3 de jul. 2008

I MÉS .... DE LA ZONA 21


Volem deixar constància de que la masia al carrer Molina, s’ha quedat sense tanques protectores de seguretat.
Recordem a les autoritats de l’Ajuntament que aquesta masia històrica ha estat declarada pel mateix consistori en estat de ruïna i per seguretat, estava acordonada per unes tanques que havia instal•lat el mateix Ajuntament .
Aquestes tanques ara, on son?.
Bona pregunta, però si visiten les obres dels carrers Molina i Canigó pot ser que trobeu la resposta.
Aquesta es la situació actual de la Masia des de fa dies.
És important que es torni a “acordonar” l’edifici de la masia amb tanques per seguretat.
Aquest mateix diumenge hi havia activitats de ball al Casino Terra Nostra i uns nens van sortir de la sala del teatre i van anar a jugar sota els arcs de la façana de la Masia.

11 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Si hace tiempo acordonar esta masia estaba justificado, ahora lo está mucho mas.
¿A que esperan las autoridades?

Anònim ha dit...

Cuando lleguen las nuevas vallas que acordonen la Masia de la c.Molina átenlas bien. No sea que corran la misma suerte que las anteriores.

Anònim ha dit...

a part de les tanques, què pensen fer amb aquesta masia? Si tanta història té, com és que el deixen caure? l'ajuntament no rep una subvenció per rehabilitar-la?

Anònim ha dit...

Es una pena que la foto no se haya hecho un poco mas tarde, se hubiesen fotografiado las ratas saliwndo de la masia y paseando por los cordones de la luz. Bastantes vecinos hemos sido testigos de este desagradable llamemosle acontecimiento, es un nido de ratas y suciedad y ahora entiendo como el Gran Cesar con tanto viaje no tenga tiempo para ver las necesidades de los vecinos de montcada.

Anònim ha dit...

Les diria a Hercesa que una valla no vale tanto dinero.
Han desaparecido las vallas que puso el Ayuntamiento en la masia Y ahora están en las obras de las calles molina,canigó.
A cambio se está exponiendo la seguridad de las personas que estén cerca de esta masia.

Anònim ha dit...

Pero bueno, esto es el colmo. Hercesa saca las vallas de seguridad del Ayuntamiento en lugar de utilizar las suyas propia, es que el Ayuntamiento está sordo y ciergo? esa masía no puede estar sin protección. Si ocurre algo, que no diga que no se le ha avisado.

Anònim ha dit...

"Piensa mal y acertarás" diuen, i en aquest cas crec que les tanques els importen un "comino" i és que ja fa més de 20 anys, quan encara hi havia l'alcalde Campos, aquesta masia (que va quedar per l'Ajuntament) només deixar-la la familia que hi vivia, es va fer una molt precària neteja i es va mínimament tancar, en espera que s'aconseguís alguna subvenció o que es pogués veure com conservar-la-rehabilitarla, etc. ja que consta que és del segle XIII. Eren altres temps, a la meva opinió més austers i tot i que mai es fa al gust de tothom, no es sentia ni es veia tant "despilfarro" com ara (vegis viatges oficials, recepcions, gespa multi???, equipaments mastodontics, etc, etc. Tampoc és excusa que no es tingués més cura en intentar fer el possible per no deixar passar el temps i recuperar patrimoni, però és que això d'aquest últims anys ja està passant de taca d'oli i el que és pitjor de tot és que tampoc no veig o sento ningú que es preocupi d'aquest tema del Patrimoni. Sí, evident que és prou important lo de l'Asland, el Soterrament, i altre temes que ens afecten més la salut o seguretat però ningú s'adona que a part de tenir la sensibilitat de valorar la nostra història, patrimoni, arrels i tal... les autoritats estan fent el possible perquè es vagi perdent tot (la masia de Can Sans, la torre Bombita, Vista Rica, l'antiga Cerveseria, la xemeneia de la bovila on ara apareixen les "monstruoses 2 torres de l'Alcaraz...? Podria allargar-me molt més) i tot perquè en deixar-se perdre es fa canvi de qualificació que és igual a especulació i "a buen entendedor pocas palabras bastan". Ja veiem doncs tot al contrari dels pobles del voltant que s'han preocupat de reutilitzar edificis antics per posar-hi algun servei municipal i que llueixen com a joies arquitectòniques.Que voluntat d'això no n'hi ha, que com que sembla que un tant per cent important no són del poble no tenen ni idea de que hi ha ni tenen interès a saber coneixe'l i estimar-lo, doncs vinga, és més còmode anar pel dret: que treguin les tanques, que tapiem les finestres però deixant portes obertes i quantitat de porqueria i molt sovint documents i o objectes que encara tindrien el seu valor, a la mercè del primer que pugui emportar-se'ls, que s'utilitzi com a magatzem de containers de vidre (torre Bombita) i apa, que llavors no ens queda més remei que enderrocar-ho per perill públic, que ara es pot vendre el terreny per... bla, bla,bla!!!!!!!!!!!
P.Roca

Anònim ha dit...

Sr. Roca, gràcies pel seu comentari sobre una part de la historia de Montcada.

Anònim ha dit...

Ya ha pasado casi una semana que se comunicó a la policía local la falta de las vallas y aún no han puesto remedio. ¿Están esperando a que ocurra una desgracia en dicha masía? Se supone que la policía pasará un parte al ayuntamiento.

Anònim ha dit...

Julio es un mal mes.
Todos los meses de Julio nos relajamos un poco y reaccionamos con mas calma de lo normal.

Anònim ha dit...

Julio y agosto son meses perfectos para que los politicos nos cuelen subida de impuestos, y otras cosas impopulares.
Te relajas un poco y zas.
¿queda algun ciudadano que siga confiando en los politicos?
En los nuestros politicos de gobierno poca confiancia queda.