29 de jul. 2008

TANQUEM LA PARADETA A PARTIR DEL 31 DE JULIOL FINS.......



Farem vacances, aquest blog restarà inactiu unes quantes setmanes, tot i que deixem obert un espai, perquè tothom pugui dir la seva, per la nostra part intentarem penjar-hi els comentaris el més aviat possible, un o dos cop al dia.


Podríem tornar a repetir el mateix comiat del mes de juliol de l'any passat, el qual, avui per avui, encara és vàlid. És veritat que tenim un any més d'experiència, la qual cosa ens permet afirmar que aquestes pàgines, han tingut una resposta per part dels internautes molt superior al que esperàvem. Hi ha hagut dies que les entrades han superat les 1400 visites. Han estat 365 dies que mica en mica han confirmat que aquest blog i la seva existència tenia sentit de sortir a la xarxa.


Consolidar un espai com aquest no és pas fàcil, un dia, darrera un altre dia.... és un treball de formiga que d'una forma constant intenta aportar el seu gra de sorra per difondre i provocar una altra opinió sobre unes altres, més oficials, més reglades, interessades, subvencionades, etc. Dit això, no volem, no ens ho podem permetre que aquest "èxit" – sempre relatiu- guanyat amb esforç durant molts mesos, es pugui perdre en pocs dies, i per evitar-lo necessitem la vostra col.laboració. Som conscients que molts cops s'han sobrepassat o bé s'han vorejat els límits de certs comentaris o bé opinions fora de mida o de poc respecte envers les persones, per part d'aquells que aixoplugats en l'anonimat, fan servir i cauen en la lleugeresa d'expressions- que trencant l'esperit i la línia d'estil d'aquest blog, és per això que en el proper curs serem molt més curosos en aquest sentit.


Correm el risc, som conscients, que embogits per aquest relatiu èxit ens oblidem dels nostres objectius fundacionals que són principalment la llibertat d'expressió i tot el seu significat. El pitjor que ens podria passar es creure'ns que som els reis del mambo (els administradors del blog), quan els veritables "reis", els protagonistes, és prinicipalment, la "societat montcadenca". El dia que Montcada Confidencial entri en aquesta deriva haurà començat el seu final.


Hem repetit i ens reiterem una altra vegada, que allò que publiquem, opinem, etc " no són articles de fe", són els nostres punts de vista que com tot en aquest món pot ser interpretat des de molts prismes. Som en definitiva, uns éssers humans imperfectes que s'equivoquen i que molt probablement continuarem fent errades, això si, necessitem i acceptem la "critica", doncs, aquesta representa un dels valors per corregir-nos i, que des d'aquí, us reclamem i us convidem, perquè ens feu arribar sempre que vulgueu, les critiques que considereu adients.


Gràcies a tots i totes, els col.laboradors, els comentaristes, els crítics, sense vosaltres tot això no seria possible.


Tornarem el mes de setembre, tot i deixar oberta la possibilitat, per la seva importància, si cal publicar quelcom.


Fins aviat, si les circumstàncies així ens ho permeten.

Bon descans per a tothom!



L'equip de Montcada Confidencial

10 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Des del Bloc de la Zona 21 (http://zona21montcada.blogspot.com)us donem les gràcies per tota la difusió que ens heu fet i us desitgem unes vacances (ben merescudes.

Anònim ha dit...

¡¡Mis felicitaciones al equipo de redacción de Montcada Confidencial!!
Teneis bien merecido un buen descanso.
Buenas vacaciones para todos, a cargar pilas porque el curso que viene se presenta movidito.
Desde Vidreres Joan Segarra.

Anònim ha dit...

Bones vacances i graciès pel vostre treball.
A veure si l'estiu ens senta bé a tots i tornem més relaxats (o no)

Anònim ha dit...

buenas vacaciones amigos del blog os las teneis bien merecidas por aguantarnos a todos, en septiembre esperemos vernos todos amigos

Anònim ha dit...

mas de lo mismo, os deseo un buen descanso,os lo habéis ganado a pulso,
volver con las pilas cargadas hay mucho trabajo....

Anònim ha dit...

Bones vacances per a vosaltres i per a tothom.
Esperem que a la tornada canviin algunes coses de Montcada per a millor: En cas contrari, la tasca d'aquest bloc continuarà sent imprescindible.
Per una Montcada plural i transparent, gràcies.

Anònim ha dit...

Buenas vacaciones amigos,respirar bién(a poder ser fuera de Montcada),y coger aire,la vuelta se intuye "MOVIDITA".
Enhorabuena por el trabajo bién hecho!

nkrna ha dit...

Bones vacances,
grácies per fer posible, un espai de llibertat,
salut i ni un pas en rere

Anònim ha dit...

Desde Galicia os deseamos unas buenas vacaciones.
Os seguimos por el tema de las cementeras.
Suerte y a por ellos.

Xesus y Maruia.

Anònim ha dit...

Felices vacaciones y ante todo muchísimas gracias por vuestro apoyo.

A disfrutar y a descansar, que en Septiembre seguro que continuamos.

Un saludo.
Una Vecina de la calle Molina