10 de jul. 2008

MANI " VOLEM L'HOSPITAL JA ! "












(Per veure les imatges més grans, cal clicar sobre les mateixes)
Sota el lema: Prou mentires, volem l'Hospital ja! Més de 150 persones s'han manifestat reclamant que es compleixi amb allò que fa tres anys es va anunciar a bombo i platerets.

Volen que comencin ja les obres i que l'ajuntament posi els terrenys a disposició de la Generalitat.La manifestació organitzada per la Coordinadora per la Sanitat Pública de Barberà-Cerdanyola-Montcada i Ripollet, s'ha desenvolupat sense cap incidència remarcable.

Ha recorregut el carrer Major, Guadiana, Plaça Lluís Companys i ha finalitzat davant de l'Ajuntament a la av. de la Unitat.El manifest s'ha llegit tres cops; una davant la Casa de la Vila, l'altre a les portes del C.A.P i finalment a l'Ajuntament, on l'Alcalde accidental Senyor Joan Maresma, ha rebut als manifestants agafant el compromís de fer arribar a la Generalitat, la reclamació de la Coordinadora.

Nota: S'ha escoltat algun comentari sobre el "normal" gest democràtic que ha tingut l'Alcalde accidental Joan Maresma, en rebre als manifestants a peu de porta, algú ha fet alguna comparació- que sempre son odioses- amb un altre càrrec polític que en circumstàncies semblants acostuma a sortir per la porta del darrera.

2 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

MONTCADA CONFI ha dit...

credit report
loan calculator
lending company

Thank you very much for your praise

Montcada Confidencial

Anònim ha dit...

Sobre la nota final del alcalde accidental.

El accidental Maresma,muy de las formas,pero de fondo.....

El titular,Arrizabalága Zabala,ni de formas ni de fondo.