18 d’oct. 2008

ESTAMPES URBANES ......
















Un per l'altre la.........

En el moment que pengem aquestes fotos ja fa més de 20 hores que existeix la fuita d'aigua. Hi ha un petit "geiser" a la porta d'entrada al Col.legi Reixac del carrer Dr. Buxó , la incidència va ser comunicada al nostre Ajuntament , el qual ha rebut varies trucades al llarg d'ahir i avui. La Companyia d'Aigües va ser requerida, perquè procedís a la seva reparació des d'ahir la tarda, la qual cosa i de moment, per allà no ha passat ningú.

No és tracte de buscar culpables o de denunciar el que sembla un mal servei, el fet sigui pel que sigui, fa que es perdin milers de litres d'aigua potable que van a parar a les clavegueres. ¿Quan ens costarà a tots aquest fet? ¿ Com és possible , que una incidència com aquesta (no excepcional) es tardi tant en reparar?

L'aigua va ser motiu de debat, atès la "persistent" sequera que vàrem patir durant molts mesos , en aquells moments tots els responsables varen prometre solucions i van insistir molt en l'estalvi d'aquest líquid imprescindible per la nostra vida . Semblava que tots n'havíem aprés la lliçó, però és curiós com hem oblidat tan fàcilment aquelles solemnes promeses - farem un transvasament, farem, farem i sobre tot no podem malbaratar-la, etc. etc...

L'exemple d'aquesta foto és una demostració d’allò que continua igual que sempre, tornem a caure en el mateix error.

Una avaria, un accident és inevitable que passi , el que no és normal és aquest llarg retard per a solucionar-lo.

2 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Es que los fines de semana hacemos fiesta. Tenemos que ir a la "torre". Nosotros también tenemos derecho a descansar a costa vuestra. El lunes lo arreglamos, vale ?.

Bon cap de setmana, fins dilluns !!

Departament d'obres serveis i xapuces

Anònim ha dit...

Además como ahora nos sobra agua, pues no hay que correr.

Haber si desperdiciamos bastante y luego este verano subimos los precios del agua por la escasez, ya sabeís, a mayor base imponible, mayores impuestos, y eso a nosotros los políticos es lo que nos interesa, subir los impuestos para poder subirnos los sueldos, ¿verdad César?

Hay que dignificar el sueldo del alcalde, este año que se lo suba otro 20 % como pretende.

Un sociata