4 de des. 2006

ALS NOSTRES BENVOLGUTS/DES INTENAUTES

Montcada Confidencial també es vol afegir amb l’ambient d’aquests dies de tradicions, de xerinola, de llums, de torrons i neules.. i que ja omplen aparadors, carrers i llars.
Volem fer, entre tots, el nostre singular pessebre.

Per això us demanem les vostres opinions, les propostes de qui – entre els regidors, regidores, etc. del nostre benvolgut ajuntament- podríem representar, per uns dies, mentre duri els Nadals, totes les figures del pessebre que volem muntar al nostre blog, és a dir: qui pot fer de: Sant Josep, Verge Maria, Nen Jesús, Reis, de bou, d’ase, d’Anunciació, de pastors, de caganer.... etc.

A veure gent...¡ si us animeu i ens doneu la sorpresa d’enviar-nos una bona quantitat de figurants locals.....!

per endavant,
Gràcies

7 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Sin querer ofender a nadie quiero dejar mi propuesta:
Sant José: Maresma; la virgen: Eva Garcia; el asno Carlos Guijarro; el buey Teodoro Garcia; en niño Jesús, Sergio Hermoso; una oveja Juan Garcia; La anunciación Amelia Morral; un pastor J.Sanchez, el caganer Tabernero; Los reyes: Cesar, Parra, Celma. La lavandera: Marta Aguilar; el pescador,Marquez;un cazador Jordi Climent.
De nada
José Luis Ponce

Anònim ha dit...

Cesar Arrizabalaga-niño Jesús
Juan Maresma-buey
Ramón-mula
Carlos Guijarro-San José
Porro-La virgen María
Morral,bufill y Marquez-reyes
La anunciación-Ana Ribas
Teodoro y Eva García-ovejas
Marta Aguilar-Macho cabrío
Pastores,los regidores que faltan

Anònim ha dit...

Aquí va el meu particular pessebre montcadenc: Evidentment el Sant Josep per
exel.lencia hauria de ser l il.lustríssim Alcalde; la Verge Maria seria la
Josefina Manzano en qualitat de dona de Sant Josep, o era de l'Alcalde, ara
ja no ho sé; el nen Jesús seria un César en miniatura; els reis els 3 de
regidors de CiU que per aixó de ser de dretes poden repartir molts regals,
el bou i l'ase Teodoro García i Eva García (no calen més comentaris); la
resta de regidors socialistes benerant el petit nen César; els IC-V
EUíA....... de pastors que són sostenibles i ecologistes de debó i; per
últim la regidora d ERC en una cantonada de caganer fidel a la seva soledat
a l oposició. Com a figura opcional podriem incorporar l'Àngel Anunciador
encarnat en J.Climent...

Bona nit i endavant l informaci lliure!!

Agatha Ruiz de la Prada

Anònim ha dit...

Una altra proposta, encara que l'anterior em fa ballar la barretina:
Començant pels Reis (per lo "d'importants"), el Blanc seria el Cèsar-alcalde, amb el seu patge en Jordi Climent i el seu camell el Joan Maresma; el rei Ros seria el Carlos Guijarro, amb la seva patge Ana Rivas i el seu camell l'Amèlia Morral i el rei Negre el Carlos Tabernero (per allò d'immigració o una cosa així), amb el patge el Marquez d'IC-Verds(desaparegut?)i de camell el Ramon Sanchez, actual portaveu d'IC.
De Sant Josep, en Teodoro Garcia i de Mare de Deu la Fina Manzano (aquí hi ha marro) i de nen/a Jesús l'Eva Garcia (que per això és filla de veritat de Sant Josep), la mula l'Antònia Bofill i el bou la Carmen Porro (les dues sense comentaris), amb l'angel de la cova o establia que seria l'Eva Gonzalvo Palau (també sense comentaris).
L'angel dels Pastors, que està per sobre i que en comptes d'anunciar ha d'oposar sempre, seria la Marta Aguilar amb una copeta de ratafia o aromes de Montserrat per ajudar a veure-ho tot millor.
El caganer podria ser el Celma (que fa pudor)i el pescador (que sempre "pesca") el Toni Jimenez, l'ex d'urbanisme; la dona que renta seria la Lupe Lorenzana (xq acaba d'arribar i de moment ja està bé amb aquesta feina)
De pastors i ovelles (que a la fi és el mateix) hi podrien haver altres regidors com el Hermoso, el Parra,... i també algun tècnic com el Cañete.
Gloria in excelsis Cesar i pau a les Plataformes, AAVV; Grup de Medi Ambient i tothom que està per la justícia i la bona voluntat
Ll. Llongueras (perruquer)

Anònim ha dit...

la verge podria ser la presidenta de la faavvmir que de vegades, per no dir sempre, sembla que estigui més a favor de l'ajuntament que no pas dels veins. Sant Josep... potser el Maresme ja que crec que deu tenir la mateixa sensació al govern que aquest sant, de tenir un fill sense haver-hi...

MONTCADA CONFI ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Jo posaría a tot l'equip de govern de caganers (tot i que encara no farìa tanta pudor com en la vida real) la resta dels integrants del pessebre han fotut el camp per que hi ha grues i eines de construcció.
(Els il.lusos s'en han anat a Llavaneres)