25 de juny 2007

ZONA 21 – NOTÍCIA FORÇA INTERESSANT

Un apunt sobre la Zona 21.

Recomanem a totes aquelles persones, especialment als afectats de la zona 21, que escoltin la roda de premsa que es va fer el dia de la presentació del pacte de govern entre PSC-CiU . Es pot veure a l’adreça telemir.blip.tv , i concretament cal punxar la peça que es titula “rueda de premsa” i entre les moltes coses que es varen anunciar n'hi ha una concreta que es refereix a la Zona 21 , al minut 11’45” que pel seu interès és digne de què tothom la conegui.

L’Alcalde César Arrizabalaga va dir que el tema de la Zona 21 tenen una nova proposta que esperen pugui ser assumida per tots els grups polítics així com pels veïns de la zona, la proposta que es té pensada va en la línia d’atenuar al màxim possible les conseqüències que portava l’actual Pla d’Urbanització, la mateixa la volem presentar també al Director General d’Urbanisme de la Generalitat.

Creiem que val la pena escoltar de nou les paraules de l’Alcalde, en les quals afirma que fins el mes de setembre no contestaran les al.legacions dels veïns, negant els rumors que afirmen que havien estat rebutjades.

Telemir.blip.tv Roda premsa, Zona 21 , minut: 11.45”

6 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

per cert... les al.legacions que s'han desastimat són les de la UA1 de la zona 21 i els veins ja hem rebut les cartes de l'ajuntament informant dels motius de les desestimacions. O sigui que de rumors res des res...

Anònim ha dit...

He escuchado la rueda de prensa en su totalidad, en referencia a la Zona 21 , me parece que la intención es calmar de entrada para luego aplicar alguna solución , digamos " mas economica" para los vecinos. En ningun momento se oye autocritica y si un par de veces la palabra " No es ningun capricho" , " la cuestion no es facil" " queremos que sea una propuesta lo mas asumible posible para la mayoria de afectados" .

Ah!!! al final ...y era en broma.... Cesar dice en el momento de hacerse la foto con Juan Maresma : Vamos hacer un pacto de sangre ... ( ja, ja, ja) ..

Repito, estas palabras, son sacadas del contexto en que se celebraba la rueda de prena que en general era de "buen rollo".

Anònim ha dit...

Las palabras del sr. Cesar (hablar con la Generalitat y reducir costes) no es una novedad. La novedad seria que compartiera los detalles y concretara compromisos de verdad.
Si contara más con los vecinos acabaría con tanta incertidumbre.
Mientras tanto, la empresa Inmobiliaria ya ha encendido motores. están impacientes por arrasar el Pinar.

Anònim ha dit...

trobo que amb el càrrec que té com a alcalde d’un municipi de més de 30.000 hab. de la província de Barcelona, hauria de parlar amb més naturalitat i més sovint en català, com a representant del municipi. Em pregunto com es faria entendre per exemple a Mallorca ?

Anònim ha dit...

Bueno a todo se le llama "rueda de prensa".

Arrizabalaga, se repite como el ajo. Siempre dice lo mismo, y más de lo mismo.

Pobret Joan, espentat ! transvalsat !. Només deia "Si ja Cesar ho ha exposat molt bé ......" Patétic Joan !! Quina pena. !! Joan "Poulidor" Maresma !!
Desperta't !!!

Anònim ha dit...

Menos mal, Arrizabalaga que no lee este blog, menos mal ..... que si lo llega a leer .....

Ya es importante que lo haga, quizás se de cuenta que no lo hace todo tan bien, como le hacen creer sus acólitos.

Suéltese hombre !!!