26 de juny 2007

Preguntes d'un comunicant

Què passa amb el Mercat Municipal?
Què hi al darrera de tanta nova àrea comercial?
On és la defensa del comerç local?
On és la defensa del consumidor de poder obtenir un tracte personalitzat?
El Mercat Municipal té els dies comptats?
Hi ha al darrera una nova operació immobiliària del “nostre” ajuntament?
Avui és la cerveseria, demà el Mercat Municipal, passat demà....?


Roc Muntaner Ramon

13 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Es evident que hi ha una dinàmica molt perillosa amb comerç local , la gestió municipal a posat la prioritat en al construcció i certament no ha pensat en els serveis, una ciutat que creix i on els serveis son cad vegada menys , ja que el comerç local cada vegada es menys , comprar a Montcada és tota una aventura. Una aventura que fa que molts de nosaltres busquem alternatives fora del municipi. La política de comerç a estat d'aparador , estudis milionaris sense resultats , fires per on poder treure pit els polítics i res més.

Anònim ha dit...

El mercat municipal ja és mort, ara només falta la proposta urbanística.

No sé si feia falta el centre lúdic, però si que sé que els comerciants de Montcada els destrosa una mica més.

Quin és el interés d'obrir un centre que no está acabat, tots els permisos estan en regla? si demà passa un accident, tothom està cobert.

La cervesería pudeu estar tranquils el Sr. Maresma la defensa igual que la zona 21.

Dir que la regidoria de comerç en aquests últims anys està dirigida per CIU, el que garantitza una defensa del comerç local aferrisada.

Si jo fos comerciant a Montcada començaria amb un dia de vaga per sensibilitzar la població.

Manifestació setmanal per defensar els interessos del comerç Montcadenc i ser escoltats pels nostres governants.

=Operació urbanistica amb vivendes de protecció oficial, es compra per 4 euros i es ven per 100 euros.=destrucció del mercat municipal.

En la nova zona de la Valentine si haguessin volgut fer més equipaments (nou mercat) i menys gratacels segurament Montcada aniria millor.

Atenció al que es vol fer quan la via estigui soterrada, només es parla del soterrament i ningú diu res del que volem per Montcada. Podrem tenir una zona d'esbarjo i comercial com a tots els pobles del nostre entorn o perdrem una altra oportunitat de ser un poble digne.

De moment el consens amb el veins es troba mitjançant un concurs d'idees en el que un Sr. del Pais Basc (per exemple) ens dirà com sera el nostre passeig.

Bé el mercat ja esta mort, tot es qüestió de temps.

salutacions

Anònim ha dit...

Y ahora porque no firma como paraules ?

Anònim ha dit...

Que el mercado y el comercio este muerto, no depende de unos politicos, depende de los comerciantes y de la clientela.

Si yo quiero mercado ire a comprar al mercado, si quiero comercio en el pueblo comprare en los comercios del pueblo, si soy comerciante tendre precios que puedan competir con otros comercios para que la gente venga a comprar mis productos.

Yo estoy de acuerdo con el Centro Comercial que han abierto, el de Can Cuyas no tuvo exito, veremos este.

Los politicos han de ver otras cosas del comercio local, pero que este tenga exito o no depende solo de la gente de a pie y de los comerciantes.

Anònim ha dit...

Un petit comerciant local mai podrà competir amb una gran àrea comercial. Igual que una entitat social o esportiva (com les AA.VV. o un club d'escacs per exemple)a nivell local no pot sobreviure si l'ajuntament al que pertany no te cura del seu funcionament. Quan ens carreguem tot el teixit social, comercial o industrial del municipi, que ens quedarà? Comprar a la Xina? Normalment l'ajuntament te cura d'aquests temes, però en aquest cas crec que no passaràn massa temps en que veurem el Mercat convertit en vivendes i... "caixa cobri"!

Anònim ha dit...

No ens enganyem! Els ajuntaments de la nostra zona han incrementat els seus ingressos gràcies a l'especulació inmobiliària. A Montcada, el terreny s'acaba! Com s'engreixaran les arques municipals? Com es pagaran totes les despesses a que s'està acostumat? El futur tancament del mercat és un fet. Desprès vindràn altres actuacions: requalificacions, expropiacions, etc...

Anònim ha dit...

No puc entendre res... Casos de delictes urbanístics, voleu dir??

Anònim ha dit...

Ningú parla de delictes urbanistics.
Per desgràcia tot es fa dins de la més estricta legalitat.
En aquest cas no es tant el com si no el QUE?

Anònim ha dit...

Tranquil, Jordi , tranquil.

El Climent us farà una campanya per dinamitzar el Mercat.

I tot solucionat.

Anònim ha dit...

Almas de cántaro, com vaig dir en el seu moment, als foros socialistes es comenta que el mercat municipal ja és mort fa molt de temps, es comenta que qui vol anar a comprar a aquest espai lleig, obsolet, que fa pudor...? Als socialistes no els interessa, són massa per comprar al municipi.
Ells, com jo, preferim anar al Carrefour, que és lo que mola... amb el nostre Parquing gratuït, amb el Parquing per a la canalla, no te n'has de preocupar de res.
A més, t'estalvies que algun veí o veïna et tregui els colors a les cues de les parades mentre la fas petar.
Que no, que no, que lo que mola és el Carrefour, o el Mercadona!

Àngel

Anònim ha dit...

CIU ha tenido la responsabilidad del comercio local durante los últimos 8 años, repasar que es lo que ha pasado en el comercio local en los últimos 8 años y tendreis la respuesta a la desvenguenza del Sr. Maresma y la mejor prueba de qué es realmente lo único que le interesa ( sueldo astronómico y jubilación) pero lo mas triste es que los mejores resultados electorales los obtiene en montcada centro c/ mayor y sector del casco antiguo. las zonas peor tratadas por este Sr.

Anònim ha dit...

Alguien sabe que el Mercado Municipal, lo único que tiene de Municipal es el nombre??

Lo que tiene que hacer el Ayuntamiento, y seguro que lo hace, no es trasladar el actual, sino crear un Mercado Municipal, pero de verdad.

Anònim ha dit...

Pues como sugerencia, ya que nuestro ilustrisimo ya se ha ido a Mollet a vender los "contendors soterrats" que se miré el nou mercat municipal, porque lo trasladarón a la zona donde se pone el mercadillo, y todo nuevecito, paradas limpias, gran luminosidad y dinamizan el comercio de la población a base de campañas municipales, enseñando a cocinar en un estant, haciendo sorteos y un largo etc., y se puede ver comprando por allí los viernes y los sabados a la consellera Montse Turá....y con su cesto de la compra y SIN guardaespaldas....es cierto, yo la he visto muchas veces, y encima va preguntando a la gente de las paradas que tal les van las cosas.
es cierto!!! sino pregunten!!
Sophia