Anònim ha dit...

je,je,je, Herodoto, supongo que es a mi a la que va dirigido esto, por lo del refrán..je,je,je, como no se de que va la cosa, y tampoco se quien es David, pues te dedico un refrán o parabola,para que no perdamos este filing que tenemos tu y yo,je,je,je
"El hombre es la medida de todas las cosas, de las que son en cuanto que son, de las que no son en cuanto que no son"
Besos
Sophia
PD: yo siempre firmo todos mis escritos, nunca cuelgo nada sin firmar......