25 de gen. 2008

UN NOU BLOG...ASSEMBLEA DE JOVES DE MiR


divendres, 25 / gener / 2008

Comunicat de l'AJMiR davant de l'incineració de fangs tòxics a l'Asland.


Com Assemblea de Joves també ens posicionem en contra de l'incineració de residus.


Com bé corroboren molts estudis científics, Montcada ha estat i continua essent una de les ciutats més contaminades dels Països Catalans i Europa. Les autoritats competents insisteixen reiteradament en fer campanyes sobre la prevenció de malalties i fer el món més sostenible, però a l'hora de la veritat els diners mouen el món i els interessos de les grans multinacionals s'avantposen als dels ciutadans.


Creiem que el poble treballador de Montcada i Reixac ja ha patit i segueix patint els efectes d'aquesta contaminació.Després de molts anys de lluita popular vàrem aconseguir clausurar la Incineradora. Enguany ens tornem a trobar amb la mateixa problemàtica.


No volem seguir essent l'abocador de l'Àrea Metropolitana. N'estem farts!-Fets, no paraules.-Exigim a l'Ajuntament que vetlli per la seva ciutadania i conseqüentment per la seva salut.


Caldria que recordessin que han estat escollits per recollir els drets i les ambicions de la vilaDes de l'AJMiR recolzem la Plataforma Antiincineració de residus i ens sumem i demanem a la ciutadania de Montcada que s'adhereixi a la manifestació del 31 de Gener.
El Jovent de Montcada en Defensa del Territori.


3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Un 10 per l'AJMIR.

Tot i no estar d'acord en el seu independentisme ni socialisme crec que més joves crítics i solidaris amb les problemàtiques del poble fan falta!

Rafel (Mas Rampinyo)

Anònim ha dit...

En els darrers anys hem observat la proliferació d'Assemblees de Joves arreu dels Països Catalans. Aquestes assemblees s'han caracteritza't per treballar en les diferents problemàtiques que pateix la nostra terra: destrucció del territori, especulació, sexisme, simbologia feixista als nostres carrers,defensa de la llengua, recuperació i vitalització del teixit associatiu,etc.
L'AJMiR és conscient de les problemàtiques que afecten al nostre municipi i treballarà per denunciar-les i oferir alternatives reals a l'actual sistema capitalista.

Salut i Revolució!

Anònim ha dit...

!!Adelante!! jóvenes de Montcada:El futuro es vuestro, se ha de luchar por el territorio, por la tierra que nos ha visto nacer para que nadie nos la pisotee ni nos la maltrate, para dejársela a vuestros hijos mejor de lo que está y en contra de empresas como la cementara, y los que la defienden, que solo piensan en amasar millones mintiendo y a costa de nuestra salud.
Tenéis todo mi apoyo y simpatía. Y lo que hagáis estaré siempre con vosotros, aunque os equivoquéis.
JÓVENES COMO VOSOTROS NUNCA SE EQUIVOCAN.
Con toda simpatía. Manolo "zapatero"